• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası

Sevseydi ayrılmamak için çabalardı. Sizin gibi o da bunları düşünürdü. Şimdi yalnız olduğunuz için o zamanlar size güzelmiş gibi geliyor. Beyin kötü anıları kendini korumak için siliyor.
Bence altında farklı nedenler arayın boşanmasına hemen izin vermeyin aldatma vs varsa bir sürü tazminat hakkınız doğar
Farklı bir neden olmadığına eminim aldatma vs yok.

10 aylık evliliğim sonlandı. Eşim beni artık sevmediğini istemediğini söyledi. Benimle birlikte evlenen bir sürü arkadaşım var hepsinin evliliği devam ediyor kimisi hamile bense başarısız bir evlilik geçirdim beceremedim evliliği kimsenin mutluluğunda değil gözüm ama neden diye soruyorum istemsiz. keşkelerim pişmanlıklarım, eşim iyi biriydi beni çok seviyordu ama kaybettim onu. Çok mutsuzum toparlayamıyorum. O kendi hayatına mutlu mesut devam ederken ben hala yerimde sayıyorum. Artık her şey anlamsız geliyor ve yeniden başlamak için kendimde o gücü bulamıyorum bu süreçlerden geçenler var mı
Evlenmek bir başarı olmadığı gibi boşanmak da bir başarısızlık değil öncelikle kafanızdan bir onu çıkarın. Her evliliği devam edenin de sizden daha iyi bir evliliği var diye bir şey yok. Çocuk sadece mutlu ve başarılı (!) evliliklerde yapılmıyor. Kendinize zaman verin. Kötü bir evliliği devam ettirmektense kısa süre içinde ayrılmanız daha iyi olmuş.

Back
X