- 5 Ekim 2017
- 54
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Karelikagit12
-
Hatırlanacak bir tarafı yoktu o yüzden nasıl unuturum gibi bir duygum olmadı hiç.Ailemin yanında normal yaşantıma devam ettim.Her sorana yazıyorum.Çokta mutlu oldum.Çocuğum da vardı üstelik.
Yalnız bu iş çocuk oyunu değil.Pişman etmek için bu yola çıktıysan hiç çıkma.İkinci evliliğimden sonra anladım ki,onunla geçen yıllarıma yazık olmuş.Evlilik o değil,şimdi yaşadığımmış.Keşkelerimden çok iyikilerim var benim.Sağolsun onları yaşattı da ayrılıp kendime mutlu bir hayat kurdum.
Tabiki de pişman olsun diye ayrılmadım. Ben kararımda eminim boşanmaktan başka yolum yok bu insanla. Fakat o kadar ahımı aldı ki ben onun için her şeyi yaptım kendi kendime ondan ya intikam almak istiyorum ya da hiçbir şey yapmayıp Allaha havale edeceğim. Pişman olur mu sorularını da kendi kendime soruyorum. Pişman olsun o kadar isterim ki. Bana bir şey katması için değil bunun vicdan azabını hep çekmesini isterim bu yüzden sordum..
Sen eminmisin kararından önce onu sorgula sakin kafayla..Tabiki de pişman olsun diye ayrılmadım. Ben kararımda eminim boşanmaktan başka yolum yok bu insanla. Fakat o kadar ahımı aldı ki ben onun için her şeyi yaptım kendi kendime ondan ya intikam almak istiyorum ya da hiçbir şey yapmayıp Allaha havale edeceğim. Pişman olur mu sorularını da kendi kendime soruyorum. Pişman olsun o kadar isterim ki. Bana bir şey katması için değil bunun vicdan azabını hep çekmesini isterim bu yüzden sordum..
Dayak da varmış,pişman olsa ne olur ,olmasa ne olur.Tabiki de pişman olsun diye ayrılmadım. Ben kararımda eminim boşanmaktan başka yolum yok bu insanla. Fakat o kadar ahımı aldı ki ben onun için her şeyi yaptım kendi kendime ondan ya intikam almak istiyorum ya da hiçbir şey yapmayıp Allaha havale edeceğim. Pişman olur mu sorularını da kendi kendime soruyorum. Pişman olsun o kadar isterim ki. Bana bir şey katması için değil bunun vicdan azabını hep çekmesini isterim bu yüzden sordum..
Çok şanslısın canım bende bende bosandim çocuğum var ikinci bi evlilik beni daima korkutuyorDu peki cocgunuza nasıl davraniyorHatırlanacak bir tarafı yoktu o yüzden nasıl unuturum gibi bir duygum olmadı hiç.Ailemin yanında normal yaşantıma devam ettim.Her sorana yazıyorum.Çokta mutlu oldum.Çocuğum da vardı üstelik.
Yalnız bu iş çocuk oyunu değil.Pişman etmek için bu yola çıktıysan hiç çıkma.İkinci evliliğimden sonra anladım ki,onunla geçen yıllarıma yazık olmuş.Evlilik o değil,şimdi yaşadığımmış.Keşkelerimden çok iyikilerim var benim.Sağolsun onları yaşattı da ayrılıp kendime mutlu bir hayat kurdum.
Çok şanslısın canım bende bende bosandim çocuğum var ikinci bi evlilik beni daima korkutuyorDu peki cocgunuza nasıl davraniyor
Sağol canim inşallah hala toparlanmis değilimBabadan yakın.Çok seviyor kızı gibi.Hiç üzmedi beni o konuda.Hiç korkma.Doğru insansa hiç sıkıntı olmuyor.Keşke yıllar önce tanısaydım.Ömrüm yetmeyecek sevmeye doyamayacağım diye hayıflanıyorum.İnşallah senin de karşına kıymetini bilen çocuğunu bağrına basan hayırlı biri çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?