Boşanma stresi ve sonrası

çocugun bihaber olması daha ıyı canım herseyı bıre bır yasasa hissetse daha mı ıyı?
dr a gttin mi sen
halaa annendemisin
eşin ne dıyor pekı?

Doktora gitmedim daha
annemdeyim hala
eşim eve dön diyor çocukluğu bırak olur böyle şeyler diyor..
ama yok pişman edicem annesinide onuda yaptığına..
Kolay yılmıcam gelmiyorum o eve dedim..
ağırlığımı koyucam anlasın ki kafasına koyduğunu yapıyor bu kadın kararlı
yoksa dediğini yaptırır değişen bişi olmaz

of tatlım yaaaa,,,,

Öncelikle biraz sakin olmaya çalış ve gerçekten ne istediğini düşün. Artıları eksileri bir kenara koy, kendini ve evliliğini sakin bir şekilde sorgula ve kararını ver.

Öncelikle biraz sakin olmaya çalış ve gerçekten ne istediğini düşün. Artıları eksileri bir kenara koy, kendini ve evliliğini sakin bir şekilde sorgula ve kararını ver.

Bende 1 haftadır devam etsem neler olur..
Ayrılsak neler olur..
Onu düşünüyorum..
Ayrıldığımda düzenimi nasıl kurucam, naparım, getirileri ne olur ne götürür (oğlum var 6 yaşında)
Ayrılmazsam eşimle ölene kadar sorunum olmaz ama kaynanam yine aynı mı olur..
Sürekli tartıyorum..
Evliliğim bitsin istemiyorum..
Ama o kadınada dayancak sabrım yok..
Yüzünü görmeye tahammülüm yok

Neler oldu böyle, şok olmuş vaziyette okudum olanları. Lütfen ama lütfen kendine dikkat et. Ve aklından olumsuz düşünceleri çıkar, Çok iyi biliyorum ki eşin seni kaybetmeyecek, mutlaka bir yolunu bulacak. O seni ezdirtmedi, ezdirtmemek için elinden geleni yaptı. Gene yapacak göreceksin. Sadece olumsuz düşünceleri kafandan çıkar. Yalnız değilsin unutma.

edanaz nasılsın
msn sıfrem kırılmıs bbenım
sen nasıl oldun ıyımısın

Cnım benim önceki anlattıklarımı biliyorsun hani k.v yüzünden anneme geldiğimi anlatmıştım yine aynı sorun yine başladığım noktada annemdeyim..
Yok be cnm ne sahiplenmesi ne kaybetmemesi yarın 10 gün olucak aradığı sorduğu yok..
Kafamdan fikirleri atamıyorum zorla böyle yaparak aklıma sokuyor..

tr-lelli nasılsın nasıl oldun cnm var mı değişik bir durum

tr-lelli nasılsın nasıl oldun cnm var mı değişik bir durum

yok be bebeğim bugün 12. gün tık yoq adamdan..
Beklemelerdeyim bi yerde patlıcak sanırım..
Fırtına öncesi sessizlik..
K.v evimden gitmiş ama..

çek resti hayatım durduğun kabahat
ben snein diğer konunuda takip ediyorum ama 6 yaşında bir çocuğun olduğu için müdahil olmak istemiyorum
su akacağı yolu bulurmuş
senin çocuğunla nasıl bir yuva kuracağını bence okadar da düşünme ailen arkadan ekmeksiz aşsız kalacak değilsin ya bir yol bulursun iş başa düşünce ailene yakın belki aynı apartmanda 1+1 olmadı 2+1 bi daire tutabilirsin yada ailenle kalırsın bir süre
bir işe girmelisin ama herşeyden önce
sonra tutup çocuğu almak isterseler senin işsizliğin gözükmesin
dava falan açmadan önce iş bul derim en önemlisi bu en azından dava sürecinde 1-2 ay çalışmış paranı kazanmış olursun
eşinide arama artık
ne yahu sanki sen kabahatlisin de sen arıyorsun
adam kolunu kıpırdatmıyor ne ruhsuz bir eşin varmış
bir çözüm yolu bulamadı sana en azından derki tamam ozaman altlı üstlü bir ev yada karşılıklı ev tutalım annemde geldğinde yalnızlık çekmesin ama seninde evin ayrı olsun yok adam da tık yok
yada deki konuştum ben annemle
madem kışın gelip kalacan bu evde huzursuzluk yapmayacan de yok oda yok hiçbişey yok
adam oğlunu bile düşünmüyor
ama senin en büyük hatan işin başından herşeyikabul etmen olmuş kabul etmesen işte başından
isyan çıkarsan herşey herşeyi öyle bir kabul ederdiki o hoo
ama işte malesef biz baştan fedakarlık yapınca tepemize biniyorlar
nerden biliyorum kendimden
bende evlenirken kimseyi zora sokmayalım çalıştıkça alırız yenilerini deyip kabul ettim şimdi kaynanam hiçbireyi değiştirtmiyor bende isyan çıkartıyorum

neyse canım yeniden senin mevzuya dönelim
bence senin baban işe el atsın
arasın kocanı bir fırça çeksin
ya bu kıza ayrı ev tutacaksın yada yarın boşanma avukatına gidiyoruz ben kızımı o eve yollamam kızımı sokakta bulmadım desin,
herkesin anası babası var annene olan bağlılığına da saygı duyuyoruz ama anlaşamıyorlar ozaman zorla güzellik olmaz anlaşamıyorlarsa yanyana tutmamak gerekir oğlum desin bi kulağını çeksin
bizi yarın şu saate kadar kesin ara cevabını ver
cevap vermezsen kabul etmediğini bileceğiz habern olsun desin
sende bu sürede bir kaç işe falan başvur
çalışman şart hayatım
oğlunun sende kalışını garantile sonra da avukata git

yok be bebeğim bugün 12. gün tık yoq adamdan..
Beklemelerdeyim bi yerde patlıcak sanırım..
Fırtına öncesi sessizlik..
K.v evimden gitmiş ama..

Anladım canım,
Senden snr yazan arkadasın uzun yorumunu okudum da haklı bılıyormusun
belirsizlik insanı içinden içine yedirtir.
Ben 2 bucuk ay belırsız yasadım ,,hem de kendı evımde benım adam annesındeydı:)
Aramadı sormadı hem bitirmek ıstıosun hem sevıyorum dıosun onsuz kuracagın bır hayat sevdiğin için anlamsız gelıyor o zamanlarda bilirim.

Ama önce şu belirsizlikten kurtul ve düşün kaç senelık evlilik ve kocaman bır cocuk,,eşinin böyle davranması normal mi?

Bu adamla ömür gecer i,,,yarın öbürgün yıne evıne gtsen huzurlu olabilecekmısın içinde hep korku şüphe olmayacak mı..

Sen yolunu çiz arkadaşım hayattan sakın jkorkma bak ailen de yanında.
Ve sen de güçlü bir bayansın.

Kimsenin seni üzmesine izin verme ltf...

bebeğim bende kendimi toparlamak istiyorum ve eşimi yanımda hissetmek istiyorum yanımda olsun ama yok..
Hala ne diyoo biliyomusun sen kendin gittin gelip almam seni geliceksin diyoo gittiğin gibi

Aynen canım yaaaa anam akıllanır diye çektim çektim çektim yok anam yok daha itelesemde gitmiyooo çüşşş deme zamanı
Yiter yaa yiter yaa
Valla artık tak dedi 7 yıldır susup içime attımda idare ettimde ses soluk çıkmadı bak susmadım içime atmadım neler oldu daha önce susmasaydım daha önce olucaktı..

Zaten biz sustukça, sabreddikçe, idare ettikçe yürüyor bu evlilik denen şey. Ne zamanki yorulup duruyoruz, evlilik de duruyor, yürümüyor. Evlilikle ilgili en sabit düşüncem ise EN İYİ KAYNANA ÖLÜ KAYNANA

TR LELLİ ,,
edanaz beni boşanma asamasında tesellı ederdı nasıl bu kadar rahat konusyor derdım:))))
sevmeden ayrıldı heralde derdım ben deli gbi sevıyordum cunku o sırada eşimi ,,,
şimdi yenıden evlendıgını duysam gıder iki de ben dönerim düğününüde
bak ben de şimdi rahatım hafifledim ve sana yardımcı olmaya calısıyorum
huzursuz giden bir evlilik düzelmiyor tatlım sen ne yaparsan yap düzelmiyor...

Canım sevgi yok artık saygı var alışkanlık var..
Ben aşkından ölerek evlenmedim zaten biraz sevgi vardı tabiki flört ederek evlendik (görücü usulüdeğildi) ama birazda mantık evliliği yaptım eşim 10 yaş büyük benden beni anlar idare eder değer kıymet bilir değerimi bilir sahip çıkar dedim
Anladııı çokkkk anladıııı değerimi kıymaetimide bi bildi bi bildiii sormayın..
Anladım kii yaş fln alakası yokmuşş
Yani şuan deli gibi aşığım seviyorum diyemem alışmıştım..
Huyuna, sevdiklerine, davranışlarına, neye kızar neye kızmalarına, yemek yemesine, giyimine, hal ve hareketlerine, tepkilerine yanii tanımış ve alışmıştımm..
Benim ki anladım ki şu 2 haftada alışkanlıkmışş
Sevsem burnumun direği sızlardı..
Ama oğlum için üzüldüğümü fark ettim sadece eşim için üzülmüyorum oğlumu düşünüyorum sadece..
ve elalem ne derleri..
Eşim pekde aklıma gelmiyoo sadece arayıp sormaması şaşırtıyor beni hepsi buu.
Ama farkında değil o aramadıkça ben ondan soğuyorum..
Fark edicek ve geç olucak..

gerçekten bu dediğin gibi mi oluyo...inşallah o günleri sabırsızlıkla bekliyorum..artık sabrım gücüm kalmadı çünkü..

gerçekten bu dediğin gibi mi oluyo...inşallah o günleri sabırsızlıkla bekliyorum..artık sabrım gücüm kalmadı çünkü..

tr lelli
elalem ne der senin ömür boyu huzursuz olmandan önemli mi??
Alışkanlıksa daha iyi,,oğluna gelince ise huzursuz bır yuvada buyumesındense ayrı olmak daha ıyı bence hem uzmanların da görüşü bu yönde

yaşın kaçtı?
alışkanlıklardan daha kolay vazgecer ınsan yıne de sen bılırsın cnm en ıı kararı sen vereceksın

yaren;
evet canım aynen böle oluyor
bir kız arkadasım vardı esınden bosanmış
ben karsısında vızıklıyordum bu kararı veremıyordum o benı sureklı bosanmaya ıkna etmeye calısıyordu
ne kadar katısın sen eşini hıc mı sevmedın dıyordum
çok sevdım ama ece olmayınca olmuyor ve unuttum dıyordu
yenıden evlenıcem yenıden mutlu olucam ben dıyordu

ben de şimdi bu asamadayım
zaman alıyor cesıtlı asamalardan gecıyorsun
ılk baslarda
ben şöyle olsaydım yururdu bu evlılık dıosun ve kendını sucluyorsun
o da gecıyor,
bunlar olması gereken normal seyler
arkadasım bana önunde kokmuş bır yemek var ece sen hala bunu yemeye calısıosun bu adamdan sana koca olmucak derdı
olmadı
diyorum kı sımdı ona keske daha once daha cok soyleseydın
o bana boşan derken çok yakın arkadasımdı kocam evı terketmıstı ıkı bucuk ay eve gelmedı
ben belı gelır umuduyla onun esyalarını utuluyordum telefonda da arkadasımla konusarak bı yandan ütü yapıp bır yandan aglıyordum ben onsuz yapamam dıyordum

kocam ıkı hafta evı terketmeden once salonda yatıyordu ben ondan once eve gelırdım onun salonda yattıgı koltuga parfumumu sıkardım bari kokumu ozlesın de gelsın yanıma yatsın barısalım dıye,
ama gelmesdı

neyse
şimdi kaba olucak belkı ama enayılıgıme yanıyorum ,,salaklıgıma yanıyorum,aptallıgıma yanıyorum
ve ınanın evlense de hiçççççç umrumda olmaz
gectı bıttı gıttı
bosanmaya karar verdıgımde sokakta bırı nasılsın dese gozumden yaslar akıyordu konusamıyordum
damarlarımda kanım yanıyordu acıdan
7 kılo verdım
şimdi ne oldu
herkes dıyorkı sen eskı ece oldun gözlerının içi gülüyor

işte aynen boyle oluyor 4 sene salak gbı sabretmısım

canım benim, benim eşimde benden 8 yaş büyük ve ikinci eşiydim. aynı senin gibi düşündüm bende.kıymetimi ikinci eş olmamdan dolayı daha çok bilir yaşı dolayısıyla beni idare eder nerdeeee..eşimle şu an boşanma aşamasındayım.evliliğimiz boyunca cevap veremediği konularda kendisi evi terkeder.dengesiz davranışlar sergiler,ailesine karşı beni hep ezdirir...bunlar 40 yaşındaki bir adamın sergileyeceği davranışlar değil tabii..şu an boşanma aşamasındayız..cnm seni çok iyi anlıyorum..sevgide çok yok diyosun.çocuk için bence mutsuz bir evliliği sürdürme.zaten bu raddeye geldiyseniz barışsanız bile bu ayrılıklar bi çok kere tekrarlanacaktır.şu nda bende zor günler geçiriyorum..ama geçicek.hep diyorum keşke( 2 sene öncede bir ayrılık yaşadık) o zaman bitirseydim.evet farkedecekler ama çok geç olucak...sabır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…