- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 29
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
Allahım ya
Kahkaha attım gerçekten ya
Siz şaka mısınız? Evliliğinizden başında beri dayak var,kocanız hergün dövüyor,kavga ediyorsunuz hatta ve hatta kocanız bebeğiniz ölsün diye hamile karnınızın üzerinde tepiniyor ama siz kocanızı istiyorsunuz öyle mi? Ve kocanıza döneceksiniz? Abi siz bu adama takıntılısınız,size ne yapsalar müstahak. Adam sizi ilk gördüğü yerde dövmeye yelteniyor,hakaretler ediyor. Ama yine de dönmek istiyorsunuz. Lütfen bir daha bu konu hakkında konu açmayın istediğiniz kadar dayak yiyin,kafanı dayaktan tarumar olmuş,Stockholm Sendromu'na yakalanmışsınız. Yarın bir gün bu adam sizi öldürürse şaşırmam. Umarım sizim sonunuz sevgili Melek Karaaslan'a benzemez. Ama o kadın şiddetten kurtulmak için kaçıp gitti,zorla geri döndürüldü. Siz de ise öyle bir çaba yok,si döven,işkence eden adama dönmek istiyorsunuz. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. (NOT: İLGİLİ HABER İÇİN https://www.google.com/amp/m.milliy...ek-karaaslan/gundem/detay/1825753/default.htm)

Bu kadarını bilmiyordum. Ne demek karnında tepindi bebek ölsün diye

Konu sahibi senin ruh sağlığın yerinde değil heralde. Tek başına yapmadın sen bu çocuğu. Adam daha kanından canından olan çocuğu istemiyor farkında mısın? Ölsün diye ne canilik yapmış sana neler yapar neler.
Ya kadının yanında duruyum falan diyorum ama yok herşey affedilir bir yerde ama şiddet ve aldatma asla. Bazı kadınlar anlamıyor bunu. Babası tepinmiş mi acaba karnının üstünde? Babası yapsa öldürmüştü şimdiye.
Allah size akıl fikir versin o sabii sübyana yazık.