Aynen parmaklarına ve beynine yazık yazma sen.Bacim ben de evliyim ve evlilik emin ol boyle bir sey degil. Mantik diyorsun ya ben de sana aynisini diyorum az mantik! Once kendine saygi duy sonra karsindakinden saygi bekle. Adam sana tokat atiyor sen bosanmak istemiyorsun. Ustune dava aciyor sasiriyorsun. Bekar ablasi icin son derece cirkin bir uslup kullaniyorsun. Kimsenin bosanmayacaginin garantisi yok. Ustelik bosanma arefesindeki bir kadinin bunu demesi icler acisi. Kisaca sana kolay gelsin parmaklarima yazik.
Ben de boşandım.. Ustelik bizde ne dayak vardı ne küfür.. Ihanet, icki, kumar mi vardi diyenler olur; o da yoktu.. Psikolojik baskı vardi, ailesinin oyunlari ve onun bunlari gormemesi vardi, kompleksi ve degerlerime deger vermemesi vardi.. Gittim dava actim, aylarca yalvardi, ağladi, pisman oldu, amcami dayimi onu bunu devreye soktu, geri donmedim.. Cunku zaten iyi olacak olsa o noktalara gelmezdik..Ya allah aşkına bu postumdan bunu nasıl çıkarabiliyorusunuz evlenmek kolay düzeni dağıtmak zor çözümcü olmak istediğim için yazıyorum .Zaten değneğim ya ben istediği zaman şiddet uygulasın bnde sesimi çıkarmayayım .....Yorumları yazarken biraz daha mantık çerçevesinde ve yazan kişinin neleri yasamış olduğunu düşenerek yazmanız Nacizane tavsiyem!!!
Demesi cok kolay ama kurtulduguna sevin canim. Benim esim dava acmis olsa benim icin daha kolay olurdu hersey. Ilerde sevineceksin iyiki bunlar olmus diye. Allah yardimciniz olsun.Terapi fikrini önerdim geçiştirdi.Yaşı 40 a yaklaşmış yobaz bekar ablası ve abisini de tanık olarak yazdırmış
SağolunDemesi cok kolay ama kurtulduguna sevin canim. Benim esim dava acmis olsa benim icin daha kolay olurdu hersey. Ilerde sevineceksin iyiki bunlar olmus diye. Allah yardimciniz olsun.
Öfke kontrolu noktasında sıkıntıları vardır psikolağa ve terapiye gitseydik çözüme kavuşturabilirdik belki
Polemikten sanırımNiye banlandı şimdi
Emin ol ben de gösterdim o çabayı her şeyi yaptım. INSAALLAH gösterdiğin çabalarının karşılığını kat kat alırsınSaygıyı erkeğin kadına itiaat etmesi gerekiyor olarak algılayan değişik zihniyete sahip,burada da yazmamın amacı çözüm aramak amacım şiddet göreyim hakaret i çekeyim değil.Bekara boşan demek kolay gibi eşler arasında kavga denilince herkes ''Boşan'' yorumunu yazıyor.Madem tartışmalarda boşanacağız neden evleniyoruz o zaman?Şiddet'i veya hakareti maruz görün diye bir ithamım yok ama gereken çabayı sarfetmek gerekiyor diye düşünüyorum.
inşallah canımEmin ol ben de gösterdim o çabayı her şeyi yaptım. INSAALLAH gösterdiğin çabalarının karşılığını kat kat alırsın
Terapi fikrini önerdim geçiştirdi.Yaşı 40 a yaklaşmış yobaz bekar ablası ve abisini de tanık olarak yazdırmış
Yobaz bekar abla derkenn?neyse yorum yazmaktan vazgeçtim.
Sen bu ataerkillikle boşanmazsın zaten.
Doğru dayak atan koca hiç yoktan iyidir dimi..
Bu arada lafim konu sahibine
Yanlış alıntı yapmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?