boşanma süreci çaresizliği :(

Aynen parmaklarına ve beynine yazık yazma sen.

Ben de boşandım.. Ustelik bizde ne dayak vardı ne küfür.. Ihanet, icki, kumar mi vardi diyenler olur; o da yoktu.. Psikolojik baskı vardi, ailesinin oyunlari ve onun bunlari gormemesi vardi, kompleksi ve degerlerime deger vermemesi vardi.. Gittim dava actim, aylarca yalvardi, ağladi, pisman oldu, amcami dayimi onu bunu devreye soktu, geri donmedim.. Cunku zaten iyi olacak olsa o noktalara gelmezdik..
Biz de biliyoruz bosanmak kolay degil, ben de neler cektim, ustelik senin yasadiklarin olmamasina ragmen.. Söylemesi kolay filan da degil kisacasi.. Esas biz seni duygusalligi birakip mantik cercevesinde davranmaya davet ediyoruz..

Terapi fikrini önerdim geçiştirdi.Yaşı 40 a yaklaşmış yobaz bekar ablası ve abisini de tanık olarak yazdırmış
Demesi cok kolay ama kurtulduguna sevin canim. Benim esim dava acmis olsa benim icin daha kolay olurdu hersey. Ilerde sevineceksin iyiki bunlar olmus diye. Allah yardimciniz olsun.

Bir erkekle aynı evde yaşamadan karekterler
, alışkanlıklar, hareketler belli olmuyor, yeterince olgunluk gösterememiş sanırım bir kişilik bozukluğu var, buda zaten kolay kolay düzelmez eğer ki aile de dayak olayı çocukluktan beri varsa ki yeni araştırmalarda da kanıtlanmış hamile kadının hamilelik sürecinde çok stres altında olduğunda da çocuk ileri yaşamında kişiliği bozuk olma ihtimali yüksek olaranda gerçekleşiyor
O piyangodan sana vurmuş

Eşiniz pişman olur mu diye düşüneceğinize oturun siz biraz pişmanlık yaşayın ben bu adamı neden çektim diye. En büyük hatanız daha ilk tokatta baba evine döndükten sonra barışmanız. Siz hala belki düzelir belki şöyle olur belki böyle olur belkilerle nereye kadar yaşanmanızı devam ettirmeyi düşünüyorsunuz. Bence eşinizi görünce teşekkür edin ki sizi boşuyor size kalsaydı sittin sene boşanmazdınız

Emin ol ben de gösterdim o çabayı her şeyi yaptım. INSAALLAH gösterdiğin çabalarının karşılığını kat kat alırsın

Olay sadece ofke kontrolu de degil ki. Adamin davranislari da cirkin ya....Saygisi da yok. Adam davayi acmis zaten. Kafasinda da bitirmis.
Tedavi gorse duzelir mi demissin, ben duzeleni gormedim. Genler degismez cunku.
Ben de bosandim. Bosanmak da o kadar kolay degil. Ama tek bildigim bir sey var olmuyorsa fazla da zorlamamak lazim. Bazi durumlarda bosanmak yeniden nefes almak gibi....Sana tavsiyem nasil duzelirden cok bu yalanci adamdan nasil kurtuluruma bak...

Terapi fikrini önerdim geçiştirdi.Yaşı 40 a yaklaşmış yobaz bekar ablası ve abisini de tanık olarak yazdırmış

Yobaz bekar abla derkenn?neyse yorum yazmaktan vazgeçtim.

Sen bu ataerkillikle boşanmazsın zaten.
Doğru dayak atan koca hiç yoktan iyidir dimi..

Yobaz bekar abla derkenn?neyse yorum yazmaktan vazgeçtim.

Sen bu ataerkillikle boşanmazsın zaten.
Doğru dayak atan koca hiç yoktan iyidir dimi..
Bu arada lafim konu sahibine
Yanlış alıntı yapmisim

6 aylıkken bunları yapan ohoooo ilerde mazallah toprak altı eder seni.
Bence canını kurtar derim ama sen pek akıllancak gibi değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…