Bosanma sureci /esimin ve ailesinin kalitesizligi

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
39
Merhaba hanımlar ben konumu çok ayrıntılı yazmadım öğretmenim ve bosanma surecndeyim dava açıldı Vs daha boşanma olmadan uzerine kayıtlı olan hattimi kapadı kendi hattinida bir aydir iletisim yok zaten en ufak tartismada babanın evine goturcem yok gelin kızın izi alin konuşma tarzı iftara gec gitmstim kıyamet koptu ben nasıl insanmışım ..yolda yururum elimi asla tutmaz hasta olurum beni yalniz bıraktı iş lerimiz farkli sehirlerde idi çok kotu stresten vucudm kurdesen döktü hergün beni arayıp kavga ederdi en sonunda ağladım yapma bunu artık dedm sana ihtycm var dedim iş yerinde de herkesle kavgalı en sonunda psikiyatri on gün rapor vermiş onu benim yanımda geçirmek yerine ailesinin annesinin evinde geçirdi yanıma gelmedi ..Neyse geçen babam protokol icin babası ile görüşünce avukatın yanında suçu babamın ustune atiolarmis babam güya beni etkilemis vss bana güya eşim kibristan tatiller ayarlamis hediyeler almış madem bu kadar seviodu niye hemen hatlari kapattı ailesine asla yorum yapamazdm iyi bişi desem bile onu kötü diye anliodu surekli bosanma ile tehdit ediodu beni geçen sunnetleri vardı ygeninin görmüşler çok morali bozuk ve zayiflamis dediler ...kimseye bişi demioalr hala ama boşanmaya çok merakliydi önümü göremiyorum gelecek planlayamiyorm deyip duruyordu annemlere ..Aynı mahal lede oturuyorz da ben isim gereği doğuda çalışıyorum oda başka şehirde ..Beni sorun olarak görüyordu şimdi ben hayatindan çıktım bakalim önünü gorebilecekmi ..başta böyle değildi hediyeler sürprizler yapardı yüzük takıldı bi güven geldi kendine ..beni kucumsemeler Vs mesela yanında yürürken azıcık yavaş yiruyuver yetişemiyorum deyince yetisemiyorsan kosacaksn diyordu ..haklida haksızda olsam özür dilerdim bana hep özür dileyeceksn derdi ...meslek Sahibi olman öğretmen olman bisi degistirmez yine benim dediğim olacak derdi ..benle ileriyi göremeyen o ...suçlu görülen benim babam o beni hastayken yalnız bıraktgnda bende babamı çağırmıştım babam beni güya doldurmuş ...babam da oğlunun psikolojisonin bozuk olduğunu bile bile kizimin basini yaktınız büyük vebal altindasnz demis ...ailesi pisman ama eşimden ses soluk yok sadece üzülüyor zayıflamış güya ayrılmak istemiyomus güya ama hicbi çaba göstermedi eylülde davam var ..bosanip mutlu olan nsanlardan olabilirmiyim bende varmi iyi örnekler akil verecek olanlar ...atlatanlar ....nasil bi surecmis böyle çok. Zor çokkk

boşan. ailende arkandaymış. gerçekten vebali büyük. piskolojisi bozul olduğunu bildikleri halde hiç bişey yapmamış ailesi.

hayırlısı. boşandıktan sonra umarım rahatlarsın
Bozuk elimi elinin içine alıp vur kafama diyodu ben vurnayinca zorla elimi kafasına vurdurur aaahh ne yaptın derdi gidip buz koyardı kafayı yemissin sen derdim ama bilmiyom ya gunahima girdiler

Kurtulduğunuza şükredin. Zaten geleceğiniz yokmuş onunla. Şu an kendinizi kötü ve umutsuz hissedebilirsiniz ama geçecek mutlaka. Aileniz arkanızda, işiniz var, ne mutlu size.

Tartışma cikmasin diye uzamasın diye ki tutardı resmen ...maaşımı yollardm bide işte niye bu kadar az yolladn derdi mesela hafta sonları ailesinin yanına gelir ben doğuda surunirdum

Boşanma sürecinde kimse yoğurdum ekşi demez. Onun için kulaklarını sımsıkı kapa. Gerçekle yüzleş sen bunu yaşadın. Başına geldi. Günahına girdiler. Ama yaptılar artık.
Sen yoluna bak. Bitir ve yürü.
Babanada bir sürü şeyler söyleyecekler. Bende anneyi günah keçisi seçmişlerdi.

Ama bitiyor güven bana ve çok mutlu oluyorsun.

Evlenmesi hata. Boyle hasta adamlari toparlasin diye evlendirip saviyorlar baslarindan. Piyango sana vurmus. Bosver uzulme. Cok mutlu olacaksin kutulunca.
Babası surekli sen evlenemezsn diyorlar mis demekki bu sebepten dolayı herşeyi sorun ederdi neden caydanlikta dem cayi unutuvermisim mesela ..Ama büyük kavgalar sandalyeleri yere vururdu

Sizde mi bosandiniz ...babamin hiç günahı yok ve yardımcı oldu hep baktı ellerindwn gidiyorum kendi ogullarini temize çıkarmak için beni de kotuleyemiolar çünkü hep overlerdi millet demezmi bu kız iyiydi şimdi mi kötü oldu diye babami seçtiler işte

Beklenti_delisi arkadaşım ev kızı bulsaymış o zaman ne demek? Aşağılar gibi olmuş ayıp etmişsiniz..

Boşanma zor süreç konu sahibi.. fakat yaşadıklarınızı dışardan bi gözle okuyup değerlendirince olayların dışından bakınca ben ne atlatmışım böyle diyeceksiniz.. Allah hayırlılarla karşılaştırsın sizi..

Ay boşan hocam boşaannn. Ögretmensinde paran var ailen arkanda niye çile eziyet çekiyosunki. Hayatını yaşa. Boşver sirkele gitsin. Kıymet bilmeyeni at gitsin.

Kurtulduğunuza şükredin. Zaten geleceğiniz yokmuş onunla. Şu an kendinizi kötü ve umutsuz hissedebilirsiniz ama geçecek mutlaka. Aileniz arkanızda, işiniz var, ne mutlu size.
Evet çok şükür işim var ilk evlenince atanamamistim surekli rencide ederdi atan herkes atandı sen atanamadin ahh şu ogretmenevine girebilecekmiyiz bigun tatile giderdik kaç net yaptn sen derdi Orda bile huzurumu kaçıracak şeyler yaoardi

Umarım karşınıza düzgün biri çıkar da bugünleri unutturur

Ev kızı almaz para getirmiyorki ev kızı ona köle lazım parasini yiyecek ses çıkarmayacak eltim gibi olayım istiolardi aşağılamak için demiyorum temizliğe giderdi o okumamış etmemiş ben çok rahat büyüdüm ailem memurdu ama onun babası da anneside Zor sart altında buyutms ve düzenli meslekleri yoktu

Ay boşan hocam boşaannn. Ögretmensinde paran var ailen arkanda niye çile eziyet çekiyosunki. Hayatını yaşa. Boşver sirkele gitsin. Kıymet bilmeyeni at gitsin.
Kıymet hiç bilmedi insanlar içinde öyle bagiriridiki herkes bize bakardı insanlar müdahale ederdi artık Allah sorsun bu yaptiklarini

Insallah ama umudum yok korkuyorum evlenip ayrıldım ya hiç düşünemiyorum artık sanki bidaha hiç olmayacak gibi
Arkadasim ilk bosanmasinda cok agliyordu. Ustune birkac defa asik oldu su an ucuncu kocasindan bosandi. Bu gunler de gecer yine asik da olursun. Bazi seyler kismet ama bu sefer evlenmeden once iyi olc tart.

Sen nedenini biliyorsun. Neden babanı seçtiklerini. Bu önemli olan. Şu an içinde bir ateş var ama sönecek. Önemli olan karşıdakinin seviyesine düşmeden süreci atlatabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…