Bozuk elimi elinin içine alıp vur kafama diyodu ben vurnayinca zorla elimi kafasına vurdurur aaahh ne yaptın derdi gidip buz koyardı kafayı yemissin sen derdim ama bilmiyom ya gunahima girdilerboşan. ailende arkandaymış. gerçekten vebali büyük. piskolojisi bozul olduğunu bildikleri halde hiç bişey yapmamış ailesi.
hayırlısı. boşandıktan sonra umarım rahatlarsın
Tartışma cikmasin diye uzamasın diye ki tutardı resmen ...maaşımı yollardm bide işte niye bu kadar az yolladn derdi mesela hafta sonları ailesinin yanına gelir ben doğuda surunirdumAşağılık kompleksi diyorum başka bişey demiyorum. Ne demek öğretmen olman bişey değiştirmez madem öyle ev kızı bulsaymış.
Size de kızdım hatalı olmasam da özür dilerim ne demek ya kendinizi böyle bir manyağa sevdirmeye mı uğraştınız yani.
Babası surekli sen evlenemezsn diyorlar mis demekki bu sebepten dolayı herşeyi sorun ederdi neden caydanlikta dem cayi unutuvermisim mesela ..Ama büyük kavgalar sandalyeleri yere vururduEvlenmesi hata. Boyle hasta adamlari toparlasin diye evlendirip saviyorlar baslarindan. Piyango sana vurmus. Bosver uzulme. Cok mutlu olacaksin kutulunca.
Sizde mi bosandiniz ...babamin hiç günahı yok ve yardımcı oldu hep baktı ellerindwn gidiyorum kendi ogullarini temize çıkarmak için beni de kotuleyemiolar çünkü hep overlerdi millet demezmi bu kız iyiydi şimdi mi kötü oldu diye babami seçtiler işteBoşanma sürecinde kimse yoğurdum ekşi demez. Onun için kulaklarını sımsıkı kapa. Gerçekle yüzleş sen bunu yaşadın. Başına geldi. Günahına girdiler. Ama yaptılar artık.
Sen yoluna bak. Bitir ve yürü.
Babanada bir sürü şeyler söyleyecekler. Bende anneyi günah keçisi seçmişlerdi.
Ama bitiyor güven bana ve çok mutlu oluyorsun.
Evet çok şükür işim var ilk evlenince atanamamistim surekli rencide ederdi atan herkes atandı sen atanamadin ahh şu ogretmenevine girebilecekmiyiz bigun tatile giderdik kaç net yaptn sen derdi Orda bile huzurumu kaçıracak şeyler yaoardiKurtulduğunuza şükredin. Zaten geleceğiniz yokmuş onunla. Şu an kendinizi kötü ve umutsuz hissedebilirsiniz ama geçecek mutlaka. Aileniz arkanızda, işiniz var, ne mutlu size.
Umarım karşınıza düzgün biri çıkar da bugünleri unuttururEvet çok şükür işim var ilk evlenince atanamamistim surekli rencide ederdi atan herkes atandı sen atanamadin ahh şu ogretmenevine girebilecekmiyiz bigun tatile giderdik kaç net yaptn sen derdi Orda bile huzurumu kaçıracak şeyler yaoardi
Ev kızı almaz para getirmiyorki ev kızı ona köle lazım parasini yiyecek ses çıkarmayacak eltim gibi olayım istiolardi aşağılamak için demiyorum temizliğe giderdi o okumamış etmemiş ben çok rahat büyüdüm ailem memurdu ama onun babası da anneside Zor sart altında buyutms ve düzenli meslekleri yoktuBeklenti delisi arkadaşım ev kızı bulsaymış o zaman ne demek? Aşağılar gibi olmuş ayıp etmişsiniz..
Boşanma zor süreç konu sahibi.. fakat yaşadıklarınızı dışardan bi gözle okuyup değerlendirince olayların dışından bakınca ben ne atlatmışım böyle diyeceksiniz.. Allah hayırlılarla karşılaştırsın sizi..
Insallah ama umudum yok korkuyorum evlenip ayrıldım ya hiç düşünemiyorum artık sanki bidaha hiç olmayacak gibiUmarım karşınıza düzgün biri çıkar da bugünleri unutturur
Kıymet hiç bilmedi insanlar içinde öyle bagiriridiki herkes bize bakardı insanlar müdahale ederdi artık Allah sorsun bu yaptiklariniAy boşan hocam boşaannn. Ögretmensinde paran var ailen arkanda niye çile eziyet çekiyosunki. Hayatını yaşa. Boşver sirkele gitsin. Kıymet bilmeyeni at gitsin.
Arkadasim ilk bosanmasinda cok agliyordu. Ustune birkac defa asik oldu su an ucuncu kocasindan bosandi. Bu gunler de gecer yine asik da olursun. Bazi seyler kismet ama bu sefer evlenmeden once iyi olc tart.Insallah ama umudum yok korkuyorum evlenip ayrıldım ya hiç düşünemiyorum artık sanki bidaha hiç olmayacak gibi
Sen nedenini biliyorsun. Neden babanı seçtiklerini. Bu önemli olan. Şu an içinde bir ateş var ama sönecek. Önemli olan karşıdakinin seviyesine düşmeden süreci atlatabilmek.Sizde mi bosandiniz ...babamin hiç günahı yok ve yardımcı oldu hep baktı ellerindwn gidiyorum kendi ogullarini temize çıkarmak için beni de kotuleyemiolar çünkü hep overlerdi millet demezmi bu kız iyiydi şimdi mi kötü oldu diye babami seçtiler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?