Bosanma sureci /esimin ve ailesinin kalitesizligi

Bozuk elimi elinin içine alıp vur kafama diyodu ben vurnayinca zorla elimi kafasına vurdurur aaahh ne yaptın derdi gidip buz koyardı kafayı yemissin sen derdim ama bilmiyom ya gunahima girdiler
Ayyyyyy ve bu hareketten sonra sen hala yok hediyeler alirdi yok soyle yapardi diyosun.aslan gibi babana git saril oda zayiflamismi gebermismi ilgilenme.ruh hastasi

Konu sahibi boşanmış ve mutlu şu an. Eski bir konu. Ayrıca imla hatası diyen bayan insan acı ile imla hatası mı düşünür Allah aşkına. Ne kadar mükemmel insanlarsiniz !!!!

Ben hasta degilim diodu simdi lustral kullanio bilmiom asiri ozguveni olmus sanki baskasinin basina geLmisde bosanma mevzusu napalim saglik olsn dio sasrmstm
Yalnız o ilaç bir anti depresandır ve obsesif bozukluklar ek olarak panik atak hastalarında kullanılır, serotonin salgılatır. Öyle olması çok normal.

Bende üni. Okumadım kadrolu bir işte çalışmıyorum diye bana bu kadar değersiz davranabildiler diyip duruyorum meğer alakası yolmuş adam adam olacak cidden yaşadıklarınızı okurken aynı ben ya aynı benim yaşadıklarım dedim Allah yardım ediyor İnanın bence olur yönünü hiç düşünmeyin bu zihniyetle.bende evlendiğimden beri sürekli boşarım boşatırız , sürekli özür diletmeler Zaman geçtikçe daha çok artıyor istekleri doyumsuz narsistlerin .. şuan bende boşanma sürecindeyim ve bir kızım var çok şükür ailem destek kolay oluyor atlatmak .. sizin mesleğiniz var ailenizde yanınızda daha kolay olur inş.

Esin tam bir narsistmis. Pisman oldugu halde hala adim atmiyor. Sana deger vermiyor. Bu bencil adami hic dusunmeden bosa. Isin gucun var karsina sana kiymet veren insanlar cikar

Muhtemelen psikolojisini de o ailesi bozmuştur. Senin ailenin seni doldurduğu iddialarını da ailesi oğullarının kafasına sokmuştur. Öğretmen ol an kendi ayakların üzerind e durmani cekememiskerdir. Çünkü benzer seyleri yasadim ve bende yakında bir boşanma sürecine giriyorum. Bende merak ediyorum boşandıktan sonra nasil olur diye.
Allah yolunu açık etsin arkadasim insallah daha mutlu olursun bundan sonra kadir kıymet bilecek adam gibi adamlarla ve aileleriyle karşılaşırsın.

Kendinize yazık etmeyin daha fazla. Bırakın herkes kendi hayatını yaşasın. Hasta olduğunu bile bile sizin başınızı yakmış ailesi. Evlendirince sanki iyi olacak.Şimdi otursun tedavi ettirsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…