Bosanma sureci /esimin ve ailesinin kalitesizligi

Benden fazla maas alsan kendime yediremem derdi allahtan 100lira fazla aliodu ..insanlar benle ilgilense dusman gibi bakardi
Eziklik psikolojisi.ayaklari uzerinde duran kadindan haz almayan tiplerden.zavalli adam.evlenmeden bilmiyormuydu isini gucunu denk olup olmadiginizi

Sanırım çocuğunuz yok, ne güzel hiç bir bağ kalmayacak aranızda, kaç yaşındasın ömrünü bu adamla geçirme.
Hiç de üzülecek bi durumun yok hatta sevinin kurtulucağınıza, en önemlisi aileniz arkanızda, mesleğinizde var daha ne olsun.
Boşanmayı kafanızda bu kadar büyütmeyin yahu... düşünce şeklinizi değiştirmek sizin elinizde unutmayın lütfen.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cocugum yok iki yillik evlydk toplasan iki ay beraver yasamadik islerimizden dolayi 30 yasindayim 3yilimi caldi benden Allah sorsun

Ayrı şehirlerde olmanız sizin için avantaj olmuş. Daha az yıpranmışsınız . Gelmiş geçmiş olsun. Kaza gibi, musibet gibi bir şey gelmiş başınıza.

Ayrı şehirlerde olmanız sizin için avantaj olmuş. Daha az yıpranmışsınız . Gelmiş geçmiş olsun. Kaza gibi, musibet gibi bir şey gelmiş başınıza.
Evet suan sadece annesi ile ayni mahalledym o da ise baslaynca cekip gidcem ...Allah sorsun cok cektirdi bana kavga etmek onun icin yemek icmek gibi bisi olmustu

Evet suan sadece annesi ile ayni mahalledym o da ise baslaynca cekip gidcem ...Allah sorsun cok cektirdi bana kavga etmek onun icin yemek icmek gibi bisi olmustu

sizden ayrıldıktan sonra büyük bir boşluğa düşecek . Kavga edecek kimse olmayacak etrafında çünkü. Kimse egolarını pohpohlamayacak. Kimse çekmeyecek onu. Siz belki de yeniden aşık olup mutlu bi aile olacaksınız ama o hep tek kalacak. Evlense bile mutlu olamayacak çünkü zaten mutlu değil bu kafayla da mutlu olamaz.

Insallah oyle olur yemek yaparim yavassin der bisi yaparim Ben daha iyi yaparim der insanlar icinde kendini over beni hep kucuk dususur evde 3 domates varmis ogle yemeginde kullancakms Ben onu kahvaltiya dogradm diye dikkatsizmisim bunu bide eve gelen misafir arkadasima anlatiyor kiz sok oldu ne var dedi altiniz market alinir

Pişman oldumuki gibi bişey yazmışsınız. Bırakın böyle düşünmeyi lütfen. O adam pişmanda olsa size iyi günler yaşatmaz. Egosunu tatmin etmek için sizi hep ezmeye çalışmış. Evliliğim bitiyor diye üzülmeyin sakın hatta sevinin çünkü böyle hasta ruhlu insanlardan her türlü kötülük gelir. Umarım bir an önce kurtulursunuz.

Sadece mutlu bi yuva istedim o kadar yasadklarima bak

napalim hayatta hersey var. sag salimsin isin gucun var. cocugun yok bundan sonrasina bak bundan sonra guzel bi yuva kurar herseye yeniden baslarsin. boyle iki gun uzulursun bu adamla bi omur yazik degil mi sana. ye ic gez toz kendine guven kiymetini once sen bil. adam bipolar gibi gorunuyo ya da obsesif mumkun degil degismez azalir ama yok olmasi zor once kendi kabul etmeli hasta oldugunu o aileyle bu zor. kendi kabul etse tedavi olsa destek ol derim ama yok sende hasta olursun haberin olsun

Haklisnz sadece surunmesini istiyorum beraber olsak yine en ufak tartsmada kolmdan tutup babanin evine gotrcem diye tehdt edecek gecimsiz bi arkadasi bile yok

Çok deger verdim ondan oldu sapitti Ben neymisim be oldu ilahi adalet sorar ins ahimi aldilar ins duzgun bi hayatim olur bundan sonra

Bipolari bende dusundum ama harcama cok yapma z aksine cimridir ama bi mutlu bi mutsUz ..ofke kontrolu yok takintili cozemedim

Ben hasta degilim diodu simdi lustral kullanio bilmiom asiri ozguveni olmus sanki baskasinin basina geLmisde bosanma mevzusu napalim saglik olsn dio sasrmstm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…