- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Evet boşandım.Sizde mi bosandiniz ...babamin hiç günahı yok ve yardımcı oldu hep baktı ellerindwn gidiyorum kendi ogullarini temize çıkarmak için beni de kotuleyemiolar çünkü hep overlerdi millet demezmi bu kız iyiydi şimdi mi kötü oldu diye babami seçtiler işte
Zaten şimdilik bunları düşünmeyin. Daha çok kafanıza takarsınız. Bir an önce boşanıp düzeninizi kurun. Yavaş yavaş her şey yoluna girer.Insallah ama umudum yok korkuyorum evlenip ayrıldım ya hiç düşünemiyorum artık sanki bidaha hiç olmayacak gibi
Bu halinden çok daha mutlu olursun hiç degilse her gün ağlamaz maaşını adamin tekine yollamazMerhaba hanımlar ben konumu çok ayrıntılı yazmadım öğretmenim ve bosanma surecndeyim dava açıldı Vs daha boşanma olmadan uzerine kayıtlı olan hattimi kapadı kendi hattinida bir aydir iletisim yok zaten en ufak tartismada babanın evine goturcem yok gelin kızın izi alin konuşma tarzı iftara gec gitmstim kıyamet koptu ben nasıl insanmışım ..yolda yururum elimi asla tutmaz hasta olurum beni yalniz bıraktı iş lerimiz farkli sehirlerde idi çok kotu stresten vucudm kurdesen döktü hergün beni arayıp kavga ederdi en sonunda ağladım yapma bunu artık dedm sana ihtycm var dedim iş yerinde de herkesle kavgalı en sonunda psikiyatri on gün rapor vermiş onu benim yanımda geçirmek yerine ailesinin annesinin evinde geçirdi yanıma gelmedi ..Neyse geçen babam protokol icin babası ile görüşünce avukatın yanında suçu babamın ustune atiolarmis babam güya beni etkilemis vss bana güya eşim kibristan tatiller ayarlamis hediyeler almış madem bu kadar seviodu niye hemen hatlari kapattı ailesine asla yorum yapamazdm iyi bişi desem bile onu kötü diye anliodu surekli bosanma ile tehdit ediodu beni geçen sunnetleri vardı ygeninin görmüşler çok morali bozuk ve zayiflamis dediler ...kimseye bişi demioalr hala ama boşanmaya çok merakliydi önümü göremiyorum gelecek planlayamiyorm deyip duruyordu annemlere ..Aynı mahal lede oturuyorz da ben isim gereği doğuda çalışıyorum oda başka şehirde ..Beni sorun olarak görüyordu şimdi ben hayatindan çıktım bakalim önünü gorebilecekmi ..başta böyle değildi hediyeler sürprizler yapardı yüzük takıldı bi güven geldi kendine ..beni kucumsemeler Vs mesela yanında yürürken azıcık yavaş yiruyuver yetişemiyorum deyince yetisemiyorsan kosacaksn diyordu ..haklida haksızda olsam özür dilerdim bana hep özür dileyeceksn derdi ...meslek Sahibi olman öğretmen olman bisi degistirmez yine benim dediğim olacak derdi ..benle ileriyi göremeyen o ...suçlu görülen benim babam o beni hastayken yalnız bıraktgnda bende babamı çağırmıştım babam beni güya doldurmuş ...babam da oğlunun psikolojisonin bozuk olduğunu bile bile kizimin basini yaktınız büyük vebal altindasnz demis ...ailesi pisman ama eşimden ses soluk yok sadece üzülüyor zayıflamış güya ayrılmak istemiyomus güya ama hicbi çaba göstermedi eylülde davam var ..bosanip mutlu olan nsanlardan olabilirmiyim bende varmi iyi örnekler akil verecek olanlar ...atlatanlar ....nasil bi surecmis böyle çok. Zor çokkk
beni kotuleyemediler çünkü herkes beni severdi saygilydm ornektm bu ailesine para çok yedirirdi ailesi o yüzden çok overdi bunu kaynım akıllıydı yedirmezdi kaynimi sevmezler pek işlerine geldiği GibiSen nedenini biliyorsun. Neden babanı seçtiklerini. Bu önemli olan. Şu an içinde bir ateş var ama sönecek. Önemli olan karşıdakinin seviyesine düşmeden süreci atlatabilmek.
Babam da öyle dio böyle bi psikopatla hayat geçermi istediğimi alamıyorum ne alsam önce hayrli olsun yerine kaç para verdin derdi sadece param önemliydi ben degilZaten şimdilik bunları düşünmeyin. Daha çok kafanıza takarsınız. Bir an önce boşanıp düzeninizi kurun. Yavaş yavaş her şey yoluna girer.
Evet en azında n paramı harcayabiliyorum bikmostim artık her arayınca kalbim carpiodu yine tartışacak diye...birlikte yasantmz olmadı en fazla iki ay o zamana. Bile bu kadar kavga çok fazlaBu halinden çok daha mutlu olursun hiç degilse her gün ağlamaz maaşını adamin tekine yollamaz
Onun psikopatliklariyla uğraşmazsin
Psikolojisi bozuk evdeki herşeyi yere vurur insanlar içinde bağırır çağırıyor sus diyorum ..uzaktayken gece 3lere kadar telde bağırır hakaret eder ..bi tatile götürür on kez başıma kalkar götürdüm diyeBizim bir tanıdığımiz yıllarca işsiz olan ms hastası oğlunu rica minnet bir arkadaşın da çalışıyor gibi gösterip kizin birini istetmislerdi
kiz evlendi baktilar ki adamın ömür billah çalışması yok konun ona benziyor deyim yerindeyse kurban olarak seçilmişsin
Başkaları ayrıldığı zaman aklımıza sürekli mutlu olduğumuz günler geliyor içim acıyor dfalan derler bu adam kimseyi bir saniye bile mutlu edemezEvet en azında n paramı harcayabiliyorum bikmostim artık her arayınca kalbim carpiodu yine tartışacak diye...birlikte yasantmz olmadı en fazla iki ay o zamana. Bile bu kadar kavga çok fazla
Evet nereye baksam kavgalari goruyorum annemleere gelir Surat bi karis disari cikariz elele birini gorunce onalrin icinde bagirir cok beklersn Boyle mutlu evliligi Boyle tartismalarla insanlar hep bakardi yolda Geri donerdim onada izin vermezdi hazirandan beri annemlerdeyim acaba hi c pisman oldumi bilmemBaşkaları ayrıldığı zaman aklımıza sürekli mutlu olduğumuz günler geliyor içim acıyor dfalan derler bu adam kimseyi bir saniye bile mutlu edemez
İlk bir iki ay zor olur sonra bakarsın ki sanki üzerinden bir öküz kalkmış gibi rahatsin
Hoş eşinin söylediklerine bakarsan cidden bir okuzden kurtulacaksin
Boş ver ailesinin adam edemediğini sen mi edeceksin ne yaparsa yapsınEvet nereye baksam kavgalari goruyorum annemleere gelir Surat bi karis disari cikariz elele birini gorunce onalrin icinde bagirir cok beklersn Boyle mutlu evliligi Boyle tartismalarla insanlar hep bakardi yolda Geri donerdim onada izin vermezdi hazirandan beri annemlerdeyim acaba hi c pisman oldumi bilmem
Evlenecehimi sanmiom Ben bidaha ne bkeyim sanki tek bosanan benmisim gibi geliyo sanki hic mutlu oolamayacakmsmArkadasim ilk bosanmasinda cok agliyordu. Ustune birkac defa asik oldu su an ucuncu kocasindan bosandi. Bu gunler de gecer yine asik da olursun. Bazi seyler kismet ama bu sefer evlenmeden once iyi olc tart.
Evet ailesi Adam edememis gercekten simdi tutustular onun yerine benle tartisinca kizsalardi Adam ol deselerdi Boyle olamzDi bwlkideBoş ver ailesinin adam edemediğini sen mi edeceksin ne yaparsa yapsın
Arkadasim da oyle cok aglamisti ki psikolojisi bozulmustu. Bosanma gerceklesince kus gibi hafifledi. Ikinci universiteyi bile okudu. Gececek canim. Biraz sabret. Bu dengesiz evlilik enerjini cekip almis,Evlenecehimi sanmiom Ben bidaha ne bkeyim sanki tek bosanan benmisim gibi geliyo sanki hic mutlu oolamayacakmsm
Ozguvenimi kirdi ya aslnda sevilip sayilan biriyim amaArkadasim da oyle cok aglamisti ki psikolojisi bozulmustu. Bosanma gerceklesince kus gibi hafifledi. Ikinci universiteyi bile okudu. Gececek canim. Biraz sabret. Bu dengesiz evlilik enerjini cekip almis,
Insallah darisi basima hayatimin hatasiydi kendini cok gizlemisbundan beteri oldugunu sanmiyorum bosanan mutlu olan tekrar evlenen tanidiklarım oldu
malesef bosanma davalarinda o kadar cok duyuyorum ki bu cümleyi artik normal geliyor ama gercekten mutlu olanlar var muvekkil de arkadas kuzende hastalikli biri eşin özgüvenin vs kalmamış ama gercekten hafifler kurtulursun o pişman olursa devam etme derim esinin ciddi sorunlari varInsallah darisi basima hayatimin hatasiydi kendini cok gizlemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?