Bosanma sureci /esimin ve ailesinin kalitesizligi

Evet boşandım.

Bu halinden çok daha mutlu olursun hiç degilse her gün ağlamaz maaşını adamin tekine yollamaz
Onun psikopatliklariyla uğraşmazsin

Sen nedenini biliyorsun. Neden babanı seçtiklerini. Bu önemli olan. Şu an içinde bir ateş var ama sönecek. Önemli olan karşıdakinin seviyesine düşmeden süreci atlatabilmek.
beni kotuleyemediler çünkü herkes beni severdi saygilydm ornektm bu ailesine para çok yedirirdi ailesi o yüzden çok overdi bunu kaynım akıllıydı yedirmezdi kaynimi sevmezler pek işlerine geldiği Gibi

Zaten şimdilik bunları düşünmeyin. Daha çok kafanıza takarsınız. Bir an önce boşanıp düzeninizi kurun. Yavaş yavaş her şey yoluna girer.
Babam da öyle dio böyle bi psikopatla hayat geçermi istediğimi alamıyorum ne alsam önce hayrli olsun yerine kaç para verdin derdi sadece param önemliydi ben degil

Bizim bir tanıdığımiz yıllarca işsiz olan ms hastası oğlunu rica minnet bir arkadaşın da çalışıyor gibi gösterip kizin birini istetmislerdi
kiz evlendi baktilar ki adamın ömür billah çalışması yok konun ona benziyor deyim yerindeyse kurban olarak seçilmişsin

Bu halinden çok daha mutlu olursun hiç degilse her gün ağlamaz maaşını adamin tekine yollamaz
Onun psikopatliklariyla uğraşmazsin
Evet en azında n paramı harcayabiliyorum bikmostim artık her arayınca kalbim carpiodu yine tartışacak diye...birlikte yasantmz olmadı en fazla iki ay o zamana. Bile bu kadar kavga çok fazla

Psikolojisi bozuk evdeki herşeyi yere vurur insanlar içinde bağırır çağırıyor sus diyorum ..uzaktayken gece 3lere kadar telde bağırır hakaret eder ..bi tatile götürür on kez başıma kalkar götürdüm diye

Evet en azında n paramı harcayabiliyorum bikmostim artık her arayınca kalbim carpiodu yine tartışacak diye...birlikte yasantmz olmadı en fazla iki ay o zamana. Bile bu kadar kavga çok fazla
Başkaları ayrıldığı zaman aklımıza sürekli mutlu olduğumuz günler geliyor içim acıyor dfalan derler bu adam kimseyi bir saniye bile mutlu edemez
İlk bir iki ay zor olur sonra bakarsın ki sanki üzerinden bir öküz kalkmış gibi rahatsin
Hoş eşinin söylediklerine bakarsan cidden bir okuzden kurtulacaksin

Evet nereye baksam kavgalari goruyorum annemleere gelir Surat bi karis disari cikariz elele birini gorunce onalrin icinde bagirir cok beklersn Boyle mutlu evliligi Boyle tartismalarla insanlar hep bakardi yolda Geri donerdim onada izin vermezdi hazirandan beri annemlerdeyim acaba hi c pisman oldumi bilmem

Boş ver ailesinin adam edemediğini sen mi edeceksin ne yaparsa yapsın

Arkadasim ilk bosanmasinda cok agliyordu. Ustune birkac defa asik oldu su an ucuncu kocasindan bosandi. Bu gunler de gecer yine asik da olursun. Bazi seyler kismet ama bu sefer evlenmeden once iyi olc tart.
Evlenecehimi sanmiom Ben bidaha ne bkeyim sanki tek bosanan benmisim gibi geliyo sanki hic mutlu oolamayacakmsm

Evlenecehimi sanmiom Ben bidaha ne bkeyim sanki tek bosanan benmisim gibi geliyo sanki hic mutlu oolamayacakmsm
Arkadasim da oyle cok aglamisti ki psikolojisi bozulmustu. Bosanma gerceklesince kus gibi hafifledi. Ikinci universiteyi bile okudu. Gececek canim. Biraz sabret. Bu dengesiz evlilik enerjini cekip almis,

bundan beteri oldugunu sanmiyorum bosanan mutlu olan tekrar evlenen tanidiklarım oldu

Insallah darisi basima hayatimin hatasiydi kendini cok gizlemis
malesef bosanma davalarinda o kadar cok duyuyorum ki bu cümleyi artik normal geliyor ama gercekten mutlu olanlar var muvekkil de arkadas kuzende hastalikli biri eşin özgüvenin vs kalmamış ama gercekten hafifler kurtulursun o pişman olursa devam etme derim esinin ciddi sorunlari var

bide elalem ne der ve tek bosanan senmişsin dünyanın sonuymus düşüncesini at hayatini yaşa

Eziklik psikolojisi.ayaklari uzerinde duran kadindan haz almayan tiplerden.zavalli adam.evlenmeden bilmiyormuydu isini gucunu denk olup olmadiginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…