Bosanma sureci /esimin ve ailesinin kalitesizligi

Babası surekli sen evlenemezsn diyorlar mis demekki bu sebepten dolayı herşeyi sorun ederdi neden caydanlikta dem cayi unutuvermisim mesela ..Ama büyük kavgalar sandalyeleri yere vururdu
Hastaymis aslinda bile isteye vebalinize girmisler belki onceden tedaviye baslamasi gerekirmis muhtemelen gormezden gelip yonlendirmemisler

Her serde bir hayir vardir belki bu onunde acilacak guzel gunlere vesile olacak sikintilardir
Hic kendini hirpalama herkesede kulak asma bu surecte belki bir kac ay kotu gecer ama sonra hersey normale doner

Evlilikte bosan demek kolay denicek birsey degil arkadasim ama adam rahatsiz yani duzelmek yerine raporla dinlenmeye yonlendiriliyor dr tarafindan erkenden yoluna bakman daha hayirli gibi gorunuyor ailen arkandayken duzenini kurarsin hakkinda hayirlisi olsun insallah

" pişman olur mu , olmuş mudur acaba " diye sorup durmuşsunuz. Gerçekten pişman olsa dönecek misiniz böyle bir insana ?

İşin gücün varmış ne çekersin bunu canım ya geç bile kalmışsın hakkında hayırlısı olsun

" pişman olur mu , olmuş mudur acaba " diye sorup durmuşsunuz. Gerçekten pişman olsa dönecek misiniz böyle bir insana ?
Yok bu saatten sonra donemem cok sey yasatti bana sadece surunsun beni kaybettigine kopek gibi pisman olsn istyrm

Sagolun zoruma giden o kendini gizlemesi ailesi erkektr sen sus demesi her byaptugini ovmeleri ..bikerede sus oglum dememelri iste

Sagolun zoruma giden o kendini gizlemesi ailesi erkektr sen sus demesi her byaptugini ovmeleri ..bikerede sus oglum dememelri iste
Bundn sonra bulurlarsa birini daha derler emin ol takilma insan haksizliga ugrayinca hirslanir intikam ister adi ustunde insaniz cok normal ama sabir dile sonucta aslolan terazideki adalet degil bu islerin birde ilahi adalet boyutu var

Bundn sonra bulurlarsa birini daha derler emin ol takilma insan haksizliga ugrayinca hirslanir intikam ister adi ustunde insaniz cok normal ama sabir dile sonucta aslolan terazideki adalet degil bu islerin birde ilahi adalet boyutu var
Allaha biraktim Ben ...onla sonum yok ama bundan sonraki yasantim cok korkutyo beni

Şöyle oldu böyle oldu falan filandi bunları bırakın artık.
Ruh sağlığının bozuk olduğunu kanitlayin ve hakkinizi alın sonuna kadar.
Hele bi boşanin bakalım sonraki hayatiniza o zaman bakarsınız öyle düşünürsünüz şimdiden böyle korkularla doldurmayin kendinizi.
Bir de olumlu taraflarına bakın ya bi bebeğiniz olsaydı o zaman bu manyak aileyle hep bi baginiz olacaktı mesela .
Veya bi mesleginiz olmasaydi aileniz arkanızda durmasaydi çekeceksin deseydi .
Zaten bu adam adrian limayla da evlense fark etmez onunla da mutsuz olurdu mutlaka adam hasta çünkü.O yüzden kendinizi suçlu hissetmeyi bırakın.

Yok bu saatten sonra donemem cok sey yasatti bana sadece surunsun beni kaybettigine kopek gibi pisman olsn istyrm
Bir süre sonra onu da istemeyeceksin...Bir sene sonra bambaşka bir insansın ... şuraya da yazıyorum bak o kadar eminim...Kapa gözünü ne yaşanacak da artık... geçecek vallahi.. hiiiic merak etme... öyle Rahat olacaksın ki..Aklına gelmeyecek ne iyi hali ne kötü hali... Hayırlı olsun canım

Tartışma cikmasin diye uzamasın diye ki tutardı resmen ...maaşımı yollardm bide işte niye bu kadar az yolladn derdi mesela hafta sonları ailesinin yanına gelir ben doğuda surunirdum

Ben de öğretmenim o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Özellikle sürünme kısmını. Kendinizi ve ailenizi daha fazla üzmeyin. Ayrılın ne hali varsa görsün.

Insallah ama umudum yok korkuyorum evlenip ayrıldım ya hiç düşünemiyorum artık sanki bidaha hiç olmayacak gibi
Ayni durumda bi komsum var... kendiside
Ogretmen dir... boşandığı eşi ayni sizinki gibi hasta ruh hastasiydi.. şiddet falan da olmustu. 1 sene sonra bosandi... simdi gorsen eskisinden daha da iyi... yuttdisina falan cikiyo tatil icin... özgür..ozguveni daha da attti....
Bosan hocam.. arkana bile bakma.. sakin... cocuk da yok zaten...

Insallah oyle olur bugun bide evlilik yildonumumz olacakti insan Olmak insan gibi gecinmek bu kadar zormuymus

Bosancaz zaten Hersey belli artik ev ayrildi dava acildi donusu yok ..bu yaptiklari ins cikar

Ben de öğretmenim o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Özellikle sürünme kısmını. Kendinizi ve ailenizi daha fazla üzmeyin. Ayrılın ne hali varsa görsün.
Ailemide cok uzdu telle her aradiginda aileme beni sikayet ederdi kendisi oxford mezunu ya benle iletisim kuramiyormus onu derdi surekli

Haklisinz hicbiseyden mutlu olmuyordu is yerindede surekli kavgali insanalrla evde benle ailesinlede

Hanımefendi siz öğretmensiniz. Ö Ğ R E T M E N!
Siz bizim çocuklarımızı eğitmek, geleceğe hazırlamak, özgüven kazandırmak, bir birey olarak yetiştirmek, insani değerleri öğretmek, sevgiliyi öğretmek, kaliteli birey haline getirmekle yükümlüsünüz.

Nasıl olur da kendinizi bu karaktersiz insanlara adayabilir ve bunların hükmü altına girebilirsiniz?
Size asla yakışmıyor asla!
Neden kendi hatanız olmayan bişey için özür dileyesiniz?
Neden erkekten bir adım geride yürüyesiniz?
Neden köleleşirsiniz?

Ayrılın ve size bir insan gibi değer veren biriyle evlenin. Bu kötülüğü kendinize yapmayın.
Çok üzülüyorum kadınların işi, mesleği ne olursa olsun hep bir erkek egemenliğinde yaşamalarına.
Evlilik bir hayat yoldaşlığıdır. Kadınlık veya erkeklik görevi yoktur.
Sevgi, saygı, eğlence ve gelişim ve hayat birliği vardır evlilikte.
Lütfen kim olduğunuza karar verin.

boşandıktan sonra mutlu olacağın kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…