• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci hakkında

Nafaka neden almıyorsunuz? O çocuğuzun hakkı. İhtiyacınız olmasa da kenara koyar çocuğunuza birikim yaparsınız. Eğitimine harcarsınız..
Gurur işi değil bu. Eşiniz zaten sorumsuz bu şekilde ödüllendiriyorsunuz onu..
Her ay kenara 200-300tl bile atsanız kardır. Aklınızı kullanın..

Hayır şu an yaşadığı şehre götürmesi yönünde bir karar çıkmaz merak etmeyin. Daha çok küçük. İleride değişmesi için yine dava açılması lazım diye biliyorum. Ama belli bir yaşa geldiğinde babaya da gidiyor, kalıyor tabi. Benim velayetim annemdeydi ama dini bayramların birinde babama gitmeme dair bir karar vardı mesela. Ben gitmedim hiç gerçi, onun yerine yazın 20 günlük süreyi 30 güne çıkarmışlardı. İşte öyle valiz gibi oluyor insan bir yerden sonra.

Anlaşmalı boşanma da çok basit. Biz avukata protokol hazırlattık. Başvuruda bulunduk, iki hafta sonra da duruşma var. Tek celsede bitiyor zaten anlaşmalı olunca. Bebek olunca nasıl olur bilmiyorum ama. Yolunuz açık olsun. Umarım mutlu olursunuz.
Bizde dilekçeyi verdik bakalım teşekkür ederim iyi dilekerinize :)

Evet çok güçlü geldiniz.

evet güçlü geldiniz. Ben olsam duygudaşa bağlarım. Hemen her tartışmada kendime hayatı zindan ediyorum elimde olmadan a..

Sizin aklınızda uzunca bir süre yer etti acaba ondan mı çabuk atlattınız?
Aman yanlış anlaşılmasın siz kızınız için daha da güçlü olun. Umarım çok daha güzel zamanlarımız olur.
Hayatım boyunca O kadar sıkıntı yaşadım ki yorar mı sandın acılar moduna girdim artık :D

Bebeğiniz çok küçük adam zaten sorumsuz
kızınızın nafakasını alın bari
En azından ayda bir baba olduğunu hatırlar adam

Adliyenin yakınlarında herhangi bi avukata gidip anlaşmalı boşanma protokolü hazırlatıyorsunuz,eşinizle beraber işte nafaka tazminat yada isteklerinizi cocukla ilgili imzaları atıp,adliyede basvuru yapıyorsunuz,anlaşmalı oldugu için ilk celsede bitiyor,hakkında hayırlısı canım

Back
X