Zor bir süreç benzer şeyler yaşıyorum.Kararın için tebrik ediyorum çünkü ben onu bile yapamıyorumHanımlar iyi akşamlar..
24 yaşında bir buçuk yıllık evliyim. Çalışıyorum güzel bir işim arabam arkamda duran bi ailem var. Ama boşanma sürecine girdiğim için sizin desteğinize ihtiyaç duyuyorum. Eşim 32 yaşında olmasına rağmen büyüyememiş kumar bağımlısı bütün rızkını buna yatıran ve mahremiyet duygusu olmadığı için evin içindeki her detayı ailesine anlatan onların söylemleriyle ilerleyen öğretme akıllı ve öfke kontrolü olmayan bir adam. Daha önce 3 ay ayrı kalmıştık dava açılmıstı ama tekrar denemek istemesiyle bi şans daha verilmişti ama yine olmadı. Çok aşık olarak evlenmiştik ve hala onu seviyor olmak canımı en çok acıtan şey. Ama bütün ömrümü de bu sekilde gecirmeye niyetim yok artık kalbimin sesiyle degil mantığımla ilerlemeliyim çünkü defalarca verilen sözler tutulmadı. Evliliğim başından beri çok çalkantılı geçti benimle beraber ailemde çok yıprandı. Bu boşanma gerçeklestikten sonra düzenime kaldığım yerden devam etmek gelmiyor içimden kimseye hiç bir açıklama yapmak istemiyorum. İşten ayrılıp şehir değiştirmek istiyorum. Ailemin de bir süredir memlekete dönme düsünceleri var konuştuk hem fikir olmamıza sevindik. Sadece yeni bir sehir yeni bir iş ve huzur istiyorum. Zorlukları olacaktır illaki ama benim gibi bu sürecten geçen ve hayatını tekrar kuran hemcinslerimden destek almak istiyorum çünkü zorlanıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim