- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
- Konu Sahibi Bir garip dertli
-
Şuan hiç bir şekilde geri dönüşü yok.. uzun uzun yazamıyorum gözlerim acıyor aglamaktan. Annemin aglamasına babamın çaresizliğine dayanamıyorum en çokta iki gün önce sarılıp oynaşıp oturup yemek yediğimize sonrasında geldiğimiz bu noktaya canım çok yanıyor göz açıp kapansa bitse. Evrak göndersin imzalayıp bitsin istiyırum mahkeme falan çekemem kimseyle yüz yüze gelmek istemiyorum.evden çıkarken hiç bir şeyimi almadım onların orada olması bile canımı yakıyor. Sürekli herkese beni kötülediğini bilmek.Belki 2...3 cumle kurmussun ama ailenin ve senin cokk uzuldugu okadar belliki hissettim bunu.
Belkide yasadigimdandir
Zor bi durum okudum konunuzu.
Bundan sonra surec sabir istiyo. Kolay diyemem asla degil. Hayallerle heveslerle kurulmus bi yuva var ortada
Hayaller kurup dar agacina asmak ne demek iyi bilirim.
Benimde ailem cok zor atlatti, cunku tek bi sucumuz gunahimiz yoktu.
Aileme en buyuk destegi ben verdim, guclu durarak yikilmayarak.
Nekadar dogru bilmem kendime yapiyrm belki ama ailemin uzulmesine daha cok dayanamam.sende guclu ol hepsi gececek. Suan canin yaniyo , napacam ben simdi diye dusunup duruyosun. Hak etmedim diye diye yuregini yakiyosun ama gececek bunu soyleyebilirm.
Bosanma isine gelince ben anlasmali bosandim, o vicdansiz insanlarla ugrasacak gucum yoktu. Psikolojimi dusundum acikcasi.
Allaha havale ettim , ahimin cikmasini bekliyrm simdilik.
Anlasmali bosandimada pisman olmadim
Bence biraz bekleyin. Boşanmak kolay, anlaşmalı boşanırsanız zaten birkaç günde sonuçlanır.
Boşanmak tabiki kolay ama o süreci nasıl atlatıcam.Bence biraz bekleyin. Boşanmak kolay, anlaşmalı boşanırsanız zaten birkaç günde sonuçlanır.
Hayır aramadı umurunda da olmadı babam aradı bugün kızmak için sesler yükselmiş beni kötülemiş.ailesine de kendini inandırmış. Ailem tamamen bitmesi için elinden gelen desteği veriyorlarHiç aramadı mı sizi gittiğinizden beri..? Öteki konunuzu takip ediyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada.
Yollayacak adım gibi biliyorum. Çünkü ailesi her ne kadar beni düşünüyormuş gibi dursa da ogulları için her şeyi yaparlar onlardan da desteği alacaktır. Zaten beni boşanma kagıdı göndermekle tehdit ediyordu. Şu an gerçekten böyle bir adım görmek istiyorum. Uzaması canımı sıkıyor. Belki çok yeni diyorsunuz. Ama bir daha o eve giremeyeceğimi en derinden biliyorumDava açacağını sanmıyorum onun. Eğer gerçekten bitsin artık istiyorsanız, haber gönderin anlaşmalı boşanalım diye. İşi yokuşa sürecek, kurtulmak istediği birinden çocuk istemezdi yoksa. Muhtemelen şu an '' Kalsın ailesinde 2-3 ay, kafamı dinlerim, sonra iki gönlünü alırım, döner. '' var kafasında. Beklemeyin protokol yollayacak diye.
Pişman olsa bile ben o tabloyu gelecektede yaşayacagıma eminim bunu yapan insan yarın bir gün gelinen bu noktadan sonra korkacak hiç bir şeyi kalmayacak. Dünyanın en kötü insanı oldum. Buna üzülüyorum. Bu kadar kötü biri miydim ailelere beni kötüleyerekÇekişmeli boşanma çok yıpratıcı olur, en mantıklısı anlaşmalı. Çocuk olmaması sizin açınızdan daha iyi çünkü çocuk olunca o kişiyle ömür boyu bağlantıda olmanız gerekiyor.
Eğer istemiyorsanız boşanmak ve normalde iyi anlaşıyorsanız bir sorununuz yoksa bekleyin pişman olup özür diler barışırsınız.
Ama yok çekilecek dert değilse üzülmeyin, zararın neresinden dönerseniz kardır. Biran önce bir Avukat tutun boşanın.
Sizin için gerçekten bittiyse haber yollayın '' Gel anlaşmalı boşanalım, ikimiz de sıkılmayalım. '' diye. Aynı çatı altına giren daha iyi tanır gerçi ama ben blöf yaptığını düşündüm onun.Yollayacak adım gibi biliyorum. Çünkü ailesi her ne kadar beni düşünüyormuş gibi dursa da ogulları için her şeyi yaparlar onlardan da desteği alacaktır. Zaten beni boşanma kagıdı göndermekle tehdit ediyordu. Şu an gerçekten böyle bir adım görmek istiyorum. Uzaması canımı sıkıyor. Belki çok yeni diyorsunuz. Ama bir daha o eve giremeyeceğimi en derinden biliyorum
Çok uzun şeyler var keşke aglamayacağımı bilsemde uzun uzun yazacak gücü bulabilsem. O tanıdığım kadarıyla böyle bir insan ben eminim çok yakında elime ulaşır boşanma evrakıSizin için gerçekten bittiyse haber yollayın '' Gel anlaşmalı boşanalım, ikimiz de sıkılmayalım. '' diye. Aynı çatı altına giren daha iyi tanır gerçi ama ben blöf yaptığını düşündüm onun.
Demek ki gerçekten yıpranmış evliliğiniz... Haksız olmasına rağmen sizi kötülemesinin başka bir açıklaması olamaz. Sizde de bitmiş bir şeyler bence. Sevgi gibi değil de tahammülsüzleşmişsiniz artık. Adamın genel olarak tavırlRı bu şekilde ise haklısınız da.Hayır aramadı umurunda da olmadı babam aradı bugün kızmak için sesler yükselmiş beni kötülemiş.ailesine de kendini inandırmış. Ailem tamamen bitmesi için elinden gelen desteği veriyorlar
Umarım yanılırım, umarım bir an evvel kurtarır sizi kendisinden.Çok uzun şeyler var keşke aglamayacağımı bilsemde uzun uzun yazacak gücü bulabilsem. O tanıdığım kadarıyla böyle bir insan ben eminim çok yakında elime ulaşır boşanma evrakı
Sadece bilsinler istedim illaki yalan yanlış anlatacak... Hiç güçlü degilim sadece ailem için aglamıyorum onlara destek oluyorum bundan sonrası tam bir muamma çok yıpranacağım biliyorum nasıl atlatırım bilmiyorumDemek ki gerçekten yıpranmış evliliğiniz... Haksız olmasına rağmen sizi kötülemesinin başka bir açıklaması olamaz. Sizde de bitmiş bir şeyler bence. Sevgi gibi değil de tahammülsüzleşmişsiniz artık. Adamın genel olarak tavırlRı bu şekilde ise haklısınız da.
Ailenizin desteği önemli. Hiç muhattap olmayın artık derim. Ailesine de kendinizi anlatmayın ki bir önceki konunuzda yazdıklarınızdan onlarında yapıcı olacağını düşünmüyorum.
Bu dünyada kendinden bir tane varmış.. hep bunu söyledi. Ben ona hak ettiği degeri verememişim.Umarım yanılırım, umarım bir an evvel kurtarır sizi kendisinden.
Sizden de bir tane var. O ne yapmış? Muhteşem bedenini armağan etmek dışında.Bu dünyada kendinden bir tane varmış.. hep bunu söyledi. Ben ona hak ettiği degeri verememişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?