Boşanma süreci yapılacaklar

Bir garip dertli

🧍🏼‍♀️158cm Baş._68 Güncel64.2🥇Hedef60🥈Hedef53
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
636
1.753
28
Bir önceki konumdan biliyorsunuz neler yaşadığımı. Şimdi sadece bilmek istiyorum boşanma da süreç nasıl işliyor ne yapmalıyım. Ailem perişan. Bunu hak etmedik. Lütfen yardımcı olabilecekler yazsın

Fikri olan herkesin maddi manevi ne yaşanıyor nasıl güçlü kaldınız lütfen paylaşın

Belki 2...3 cumle kurmussun ama ailenin ve senin cokk uzuldugu okadar belliki hissettim bunu.
Belkide yasadigimdandir

Zor bi durum okudum konunuzu.
Bundan sonra surec sabir istiyo. Kolay diyemem asla degil. Hayallerle heveslerle kurulmus bi yuva var ortada

Hayaller kurup dar agacina asmak ne demek iyi bilirim.

Benimde ailem cok zor atlatti, cunku tek bi sucumuz gunahimiz yoktu.
Aileme en buyuk destegi ben verdim, guclu durarak yikilmayarak.
Nekadar dogru bilmem kendime yapiyrm belki ama ailemin uzulmesine daha cok dayanamam.sende guclu ol hepsi gececek. Suan canin yaniyo , napacam ben simdi diye dusunup duruyosun. Hak etmedim diye diye yuregini yakiyosun ama gececek bunu soyleyebilirm.

Bosanma isine gelince ben anlasmali bosandim, o vicdansiz insanlarla ugrasacak gucum yoktu. Psikolojimi dusundum acikcasi.
Allaha havale ettim , ahimin cikmasini bekliyrm simdilik.
Anlasmali bosandimada pisman olmadim

Şuan hiç bir şekilde geri dönüşü yok.. uzun uzun yazamıyorum gözlerim acıyor aglamaktan. Annemin aglamasına babamın çaresizliğine dayanamıyorum en çokta iki gün önce sarılıp oynaşıp oturup yemek yediğimize sonrasında geldiğimiz bu noktaya canım çok yanıyor göz açıp kapansa bitse. Evrak göndersin imzalayıp bitsin istiyırum mahkeme falan çekemem kimseyle yüz yüze gelmek istemiyorum.evden çıkarken hiç bir şeyimi almadım onların orada olması bile canımı yakıyor. Sürekli herkese beni kötülediğini bilmek.

Hiç aramadı mı sizi gittiğinizden beri..? Öteki konunuzu takip ediyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada.
Hayır aramadı umurunda da olmadı babam aradı bugün kızmak için sesler yükselmiş beni kötülemiş.ailesine de kendini inandırmış. Ailem tamamen bitmesi için elinden gelen desteği veriyorlar

Dava açacağını sanmıyorum onun. Eğer gerçekten bitsin artık istiyorsanız, haber gönderin anlaşmalı boşanalım diye. İşi yokuşa sürecek, kurtulmak istediği birinden çocuk istemezdi yoksa. Muhtemelen şu an '' Kalsın ailesinde 2-3 ay, kafamı dinlerim, sonra iki gönlünü alırım, döner. '' var kafasında. Beklemeyin protokol yollayacak diye.

Çekişmeli boşanma çok yıpratıcı olur, en mantıklısı anlaşmalı. Çocuk olmaması sizin açınızdan daha iyi çünkü çocuk olunca o kişiyle ömür boyu bağlantıda olmanız gerekiyor.

Eğer istemiyorsanız boşanmak ve normalde iyi anlaşıyorsanız bir sorununuz yoksa bekleyin pişman olup özür diler barışırsınız.

Ama yok çekilecek dert değilse üzülmeyin, zararın neresinden dönerseniz kardır. Biran önce bir Avukat tutun boşanın.

Yollayacak adım gibi biliyorum. Çünkü ailesi her ne kadar beni düşünüyormuş gibi dursa da ogulları için her şeyi yaparlar onlardan da desteği alacaktır. Zaten beni boşanma kagıdı göndermekle tehdit ediyordu. Şu an gerçekten böyle bir adım görmek istiyorum. Uzaması canımı sıkıyor. Belki çok yeni diyorsunuz. Ama bir daha o eve giremeyeceğimi en derinden biliyorum

Pişman olsa bile ben o tabloyu gelecektede yaşayacagıma eminim bunu yapan insan yarın bir gün gelinen bu noktadan sonra korkacak hiç bir şeyi kalmayacak. Dünyanın en kötü insanı oldum. Buna üzülüyorum. Bu kadar kötü biri miydim ailelere beni kötüleyerek

Sizin için gerçekten bittiyse haber yollayın '' Gel anlaşmalı boşanalım, ikimiz de sıkılmayalım. '' diye. Aynı çatı altına giren daha iyi tanır gerçi ama ben blöf yaptığını düşündüm onun.

Çok uzun şeyler var keşke aglamayacağımı bilsemde uzun uzun yazacak gücü bulabilsem. O tanıdığım kadarıyla böyle bir insan ben eminim çok yakında elime ulaşır boşanma evrakı

Ilk yapacağınız iş bu süreci psikolojik destek alarak atlatmak.Ben boşanmadim ama dava açıldığında hemen psikologla hareket ettim.Bana cok iyi geldi.Cok güçlü davrandim.Dediginiz gibi sarılıp gülüşüp hatta hayalimizdeki tatilden dönüşte bunlar yaşandı.Ama asla geri adım atmadim.Ailesiyle görüşmedim saglam durdum o yıkıldı

Hayır aramadı umurunda da olmadı babam aradı bugün kızmak için sesler yükselmiş beni kötülemiş.ailesine de kendini inandırmış. Ailem tamamen bitmesi için elinden gelen desteği veriyorlar
Demek ki gerçekten yıpranmış evliliğiniz... Haksız olmasına rağmen sizi kötülemesinin başka bir açıklaması olamaz. Sizde de bitmiş bir şeyler bence. Sevgi gibi değil de tahammülsüzleşmişsiniz artık. Adamın genel olarak tavırlRı bu şekilde ise haklısınız da.

Ailenizin desteği önemli. Hiç muhattap olmayın artık derim. Ailesine de kendinizi anlatmayın ki bir önceki konunuzda yazdıklarınızdan onlarında yapıcı olacağını düşünmüyorum.

Çok uzun şeyler var keşke aglamayacağımı bilsemde uzun uzun yazacak gücü bulabilsem. O tanıdığım kadarıyla böyle bir insan ben eminim çok yakında elime ulaşır boşanma evrakı
Umarım yanılırım, umarım bir an evvel kurtarır sizi kendisinden.

Sadece bilsinler istedim illaki yalan yanlış anlatacak... Hiç güçlü degilim sadece ailem için aglamıyorum onlara destek oluyorum bundan sonrası tam bir muamma çok yıpranacağım biliyorum nasıl atlatırım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…