Boşanma süreci yapılacaklar

Çok geçmiş olsun öncesinde neler oldu açtığınız konularda bulamadım ama öncelikle belliki Herşey çok taze bir kaç gün kafanızı dinleyin sonra boşanma sürecine girin derim ben.Yazdıklarınızdan bile acınız okunuyor.Biraz acınız hafiflesin öyle adım atın.Rabbim gönlünüze ferahlık versin çok mutlu günler görün inşallah

Sadece bilsinler istedim illaki yalan yanlış anlatacak... Hiç güçlü degilim sadece ailem için aglamıyorum onlara destek oluyorum bundan sonrası tam bir muamma çok yıpranacağım biliyorum nasıl atlatırım bilmiyorum

Önceki konularınızı bilmiyorum ama siz neden ailenize destek oluyorsunuz? Ailelerin bu şekilde sürekli mağdur olarak öne çıkması çok yanlış. Bu sizin acınız, sizin hayatınız, acınızı yaşayın kimseyi teselli etmek zorunda değilsiniz, kimseye güçlü görünmek destek olmak zorunda değilsiniz. Sadece çocuğunuza destek olun varsa, o da yoksa salın biraz kendinizi. Bu kadar yükü taşımayın, üstlenmeyin. Nasıl ki siz yeni hayatınızı kendi kendinize inşa edecekseniz onlar da yeni hayatınızı kabullenmek zorundalar. Ağlasanız da gülseniz de bu sizin hayatınız, boşverin başkalarını.

Bir önceki konumdan biliyorsunuz neler yaşadığımı. Şimdi sadece bilmek istiyorum boşanma da süreç nasıl işliyor ne yapmalıyım. Ailem perişan. Bunu hak etmedik. Lütfen yardımcı olabilecekler yazsın
Ben de böyle bir aşamadayim.Cekismeli olunca insan cidden yipraniyormus.Herkes benim gibi mi bilmiyorum ama ben mesela iftira dolu dilekçesine cevap yazarken bile üzülüyorum.Aradim geçen bak böyle üzücü oluyo anlaşmalı olsun diye, kabul etmedi. Sizinki madem bu kadar boşanma meraklısı anlaşma teklif edin bence..Sonrasında ben kendi adıma yas süresinin olacağını kabul edip bunu sonuna kadar yaşamayı düşünüyorum.Surekli olarak hayatımda sahip olduğum güzellikleri düşünmeye çalışacağım.Calisiyor musunuz ? Calismiyorsaniz bence iş bulup calismak çok iyi gelecektir.Ustesinden gelemiyorum diyecek olursanız yardım alabilirsiniz imkanınız varsa tâbi

Ilk yapacağınız iş bu süreci psikolojik destek alarak atlatmak.Ben boşanmadim ama dava açıldığında hemen psikologla hareket ettim.Bana cok iyi geldi.Cok güçlü davrandim.Dediginiz gibi sarılıp gülüşüp hatta hayalimizdeki tatilden dönüşte bunlar yaşandı.Ama asla geri adım atmadim.Ailesiyle görüşmedim saglam durdum o yıkıldı
Sonra ne oldu merak ettim suan bende o durumdayım

Allah razı olsun dualarınız için çok teşekkür ederim burada hiç tanımadığım ama kalben yanımda hissettiğim çok kişi oldu.Çok zormuş Allah kimseye vermesin.
sızı dusman gıbı kotuleyen bır ınsanı unutmak kolay olur bence..su an unutmak ıcın yeterınce nedenınız var..okadar adamlar gordum eslerının hıcmı kusuru yok..ama en kıymetlı benım esım dıyorlar..evlılık bırbırının eksık yonlerını tamamlamaktır bence acıga cıkarmak değil..senın esın olgunlasmamıs..

Back
X