• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci yardım :(

İnşallah okadar cnm yaniyo ki . Anlatamam olum tek care gibi gelio

Öyle şey mi olur ya ne ölümü!?
Bir erkek uğruna..
Sen bir annesin her şeyden evvel.
Güçlü olman gerek.
Dünyaya yalnız geliyoruz, yalnız öleceğiz kimse vazgeçilmez değil.

Canım seninki yenilgi psikolojisi, bırak gitsin zaman geçince daha mutlu oldugunu anlayacaksın.

Bir erkek uğruna..
Güçlü olman gerek.
Bir erkek uğruna..
Güçlü olman gerek.
Doğru hklisiniz ben onla gelmedim sonuçta dünyaya ...

Uzuldukce size yaptiklarini getir aklina.mutlu olmasi normal cunku tam aksi olsaydi ayrilmayi dusunmezdn zaten..sabret gececek

son gülen iyi güler canim bugün aci cekmek senin payinda varsa emin ol zamanla onda kat be kati olucak o simdi belki özgurluk sarhosu biraz takmamayi ogrenirsen ogluna kenetlenirsen bi zaman sonra zamann senin lehine isleyecek tecrubeyle sabittir

Ben sosyal medyada mutsuz hic kimse görmüyorum zaten. Bi arkadaşım telefonda eşinden şikayet eder şiddet gördüğünü söyler sürekli teselli ederim,ağlar falan ama her gün paylasimlarda canım karicigim canım kocacigim şeklinde. Herkes birbirini takip ediyor ve kimse mutsuzlugunu paylasmiyor bence çok ciddiye almayın paylaşımlari. Tabi boşanma evresinde olmak zordur Allah kolaylık versin

son gülen iyi güler canim bugün aci cekmek senin payinda varsa emin ol zamanla onda kat be kati olucak o simdi belki özgurluk sarhosu biraz takmamayi ogrenirsen ogluna kenetlenirsen bi zaman sonra zamann senin lehine isleyecek tecrubeyle sabittir
İnşallah cnm bnm ya . İnan yıkılmış durumdayım

Merhaba kızlar . Geçen günde boşanmalı miyim die konu acmıştım . Kararımi verdim ve boşanma davasini açtım bugün . Fakat eşimi tüm sosyal hesaplarımdan sildim . Ama gene duramıyorum bakıyorum arkadaşlar çok sevmiştim ben onu . Çok değer verdim . Onun mutlu olduğunu bni ve oğlumu Takmadigini görünce deliriyorum . Bukadar çabuk mu silebilmis oğlunu ve beni . Lütfen bana kızmayın hersey okadar hızlı gelişti ki suan o bizsiz mutlu oldukça ben deliriyorum haketmiyorum bunu diyorum. Sizden yardım istiyorum bu durumu nasıl asabilirim ???

Sabret,zamanla her şey düzelecektir.Bu süreçte sabrın yanında psikoloji de önemli hem senin ićin hemde dünyalar tatlısı minik oğlun için.Bu yüzden bence bir psikolog desteģi de al.Nerede yaşıyorsun?

Bi işiniz yoksa muhakkak iş bulun.. Benimde piskolojik problemlerim vardı şuan çalıştığım iş ilaç gibi geldi...

Canım bende 6 aylık hamileyim bebeğimin doğmasını bekliyorum dava açmak için bende takip ediyorum mutlu olduğunu gördükçe sinir oluyorum bebeğine nafaka vermeyi istemezken göz göre göre kadınlara para yediriyo canımı çok acıtıyo elbet geçicek zor olucak ama oğullarımıza sarılmamız lazım en büyük yaşama sebebimiz onlar

Canım bende 6 aylık hamileyim bebeğimin doğmasını bekliyorum dava açmak için bende takip ediyorum mutlu olduğunu gördükçe sinir oluyorum bebeğine nafaka vermeyi istemezken göz göre göre kadınlara para yediriyo canımı çok acıtıyo elbet geçicek zor olucak ama oğullarımıza sarılmamız lazım en büyük yaşama sebebimiz onlar
Valla benmkide nafaka vermicem dio ama vermezsen hapis ver işin ucunda . Gönlünü ferah tut ki sen hamilesin bende yaşadım hamileyken sonra Afftim . Ama duzelmedi. Ha sana boşan demiyorum sadece başımdan geçeni anlatıyorum . Benmki duzlmedi. Ya ben hamileyken okadar üzülmeye bebegimë bisy olsaydı. O yüzden sende takma inşallah ogullarımızda güldürsün Allah yuzumuzu

Sabret,zamanla her şey düzelecektir.Bu süreçte sabrın yanında psikoloji de önemli hem senin ićin hemde dünyalar tatlısı minik oğlun için.Bu yüzden bence bir psikolog desteģi de al.Nerede yaşıyorsun?
Psikolojik tedavi görüyorum . Obsesif im :S sinir ataklarım Var ve bosaniyorum .s ortaya karışık oldu braz

Merhaba kızlar . Geçen günde boşanmalı miyim die konu acmıştım . Kararımi verdim ve boşanma davasini açtım bugün . Fakat eşimi tüm sosyal hesaplarımdan sildim . Ama gene duramıyorum bakıyorum arkadaşlar çok sevmiştim ben onu . Çok değer verdim . Onun mutlu olduğunu bni ve oğlumu Takmadigini görünce deliriyorum . Bukadar çabuk mu silebilmis oğlunu ve beni . Lütfen bana kızmayın hersey okadar hızlı gelişti ki suan o bizsiz mutlu oldukça ben deliriyorum haketmiyorum bunu diyorum. Sizden yardım istiyorum bu durumu nasıl asabilirim ???
Canım bende evlendim. Herşey o kadar mükemmeldiki yani evlenene kadar. Herşey yalanmış öyle pis bi aile çıktılar ki altınlarımı herşeyimi aldılar. Eşim beni eve hapis etti. İtikatleri fena bozuk. Görümcelerim eşim hepsi el birliğiyle bana iftira attı dini nikah olarak boşandım 5 aydır annemlerdeyim 39 haftalık hamileyim. Anlaşmalı boşanma yapıcaz hiç bişey istemicem çünkü vermiyecekler biliyorum. Yeter ki benden uzak olsunlar. Allah sana da yardım etsin takma.

Belki de hiç sallamıyor gibi görünmeye çalışıyordur, gurur yapmış olabilir dava acilinca.. Bizi hiç sevmedi mi diye dusunup kendini harap etme... Artık sevse ne olur sevmese ne olur...

Zpost: 42445281 .!.:
Canım bende evlendim. Herşey o kadar mükemmeldiki yani evlenene kadar. Herşey yalanmış öyle pis bi aile çıktılar ki altınlarımı herşeyimi aldılar. Eşim beni eve hapis etti. İtikatleri fena bozuk. Görümcelerim eşim hepsi el birliğiyle bana iftira attı dini nikah olarak boşandım 5 aydır annemlerdeyim 39 haftalık hamileyim. Anlaşmalı boşanma yapıcaz hiç bişey istemicem çünkü vermiyecekler biliyorum. Yeter ki benden uzak olsunlar. Allah sana da yardım etsin takma.
Ne demek vermeyecekler yav?? O kadar acı yaşayıp bir de kolayca sıyrılmasına izin mi vereceksin? Neden korkuyorsun? olan olmuş zaten.. Ver mahkemeye, tazminat nafaka hepsini talep et, nasıl ödemek zorunda kalıyor görürsün! Mesele para değil asla... Ama haklarından vazgeçince sana madalya takmayacaklar ve emin ol sonradan pişman olacaksin...

Son düzenleme:
Ne demek vermeyecekler yav?? O kadar acı yaşayıp bir de kolayca sıyrılmasına izin mi vereceksin? Neden korkuyorum, olan olmuş zaten.. Ver mahkemeye, tazminat nafaka hepsini talep et, nasıl ödemek zorunda kalıyor görürsün! Mesele para değil asla... Ama haklarından vazgeçince sana madalya takmayacaklar ve emin ol sonradan pişman olacaksin...
Bende öyle diyordum ama bebeğim için almayacağım. Bebeğimi zorla aldırmaya çalışmıştı. Kardeşlerimi belime vurup duruyordu bebeğime ve bana zarar veriyorlardı. Bebeğimi göstermeyeceğim bu yüzden nafakayıda gözlerine soksunlar. Şimdi nafaka verirlerse bebeğimin ve benim peşimden düşmezler..

ZehranurHifa: 42445340 .!.:
Bende öyle diyordum ama bebeğim için almayacağım. Bebeğimi zorla aldırmaya çalışmıştı. Kardeşlerimi belime vurup duruyordu bebeğime ve bana zarar veriyorlardı. Bebeğimi göstermeyeceğim bu yüzden nafakayıda gözlerine soksunlar. Şimdi nafaka verirlerse bebeğimin ve benim peşimden düşmezler..
Bu kadar saf olma kardesim ne olur ya! Bunca şeyi yapmışlar, ellerini kollarını sallayarak siyrilacaklar... Sırf zorlansinlar diye al o tazminatı, nafakayi... Mahkemede de anlat, bebeğini görmesin o insanlar... Azcik dişli olun sinmeyin nolur ya!

Bu kadar saf olma kardesim ne olur ya! Bunca şeyi yapmışlar, ellerini kollarını sallayarak siyrilacaklar... Sırf zorlansinlar diye al o tazminatı, nafakayi... Mahkemede de anlat, bebeğini görmesin o insanlar... Azcik dişli olun sinmeyin nolur ya!
Canım babam yüzünden sesimi çıkaramıyorum adam bunalıma girdi hiç birimizle konuşmuyor. Sadece onları başımızdan def etmek istiyor. Nafaka falan istemiyor anlayacağın. Bişey demiyorum üstüne gitmek istemiyorum. Onların nasıl insanlar olduklarını çok iyi anladım allahlarından bulsunlar. Nafaka falan umrumda da değil artık zaten. Kendimi yiyip bitirmek istemiyorum bebeğimi düşünüyorum sadece

Canım inşallah bu süreci en az acıyla geçirirsin. Bende üç buçuk aydır bu boşanma sürecini yaşıyorum. Konular açtım arkadaşlar zaman dedi. Bense zamanın getirdiklerine inanmadığımı söylemiştim.. geçmez sanıyosun, acın dinmez geliyo. ama mantıklı düşününce ölüme bile alışıyo insan. bi ömür yas tutulmuyor. Hiç bişey olmamış gibi hayatına devam eden biri için değmez. Acını yaşa mutluluğu yaşadığımız gibi acıları da yaşamalıyız. Ders çıkarırız üstünü kapatmak yanlış bana sorarsan. Kendini çok yıpratmadan yaşa acını..
Git gellerin elbette olucaktır. Kafanda cevapsız sorular. Bi süre su içerken gezerken gülerken uyurken ağlarken hep aklının bi köşesinde olucaktır.
Buna zamanla alışıcaksın . Bazı yaralar vardır zamanla izi bile kalmaz. Bazı yaralar vardır iyileşir izler kalır sadece. Ama o izler bile can acıtır sanırım bu da böyle. Ailen yanındaysa eğer daha kolay olacaktır umarım öyledir. Kendin için oğlun için iyi olmaya çalış.
Hakkında hayırlısı canım.

Back
X