- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
4 ay önce eşime boşanma davası açtım çekişmeli evliliğin temelinden sarsılması nedeni ile. Ve benim kıyafetlerimi bu süre zarfında vermedi iğnesini dahi vermem diye gelirse eğer öldürürüm demiş. Ben de dilekçe yazdım beni tehdit ettiğini eşyalarımı alamadığım kolluk yardımı ile evime girmek istediğimi belirttim ve onaylandı. Her iki tarafa da tebligat gitti avukatları öğrenmiş ve şuan eve gelmesinler ben gönderirim demiş ben de kabul etmedim çünkü zamanında yalvarmadığımız kalmıştı. Şuan öğrendim ki müşterek kullandığımız evi benim şahsi ve özel eşyalarım içererisindeyken başka bir eve taşımış hemde haberim olmadan. Bununla ilgili sonrasında suç duyurusunda bulunabilir miyim ? Avukat arkadaşlarımız ya da hukuk okuyan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilir mi ? Ya da başına böyle bir şey gelen oldu mu evde büyük eşyalarım öyle duruyor üstelik çoğu kutuluydu ve hiç kullanmadım. Avukatımla yüz yüze görüşeceğim ama öncelikle başına böyle bir şey gelen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?