- 26 Eylül 2025
- 47
- 45
- 3
- 28
- Konu Sahibi mutluolamadim
Merhaba eşimden şiddet görmüştüm bunun üzerine evi terk edip annemlere gelmiştim. Hamile olduğumu öğrendim istemediğimiz dikkat etmemize rağmen olmuş. Bunu eşime mesaj atarak söyledim ve aldırmak istediğimi gelip imza atması için defalarca mesaj attım hiçbirine cevap dahi yazmadı. Hamile olduğumu kendi aileme söylememiştim. Onada kimseye söylememesini söyledim. Dün akşam eşimin ailesi geldi oğullarını savundular beni dövmüş ama ben ne yapmışımda dövmüş bana küfür etmiş ama ben ne söylüyomuşumda küfür ediyomuş özünde çok iyi bir çocukmuş vs vs oğullarını savunup beni suçlu çıkardılar daha sonra da aileme hamile olduğumu bebeği aldırmak istediğimi benimde cani bi insan olduğumu söylediler. Onlar gittikten sonra anneme babama öyle bir şey yok dedim şüphelendik sadece dedim ama yokmuş dedim. Sabahta eşime mesaj attım gel konuşalım diye cevap vermedi aradım ona ailemin bebekten haberi yok sende söyleme lütfen dedim oda bana neyin pazarlığındasın ne oyunu çeviriyosun amacın ne senin vs dedi daha sonrada bu yaptığının bedelini ödeyeceksin diyerek engelledi. Arkasından kaynanam annemi aradı kızın niye bebeği inkar ediyo ortada bi bebek var dedi ama ben kaynanam aramadan önce anneme söylemiştim zaten annemde benim haberim var kızım duyulmasını istemiyo sadece dedi. Ama kadın zaten laftan anlamıyor cahillikten ölecekleri için ne dediğini bizde anlamadık. Bunun arkasından da eşim annemi arayarak anne bile değil teyze diye hitap edip siz nasıl insanlarsınız Allahtan korkunuz yokmu :) bana yaşattığı onca şeyden sonra utanmadan Allahın adını ağzına alabiliyor neyse Allahtan korkunuz yokmu bebeği aldırmak ne demek falan dedi anneme bi ton laf saydı kapattı. Ama asla ben bu bebeği istiyorum yâda istemiyorum ben boşanmak istiyorum yâda istemiyorum demiyor. Günlerdir annemin evindeyin ve karnımdaki seninde çocuğun ama onunda ailesininde ne yapmaya çalıştığı belli değil. Neyse kızlar iki hafta sonra duruşmam var tek celsede boşanıyorum yarında kürtaj oluyorum. Çok yoruldum çok yıprandım bu süreçte