Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım hemde hiç kavga gürültü aldatma şiddet olmadan boşanmaya karşıklı karar verdik altı ay gibi bir süre kadar ayrı kaldık ben boşanmaya diye gittim tekrar evlilik teklifi aldım ama aynı kitap ikinci kez okusanda sonu değişmiyor yine aynı aşamaya geldik boşanma aşamasına gelmişseniz hiç umutlanmayın bence olmuyorBosanma surecinde ya da sonrasında eşi pişman olan barışan var mı ?
Üstteki örnek yeniden boşanmaya çalışıyor bu arada..İki kez aynı adamdan boşanıp üçüncü kez yeniden evlenen bile var.
Ah çocuklar olmasa bur çırpıda silerdim gerçi silmesem ne fayda karşı taraf istemiyor yarin dilekçe verecekBen varım hemde hiç kavga gürültü aldatma şiddet olmadan boşanmaya karşıklı karar verdik altı ay gibi bir süre kadar ayrı kaldık ben boşanmaya diye gittim tekrar evlilik teklifi aldım ama aynı kitap ikinci kez okusanda sonu değişmiyor yine aynı aşamaya geldik boşanma aşamasına gelmişseniz hiç umutlanmayın bence olmuyor
Karsi taraf istemiyor ben her yolu denedim olmayınca kabullendimPişmansanız siz gidip konusun ?
TesekkurlerBoşandım hiç de barışmayı düşünmedim. Bazen saçmalayıp boşanmasa mıydım diye düşünüyorum sonra mantıkla ve yaşadıklarımıza nesnel gözle bakınca ikimiz için de en doğru kararın bu olduğunu biliyorum. Süreç zor ama herşey insanlar için.
Hayatının altının üstünden daha güzel olmayacağını nerden biliyorsun. Bol sanş
Çocuklar olmasa diye bir şeye ben inanmıyorum mutsuzsanız olmasaydı istenmeyen evlilik olmuyor zorlamayın yapmayı göze aldıysanız bakmayı da göze alacaksınızAh çocuklar olmasa bur çırpıda silerdim gerçi silmesem ne fayda karşı taraf istemiyor yarin dilekçe verecek
BArısmıstıkBosanma surecinde ya da sonrasında eşi pişman olan barışan var mı ?
Sizin dava süreciniz devam ediyor muBen varım hemde hiç kavga gürültü aldatma şiddet olmadan boşanmaya karşıklı karar verdik altı ay gibi bir süre kadar ayrı kaldık ben boşanmaya diye gittim tekrar evlilik teklifi aldım ama aynı kitap ikinci kez okusanda sonu değişmiyor yine aynı aşamaya geldik boşanma aşamasına gelmişseniz hiç umutlanmayın bence olmuyor
Açmadık kiSizin dava süreciniz devam ediyor mu
O aşamaya geldik demişsiniz de Bn açıldı sandım o aşamada gidecek sanırımAçmadık ki
Boşandığınız gün nasıl barıştınız ki anlamadımBen varım. Boşandığımız gün barıştık. Şimdi de gayet gğzel gidiyor. Ancak ikimiz de artık çok daha dikkatliyiz ilişkimize ve birbirimize karşı.![]()