- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
- 333
- Konu Sahibi Sunshine232
Hep aileciydi. Çoğu kavgamızın nedeni ailesine düşkünlüğü. Alışmıştım delirsem de. Ama insan 4 günlük çocuğunu annesi 5 dk göremedi dye bırakır mı?Çok üzüldüm gerçekten sizi çok etkilemek de istemiyorum zaten hassas bir dönemdesiniz ama yeni doğmuş bir bebekle sizi boşamaya kalkan erkekten hem de annesinin sözüyle ne derece hayır gelecek bilemedim en doğru kararı siz verirsiniz yine de tabi
bnmki hala büyümemiş bir oğlan çocuğu

geçen haftada anneannemi kaybettik annem cenaze evinde (şehirdışında) o yüzden eşim yanımda şimdi bebeğim küçük diye lafta yardım etmek için! Zaten 1 hafta önce gitmişti evden. Bunca şeye rağmen hala anneme gösterrsen boşanma konusu kapatırım diyor. Sanki o boşnmk istiyor sanki evliliğimiz süperdi de tek sorunumuz buymuş gibi! Gerçekten arsız ya. Senn yaptıklarının affedilecek yanı yok.benm konum bile değil annesinn görmesi.
  geçen haftada anneannemi kaybettik annem cenaze evinde (şehirdışında) o yüzden eşim yanımda şimdi bebeğim küçük diye lafta yardım etmek için! Zaten 1 hafta önce gitmişti evden. Bunca şeye rağmen hala anneme gösterrsen boşanma konusu kapatırım diyor. Sanki o boşnmk istiyor sanki evliliğimiz süperdi de tek sorunumuz buymuş gibi! Gerçekten arsız ya. Senn yaptıklarının affedilecek yanı yok.benm konum bile değil annesinn görmesi. hiçbir şey istemeyi düşünmüyorum mal varlığı ile ilgili. Pandemi den dolayı ve bebeğim daha bugun 27 günlük olduğu için annemlere taşınamıyorum. evin kirasını da yeni verdiği için evde oturacağım. Anlaşmalı boşanacağız Ama herkes isteyebildiğini iste Sonra pişman oluyorsun diyor. Çok şükür hiçbir şeye ihtiyacım yok ama..
 hiçbir şey istemeyi düşünmüyorum mal varlığı ile ilgili. Pandemi den dolayı ve bebeğim daha bugun 27 günlük olduğu için annemlere taşınamıyorum. evin kirasını da yeni verdiği için evde oturacağım. Anlaşmalı boşanacağız Ama herkes isteyebildiğini iste Sonra pişman oluyorsun diyor. Çok şükür hiçbir şeye ihtiyacım yok ama..