- 17 Ocak 2020
- 133
- 193
- 18
- 36
- Konu Sahibi kerebicbaklava
-
O kayıtlı olmayan numarayla konustum, yanı bayanla, artı whatspa profil koymayıp konusuyor, bu iki bayanla da arkadaslık sitesinde tanısmıs ve oraya baska birinin resmini koyup konusuyormus bunu o bayan bizzat anlattı, cunku esimın dıs gorunus olarak kendıne ozguvenı yok bunu cok net bılıyorum ama imkanları olsa gorusurdu bunları yapan onu da yapar...kesinlikle yüz yüze görüşmediğinden nasıl bu kadar eminsiniz dikkatimi çekti.
2. evlilikle ilgili şeylere kulak asmayın her ilişkinin parmak izi farklıdır, 2. evliliğini yapmış arkadaşların yorumlarını alalım nasılmış..
Çok tesekkur ederım goruslerınız ıcıneski kaynananızın lafına hiç takılmayın. onun sadakatsiz tembel oğlundan daha iyi birileri çıkar karşınıza merak etmeyin.herşeyi zamana bırakın
Çok tesekkur ederım destegınız ıcın çok sukur ailemde arkamda istemiyorlar onu. Sanırım biraz dertlesmeye destege ihtiyacım vardı içimi dökmek istedimEşiniz güven sağlamak için bir şey yapmamış hatta tam aksine üste çıkmaya çalışmış.
Böyle bir insanla evli kalmak, üstüne bir de çocuk yapmak ne kadar sağlıklı olur ?
Sizin evlilik olmamış, olmamış bir şeyi üst üste zorlamak aptallık ve harcanan emek ve zamana yazık olur.
Burada birçok 2.evliliğinde mutluluğu yakalayan üyeler var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Zaten 2.5 yıllık evlılıkte son 1.5 yıldır onun maası hacızlı oldugu ıcın 100 lirası zor giriyordu eve benım calısmamla maasımla gecınıyorduk, yıne de evimden hıc bısey eksik etmiyordum, sadece emeklerime ona karsı yaptıgım fedakarlıklara cok uzuluyorum, ama inanıyorum herseyın zamanla daha guzel olacagınaIkincinin tat vermedigini nereden biliyormus annesi? Sanki oglu mukemmel bir evlilik yasatiyor da...
Kayinvalideler bosanirken aramiyorlar bu arada, aramasini bekleme. Aramamasina sasirmadim. Ikinci evlilik olsa da olmasa da su yasadigin hayattan daha mutlu ve huzurlu olacagin kesin. Kayinvalide issiz oglunu besletecegi gelinini kaybedeceginden korktugu icin soylemis o sozu.
Insallah çok tesekkur ederımAllah tan çocuk yok. Böyle bir adamla ömür geçmez. İkinci evliliğini yapan bir arkadaşım yok ama boşanmış bir adamla evlenecek bir arkadaşım var valla adam ilk kez evlenecekmiş gibi heyecanlı. Belki de ilkinden daha heyecanlı ve mutlu. Yani kv nizin lafına takılmayın. İnşallah karşınıza sizi hak edecek biri çıkar ve asıl heyecanı, mutluluğu o zaman yaşarsınız
Inan hersey cok guzel olacak. 12 yil evlilikten sonra bosandim. Bosanmak bir bitis degil, yeni bir baslangic. Boyle bak hayata. 48 yasindayim ve hic umutsuz degilim. Huzurluyum. Kafam rahat. Kimlerle, nerede diye dusunmuyorum artik. Ne hali varsa gorsun. Pencerelerde beklemekten yorulmustum. Tuvalete telefonla girmesi, sifreler, supheler...sorgulayinca kiskanclik hastasi olarak suclanmaktan da yorulmustum. Herkes oyle degildir. Bosver, uzulme. Bittigi icin gobek at, sukret. Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.Zaten 2.5 yıllık evlılıkte son 1.5 yıldır onun maası hacızlı oldugu ıcın 100 lirası zor giriyordu eve benım calısmamla maasımla gecınıyorduk, yıne de evimden hıc bısey eksik etmiyordum, sadece emeklerime ona karsı yaptıgım fedakarlıklara cok uzuluyorum, ama inanıyorum herseyın zamanla daha guzel olacagına
Çok teşekkür ederim olacak olan güzel şeleri dusunup gelecege yonelık umutluyumInan hersey cok guzel olacak. 12 yil evlilikten sonra bosandim. Bosanmak bir bitis degil, yeni bir baslangic. Boyle bak hayata. 48 yasindayim ve hic umutsuz degilim. Huzurluyum. Kafam rahat. Kimlerle, nerede diye dusunmuyorum artik. Ne hali varsa gorsun. Pencerelerde beklemekten yorulmustum. Tuvalete telefonla girmesi, sifreler, supheler...sorgulayinca kiskanclik hastasi olarak suclanmaktan da yorulmustum. Herkes oyle degildir. Bosver, uzulme. Bittigi icin gobek at, sukret. Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.
Kendinizi cezalandırmışsınız neden istifa ettiniz? İyi bir işiniz varmış ki "evimden bir şey eksik etmedim" diyorsunuz. Eve siz bakıyormuşsunuz. Mis gibi geçinirdiniz her şeyi kendinize harcardınız yepyeni düzen kurardınız. Ani kararla vermişsiniz kararı sanırım. Ailenizle yaşamak şimdi daha zor gelir.Ozel sektordeydım, sehır degısıklıgı yapınca isden de istifa etmek zorunda kaldım,sımdı ailemın yanındayım burda iş bakıyorum uzun zamandır ama henuz bulamadım. Ama zamani geldıgınde o da olacak ınsllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?