- 17 Ocak 2020
- 133
- 193
- 18
- 36
- Konu Sahibi kerebicbaklava
-
Çok tesekkur ederım hayırlısı herseyın.Eşiniz güven sağlamak için bir şey yapmamış hatta tam aksine üste çıkmaya çalışmış.
Böyle bir insanla evli kalmak, üstüne bir de çocuk yapmak ne kadar sağlıklı olur ?
Sizin evlilik olmamış, olmamış bir şeyi üst üste zorlamak aptallık ve harcanan emek ve zamana yazık olur.
Burada birçok 2.evliliğinde mutluluğu yakalayan üyeler var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tam da öle kadın üstume attı oglunu resmen sımdı o ugrassın hasta haliyle dengesiz ogluylaÇevremde 2.evliliginde eşiyle aşk evliliği yapan çok kişi var. Ayrıca kv çok mu biliyormuş,2. Evliliği mi yapmış? Kadının derdi çocuğunu başından savmak, senin başına atmak. Sen ona kulak asma
Evet dönmek yok duygularıma yenılmıycem artık kararlıyım. Zaten onun da çabaladıgı mucadele ettıgı Bı durum yok olmadı...Kararınızdan dönmeyin sakın.
Evet ilkınde basıma geldıgınde bosanmaktan cekınmıstım, şimdı daha cok kararlıyım. Çunku o 50 yasına da gelse degısmez artık.2.5 yılım gitti diye bakmayın kalan ömrünüzü onunla geçirmediğinize şükredin
Aslinda evet adami evden gondermek gerekirdi. Ya da esyalari alip yeni bir duzen kurmak.Kendinizi cezalandırmışsınız neden istifa ettiniz? İyi bir işiniz varmış ki "evimden bir şey eksik etmedim" diyorsunuz. Eve siz bakıyormuşsunuz. Mis gibi geçinirdiniz her şeyi kendinize harcardınız yepyeni düzen kurardınız. Ani kararla vermişsiniz kararı sanırım. Ailenizle yaşamak şimdi daha zor gelir.
Şöle Bı durumum vardı aslında hersey biraz gelısıguzel oldu, aile apartmanı bırlıkte aldıgımız bı ev degıl ve ben yıllık izine ailemin yanına geldıgımde patlak verdi ben geri dönmedim.Aslinda evet adami evden gondermek gerekirdi. Ya da esyalari alip yeni bir duzen kurmak.
Çok teşekkür ediyorum sizlerden cesaret alıyorumSiz güven duymak evliliği sürdürmek için uğraşmışsınız ama tek taraflı olmaz. Verdiğiniz karar size mutluluk getirir inşallah. Ben de sizinle aynı sebeplerden boşandım ve sonrasında dünya varmış dedim. İkinci evlilik olsada olmasada mutlu olmaya çalışın. Ben şuan ikinci evlilik yolundayım. Yaşlarımızda var baya ama sanki ilk gibi gelinliğinden balayına kadar hepsine heyecanlanıyoruz özeniyoruz. Karşınıza öyle biri çıkar ki gençler gibi aşk yaşarsınız. Olan olmuş ve sizin suçunuz yok. Kendinizi üzmeyin ve kararınızdan dönmeyin.
Esyalarini mahkeme yoluyla talep etmeni, takilarin varsa taki davasiyla takilari alani, tazminat talep etmeni tavsiye ederim. Gecmis olsun. Verdigin karardan asla pisman olma.Şöle Bı durumum vardı aslında hersey biraz gelısıguzel oldu, aile apartmanı bırlıkte aldıgımız bı ev degıl ve ben yıllık izine ailemin yanına geldıgımde patlak verdi ben geri dönmedim.
Evet tazminat talep ettim ondan cekısmelı açmak zorunda kaldımEsyalarini mahkeme yoluyla talep etmeni, takilarin varsa taki davasiyla takilari alani, tazminat talep etmeni tavsiye ederim. Gecmis olsun. Verdigin karardan asla pisman olma.
Merhaba yapmanız gereken tek şey boşanmak eger afedersiniz o kısı bundan daha da cesaret alacak yine aldatacak ilerde cocuklu halinızle bosanmak cok daha zor olur ben ikinci evlılıgımı yaptım ilkinde adam calısmuyordu evde yatıyordu ben calısıyor dün girdigi en fazla bir ay calısyordu onunda annesi demıstı ayrılma ayrılırsan adın ıkı olur dul kadını rahatsız eden cok olur vs vs amaçları ogulları bosanmasın bir daha kimse almaz bunları diye yani bizi dusunduklerınden degıl benimde cocugun yoktu bosanmdım gittim unıversıte okudum kimsede kullanmaya calısmadı hep yerimi bildim sımdı Ikı senelik evliyim kızım var esim ogretmen çalısıyor da evine de bakıyor yani siz kv nın dedıgınw bakmayın oglunu dusunuyordur o benim ilk evkendıgın kısıyı benden ayrılınca hemen evlendırdıler o kadında ayrıldı sımdı hala işsiz ailesiyle yasıyor yani degısmesı siz boşanınMerhabalar Kk, eşimle bir boşanma sürecine girdik, ilk durusma oldu, ertelendı, gelecek aybasında 2.durusma. Bu arada 30 yasındayım, 2.5 yıllık evlıydım, çocuk yok. Boşanma sebebimde en buyuk etken sadakatsızlık,biraz açacak olursam guven yok eşime karsı, evlendıgımızın ilk zamanlarından berı hep bir telefon kacırmak, telı ucak modunda kullanmak, kayıtlı olmayan bi numara aradıgında açmamak, telefonu lavobaya giderken bile yanından ayırmaması, hep şuphelenırdım ama elimde kanıt yoktu, sordugumda o senin ozelın, bu benım ozelim diyordu ama tabi kabullenemiyordum.Neyse gel git zaman kayıtlı olmayan bi numara belden asagı konusma Filan yakaladım, ıcım ıcımı yiyor hıcbısey belli etmedim, sonra kendisine sordum bende bilmiyorum o numaranın kime ait oldugunu fılan dıye bi acıklama yaptı, hem suclu hem guclu dogru duzgun özur bile dilemedı... Icım ıcıme sıgmıyor calısıyorım ise konsantıre olamıyorum, hep bi aglamaklı ucretsız ızın fılan aldım Bı hafta dusunmek ve kafamı toplamak ıcın. Kv aradım sehır dısından geldı,aramızı duzeltmeye orta yolu bulmaya calıstı, ve bana esıme de tabı ayrılsanız kızım ne olacak, hicbır zaman ilk evlılıgınız gıbı olmaz 2.evlılıgınız, o tadı mutlululugu yakalamazsınız dedı dogru mu sızce bu aklımın Bı yerinde kaldı bunu ozellıkle 2.evlılıgını yapan arkadaslar cevaplarsa sevinirım sadece ılerıye donuk kararlarımda merakımdan soruyorum. Ha bir yıl sonra ne mi oldu bu sefer telınde her daim kayıtlı olan ıs amaclı kaydettıgı ama benım hep dikkatımı ceken Bı bayanla yıne belden asagı konusmasını yakaladım ve bu sefer sonumuzu hazırladı.bıtıyor, 6 aydır ailemın yanındayım, işimden evimden, herseyımden oldum sıfırdan Bı duzen kurmaya calısıyorum zaman zaman aglıyorum gozlerım doluyor durduk yere haketmedım, bu arada evlenip sehır degısıklıgı yapmıstım, yanı bu surecte o baska sehırde ben baska sehırdeyım, bu ozellıgının dısında tembelliği, vurdumduymazlıgı, yalanı , ıssızlıgı vb. Selerı de vardı. Ha dipnot bu ikinci vakadan sonra Kv hıc benı arayamadı, utanıyorum oglumun yaptıklarından dıyormus, bu arada bu tarz konusmalar yaptıgı bayanlar kesınlıkle yuzyuze gorusmedıgı, sanalda konustugu bayanlar, ama ne farkeder ki niyet belli sonucta. Cok uzun oldu okudugunuz ve goruslerınız ıcın cok tesekkur ederım.
Tabi ki ben de degısecegıne inanmıyorum ki zaten ailem de istemiyor öle gelmıs öle gider degısmez ama böle tipler bi de kuyruğu hep dik tutuyor ya beni sinir eden o,hep bi is begenmemezlık, hep bi havalar... Surec zaten devam ediyor amacım en tez zamanda boşanabılmek.Merhaba yapmanız gereken tek şey boşanmak eger afedersiniz o kısı bundan daha da cesaret alacak yine aldatacak ilerde cocuklu halinızle bosanmak cok daha zor olur ben ikinci evlılıgımı yaptım ilkinde adam calısmuyordu evde yatıyordu ben calısıyor dün girdigi en fazla bir ay calısyordu onunda annesi demıstı ayrılma ayrılırsan adın ıkı olur dul kadını rahatsız eden cok olur vs vs amaçları ogulları bosanmasın bir daha kimse almaz bunları diye yani bizi dusunduklerınden degıl benimde cocugun yoktu bosanmdım gittim unıversıte okudum kimsede kullanmaya calısmadı hep yerimi bildim sımdı Ikı senelik evliyim kızım var esim ogretmen çalısıyor da evine de bakıyor yani siz kv nın dedıgınw bakmayın oglunu dusunuyordur o benim ilk evkendıgın kısıyı benden ayrılınca hemen evlendırdıler o kadında ayrıldı sımdı hala işsiz ailesiyle yasıyor yani degısmesı siz boşanın
Hakkında hayırlısı olsun canım en dogrusu bence bu senin ikinci evlilik işini hic kafana takma ben takmıstım bir donem acaba tekrar evlenir mıyım sorun olur mu vs diye şuankı esim eski esimin adını bile bilmez o derece hersey hallolur ınsallah bu da gececek unutma bir mikroptan arınır gıbı arın canım ihanet eden Allahından bulsun gonlun ferah olsun sen masumasun o sucluTabi ki ben de degısecegıne inanmıyorum ki zaten ailem de istemiyor öle gelmıs öle gider degısmez ama böle tipler bi de kuyruğu hep dik tutuyor ya beni sinir eden o,hep bi is begenmemezlık, hep bi havalar... Surec zaten devam ediyor amacım en tez zamanda boşanabılmek.
Çok teşekkür ederim guzel dilekleriniz için içimi ferahlattınız insan tekrardan umutlanıyor bunları duyuncaHakkında hayırlısı olsun canım en dogrusu bence bu senin ikinci evlilik işini hic kafana takma ben takmıstım bir donem acaba tekrar evlenir mıyım sorun olur mu vs diye şuankı esim eski esimin adını bile bilmez o derece hersey hallolur ınsallah bu da gececek unutma bir mikroptan arınır gıbı arın canım ihanet eden Allahından bulsun gonlun ferah olsun sen masumasun o suclu
Rica ederım ne zaman isterseniz mesaj da atabilirsiniz korkmayın gececek bu zaman ılla acı cekeceksınız onemlı olan en az hasarla bu durumdan cıkmakÇok teşekkür ederim guzel dilekleriniz için içimi ferahlattınız insan tekrardan umutlanıyor bunları duyunca
Tesekkurler iyi ki varsınızRica ederım ne zaman isterseniz mesaj da atabilirsiniz korkmayın gececek bu zaman ılla acı cekeceksınız onemlı olan en az hasarla bu durumdan cıkmak
Tesekkurler iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?