- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
-
babalık yapmayı o zaman da düşünseymişOğlum benimle ablası, çok çabalıyorlar almak için... velayeti ver hemen boşanalım dedi bende haliyle kabul etmedim. Hem aldatıldım hemde herşey onun istediği gibi olacak yok öyle dedim. Gitti kafasına göre dava açtı, geliri yok maaşı yok çocuga çok iyi bakarım dedi. vermedi tabi mahkeme:)
Yaza biter inşallah:). Temyiz filan seneye bu zamanlar kurtulmuş olucam:). Bizim durum biraz farklı canım. Gerçekten oğlunu sevdiği için istemiyor. Sevgilisininde çocuğu var o çocuğu çevresine kabul ettirebilmek için istiyor. Şuan çok küçük oğlum babası görmek istese binlerce kez görmüştü oğlumu. Ama uzun süredir görmüyor.babalık yapmayı o zaman da düşünseymiş
hem ben hiç bir babanın anne kadar evladına iyi bakabileceğini düşünmüyorum
peki şuanda hangi aşamadasınız
gidişat nedir?
sizin işiniz bana göre daha zor
ama sığınabileceğiniz sizi dik tutacak bir sebebiniz var
bense yapayalnız hissediyorum
o kadar çok yıprandım ki bebeğim olsun diye
ama olmadı
herşeyde bir hayır varmış..
anladığım kadarıyla siz çok güçlü bir kadınsınızYaza biter inşallah:). Temyiz filan seneye bu zamanlar kurtulmuş olucam:). Bizim durum biraz farklı canım. Gerçekten oğlunu sevdiği için istemiyor. Sevgilisininde çocuğu var o çocuğu çevresine kabul ettirebilmek için istiyor. Şuan çok küçük oğlum babası görmek istese binlerce kez görmüştü oğlumu. Ama uzun süredir görmüyor.
Aynen öyle olacak canım, oğlumu çok iyi yetiştiricem tek başımaanladığım kadarıyla siz çok güçlü bir kadınsınız
bugünlerde geçecek inşallah
sizin şimdi çocuğunuza iyi bir gelecek kurmak için savaşmanız gerekiyor
çocuğunu tek başına büyüten milyonlarca kadından birisiniz
malaesef bende ayni durumdayim ve yuvam yikildi yiktilar daha dogrusu ben izledim sadece mahkeme gununu bekliyorum bende cekismeli olarak bosancazGünlerdir bütün forumu araştırıyorum
Dertleşebileceğim,benimle aynı şeyleri yaşayan bayanların olduğu
bir topik aradım durdum ama bulamadım ne yazık ki
Boşanma sürecinde olan hanımlar gelin dertleşelim
birbirimize destek olalım
yeni bir hayata başlarken daha dik durmanın,özgüvenimizi yeniden kazanmanın yollarını bulalım..
2,5 senelik evliliğim bitiyor
beni neler bekliyor bilmiyorum
benimle aynı durumda olan arkadaşlar desteğinizi bekliyorum..
Allah yardımcın olsun. Biliyorum senin konunumalaesef bende ayni durumdayim ve yuvam yikildi yiktilar daha dogrusu ben izledim sadece mahkeme gununu bekliyorum bende cekismeli olarak bosancaz
saol cnm Allah seninde yardimcin olsun bilmiyorum cok sancili bi surec Rabbim sabir guc kuvvet versin benimle ugrasicak takatlari kalmasin insallahAllah yardımcın olsun. Biliyorum senin konunu. Sabırlı ol. Tedirgin olma. Biz 2 yıl bitip 3. yıla girdik dava açılalı. Çekişip duruyoruz. Bi bitmedi haa..
Sen güçlü durdukça onlar zaten perişan oluyor:). Sen kendini bırakma. Umursamaz ol. Allah öyle bir kader yazsın ki, sana yapılanlar aklına bile gelmesin. Bırak düşünme. O mutlu ben mutsuzum diye kendini boşuna harap etme (tecrübeyle sabit değmiyor:)).yaşanması gerekiyordu yaşandı bitti. Çocuğun yoktu yanılmıyorsam, işte bu yüzden çok şanslısın. Hayatın tadını çıkar. Kötü günleri düşünüp kahırlanmasaol cnm Allah seninde yardimcin olsun bilmiyorum cok sancili bi surec Rabbim sabir guc kuvvet versin benimle ugrasicak takatlari kalmasin insallah
saol evet yok cocugum 50 gun evli kaldim zaten kismet boyleymis Rabbimbundan sonra guldursun yuzumu baska diycek bisey yokSen güçlü durdukça onlar zaten perişan oluyor:). Sen kendini bırakma. Umursamaz ol. Allah öyle bir kader yazsın ki, sana yapılanlar aklına bile gelmesin. Bırak düşünme. O mutlu ben mutsuzum diye kendini boşuna harap etme (tecrübeyle sabit değmiyor:)).yaşanması gerekiyordu yaşandı bitti. Çocuğun yoktu yanılmıyorsam, işte bu yüzden çok şanslısın. Hayatın tadını çıkar. Kötü günleri düşünüp kahırlanma
Merak etme:). Gün gelip hiç olmamış sayacaksınsaol evet yok cocugum 50 gun evli kaldim zaten kismet boyleymis Rabbimbundan sonra guldursun yuzumu baska diycek bisey yok
insallah Rabbim sinden sonra iyi insanlar cikarsin karsimiza ve coluklu cocuklu mutlu mesut bi hayatimiz olur butungun dopdolu gecirmeye calisiyorum zaten gunumu evde temizlik falan yapiyorum sonra zor yemekler seciyorum kendime 2 saat yemek yapiyorum hamur isi falan zaman gecsin diye anneme hep is soruyorum ne is var yapiyim diyeMerak etme:). Gün gelip hiç olmamış sayacaksın. Bende ara ara üzülüyorum neden benim başıma geldi bunca olay diye, ama inan ki kendini üzdüğüne değmiyor. Hiçbir şey düzelmiyor sen kendini üzerken. Hiç yapılmamış say bu evliliği (inanki seni en iyi anlayacaklardan biri benim:), damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış ya aynen o hesap.). Çalışıyorsan işine yoğunlaş, yok çalışmıyorsan hobi edin, kurslara yazıl (halk eğitimlerin ücretsiz kurslarını özellikle tavsiye ediyorum, her konuda çok ilgililer, gerçi şehirden şehre fark var). Çevreni değiştirmelisin. Sana eski evliliğini hatırlatan herkesle bağını koparmalısın. Kimsenin senin canını acıtmasına izin verme, bir de artık hiç kimse için kendinden taviz verme (bizlerin en büyük hatası). İnşallah bundan sonrası iyi olur, her bizim gibi olanlar için:)
Yıkılmak yok. Geçici bir dönem. İlaçlara çok yüklenmeni tavsiye etmiyorum (kendi çıkardığım sonuç). Acını dibine kadar yaşa, ileriki yaşlarda depresyonu atlatmak da zorlanabilirmişiz (çok araştırıyorum). Psikiyatristin sadece ilaç yazar, psikoloğa gitme imkanın var mı? Terapi daha iyi geliyorBugunlerimizde gececek ins
Uykularimizdan hayatimizdan caldiklari zamanlarin hesabini tek tek verecekler o insanlar..
Hergun bi tarafim agriyor
Sikinti vucudumda hastalik olarak gezip duruyor..
Toparlanmaya calisip ayaga kalktikca dusuyorum..
Bir gunum bir gunumu tutmuyor..
Allahim diyorum allahim ne kadar zormus meger bir yuvanin yikilmasi..
Enkaz altinda kalmak gibi birsey..
Calisiyorum bol bol alisveris yapip geziyorum..
Dis dunyada iyiyim peki yaa icim nasil iyilesecek...
Sali gunu psikiyatr a randevu alacagim..
Destek almadan atlatamayacagim bu zor zamanlari..
İnşallah tatlım. O günleride görücez. Hepimiz nasıl bugün zor günümüzü yazıyoruz. Günü geldiğinde mutlu anlarımızı paylaşıcaz burdainsallah Rabbim sinden sonra iyi insanlar cikarsin karsimiza ve coluklu cocuklu mutlu mesut bi hayatimiz olur butungun dopdolu gecirmeye calisiyorum zaten gunumu evde temizlik falan yapiyorum sonra zor yemekler seciyorum kendime 2 saat yemek yapiyorum hamur isi falan zaman gecsin diye anneme hep is soruyorum ne is var yapiyim diye
Tatlım benim de bir minnoşum var:). 2 yaşına girecek:). Korkmayın atlatıcaz:)Evet disardan cok guclu gorunebiliyoruz ama icimizdeki karanligi atmak zor...
Sizler şanslisiniz cocuk yok ben birde oglumun sorumlulugundayim.
Son bir aya kadar icim disim gucluydu..bir ayda çökmüs hissediyorumm
ahhh canim kardesim ahhhhhhh ben esimdem ayri yasamaya basladigim gunun 8 ci gunu Rabbime bin sukur namaz kilmaya basladim cunku gercekten cok kotuydum yiyordum iciyordum uyuyordum ama ruh gibiydim ne yedigimi biliyordum ne konustugumu nede uyudugumu inan ki nasil yasadigimin bile farkinda degildim bu saydiklarimida mecburiyetten yapiyordum ama kendimi hic bilmiyordum inan ki o 7 gunu hic hatirlamiyorum sadece nefes aliyordum sonra sarildim kurana ve aldim guzel bi boy abdesti sonra dedim ya bismillah namaza durdum o gun bugundur kiliyorum sukurler olsun ve bana terapi gibi geliyor sana tavsiyem o ilaclara kendini alistirma cunku daha kotu olucaksin cunku o ilaclari icinde ne gulebiliceksin nede aglayabileceksin bizim yapmamiz gerek ise acimizi dibine kadar yasayip dik durmak aciyi bastiricaksin sadece o ilaclarla al guzel bi abdest dur namaza Rabbim de Rabbimmm dua bilmesende Allahim de yat kalk inan o bi suru ilactan daha iyi gelicek haaaa aci cekmiyormuyum cekiyorum 5 ay oldu ayri yasamaya baslayali gun geliyor 3 saat durmadan agliyorum gun geliyor hic aglamiyorum o anki psikolojime bagli birsey ama icimden geldigi gibi yasiyorum ilac falan kullanmiyorum sukurler olsun insallahta kullanmam bugun mesela bir ara nefesim kesiliyordu abdest alirken gozyaslarimla aldim abdestimi ozamanda Rabbimmmmm diyorumm baska bisye demiyorum birak ilaclari falan duygularini yasaBugunlerimizde gececek ins
Uykularimizdan hayatimizdan caldiklari zamanlarin hesabini tek tek verecekler o insanlar..
Hergun bi tarafim agriyor
Sikinti vucudumda hastalik olarak gezip duruyor..
Toparlanmaya calisip ayaga kalktikca dusuyorum..
Bir gunum bir gunumu tutmuyor..
Allahim diyorum allahim ne kadar zormus meger bir yuvanin yikilmasi..
Enkaz altinda kalmak gibi birsey..
Calisiyorum bol bol alisveris yapip geziyorum..
Dis dunyada iyiyim peki yaa icim nasil iyilesecek...
Sali gunu psikiyatr a randevu alacagim..
Destek almadan atlatamayacagim bu zor zamanlari..
ne guzel yavrun varmis Allahim ona cok uzun omurler versin ve sana bagislasin acisini hicbizaman yasatmasin cok mutlu olsun bahti guzel olsunTatlım benim de bir minnoşum var:). 2 yaşına girecek:). Korkmayın atlatıcaz:)
En azından ben inanıyorum.
Ne biliyim güzelim, boylu posluyum, kültürlüyüm (en azından kendimi avutuyor olabilirim:)). Bir erkek deil ki bizi hayata bağlayan, biz çok değerliyiz. Evladım var diye deil kendim olduğum için kendimi değerli hissediyorum:). Seviyorum ulen kendimi . Ahh bir de işe girersem silinip gidecek her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?