Boşanma sürecinde ki hanımlar gelin dertleşelim..

aslında bende ikilemde kaldım
psikiyatr mı psikolog mu diye
uyku bozukluğuda olduğu için psikiyatr ağır basıyor şuan için..

allah bağışlasın evladını ömrü uzun olsun
eğer çocuğum olsaydı çok daha zor olurdu
onu bana hep hatırlatacak bir nefes
ama insan nelere alışmıyor ki bunada alışırdım herhalde
belkide güç alıyorsundur yavrundan
inşallah iyi bir iş bulursun
çalışırsan senin için daha iyi olur
mesleğin nedir canım?
namaza bende başladım çok şükür
ama psikolojik destek de şu dönemde çok iyi olur kanısındayım..
en azından moral olur yani
geçecek inşallah bugünler
senin davan açıldı mı?

Evin içinde eski eşin kopyasının dolaştığını düşünsene işte ben onu yaşıyorum. Oğlum babasının kopyala yapıştır aynısı. Ama babasına kızıp hiç ona kinlenemiyorum, sevgim azalmıyor. O olmasa ne yapardım. Ben ağlayınca o benim göz yaşlarımı sildi. Yeni doğmuştu bizim dava açıldığında. İyi ki vardı hergele
İnşallah doğru zamanda doğru insandan sizlere de versin rabbim çocuk:). Evlat güzel bir şey yaaa:)

aslında güç verdiği kadar da yıpratır bu durum bence
allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin bebeğine
bide sana benzeseymiş daha iyi olurmuş
konuna yorum yaptım şimdi bende
sende de durumlar epey karışıkmış malesef

İlk zamanlar daha karışıklı şimdi çok şükür:)

namaza bende başladım çok şükür
ama psikolojik destek de şu dönemde çok iyi olur kanısındayım..
en azından moral olur yani
geçecek inşallah bugünler
senin davan açıldı mı?[/QUOTE]
evet acildi ama gunu daha belli degil bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum ne zormus Rabbim ne zormusssss

Denizciğim durumun aynı mı? umarım boşanmamışsındır...ben de 3,5 yıllık evliliğin boşanma arefesindeyim ve 2 yaşında çocuğum var...inan atlatıyorsun....
davanın açılmasını bekliyorum bu defa dönüşü yok canım
herşey bitti artık..
senin içinde üzüldüm çocukluyken durum biraz daha zor
allah yardımcın olsun

Kızlar beni de aranıza alın. Ben de bir yıldır boşandım ama içimde atlatamadığım şeyler ver. Bulunduğum şehri değiştirmek istiyorum ama çok korkuyorum

Davalar adil yargılamanın makul sürede yapılması gerekir. Eğer davanız çok uzun sürede biterse bu tazminat hakkınızı doğurur.

Kızlar beni de aranıza alın. Ben de bir yıldır boşandım ama içimde atlatamadığım şeyler ver. Bulunduğum şehri değiştirmek istiyorum ama çok korkuyorum
boşanmanın üzerinden 1 yıl geçmişse alışman gerekirdi diye düşünüyorum
ama şimdi mesajını okuyunca bende korktum kendim için
içinden atamadığın şeyler neler?
kafanda bir plan oluştu mu taşınacağın şehir ile ilgili olarak?

Az biraz sabır ve kendine güven, bu süreçte yapmanız gereken tek şey bu. Ben boşanalı tam bir sene oldu ve 1 sene öncesine bakmak için bile dönmüyorum.. Maneviyat da çok önemli bu süreçte, Rabbim hiç bir duayı karşılıksız bırakmıyor Unutmayın.
Yaşadıklarınızı siz dışında kimse bilip anlayamaz, ne olursa olsun aaa bu benim en yakınım, anlatayım da akıl versin diye düşünüp özelinizi paylaşmayın, öyle bir an oluyor ki, suratınıza bir laf çarpılıyor, 1 senede 2 senede geçse siz bir çok şeyin etkisinden çıkamıyorsunuz. Size sizden başka dost yok bu süreçte ..
Bende çok zor günler yaşadım ama dedim ya 1 sene oldu dönüp bakmıyorum bile ... Elimden geldiğince destek olurum, burada bir arkadaş da demiş ya, damdan düşenin halinden,damdan düşen anlar.

Ne güzel siz atlatmışsınız bu sıkıntılı süreci
inşallah bizde sizin gibi olacağız ileride belki aklımıza bile gelmeyecek
çocuğunuz var mıydı?
ne kadarlık bir evliliği noktaladınız?

Bilmiyorum gitmek istiyorum. Anlayamıyorum ama saçma olup olmadığını da karar veremedim.
Bence biraz gözünü karartman lazım
madem böyle bir imkanın var hiç durma arkadaşım
keşke bende senin gibi olabilseydim
ne kadar çok isterdim bu şehirden insanlardan gitmeyi
bence otur düşün ben gerçekten ne istiyorum diye sor kendine

Ne güzel siz atlatmışsınız bu sıkıntılı süreci
inşallah bizde sizin gibi olacağız ileride belki aklımıza bile gelmeyecek
çocuğunuz var mıydı?
ne kadarlık bir evliliği noktaladınız?
İnşallah her şey sizde bitiyor unutmayın. Bende çok zor günler geçirdim elbette, ama zamanla kendimi bir çok konuda telkin ederek atlattım.. 2 sene sürdü evliliğim,çocuğum yok..

İnşallah her şey sizde bitiyor unutmayın. Bende çok zor günler geçirdim elbette, ama zamanla kendimi bir çok konuda telkin ederek atlattım.. 2 sene sürdü evliliğim,çocuğum yok..
sizin adınıza çok sevindim kiri pası kalmamıştır üzerinizde
darısı bizlerin başına olsun
avukatım biraz gereksiz çıktı davayı açmakta oldukça gecikti
her sorduğumda da bir bahane uyduruyor.
inşallah bende sizin gibi güçlü olurum..

bende sizdenim..beni kaynanam ve görümcem ayırdı eşimden..şuan ayrı evlerdeyiz ve onlardan dava bekliyoruz..bende travma geçiriyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…