- 8 Ağustos 2014
- 1.180
- 1.082
- 158
- Konu Sahibi deniz_1988
-
Aminnnn:) dilerim sana da rabbim doğru adamdan verir bebişne guzel yavrun varmis Allahim ona cok uzun omurler versin ve sana bagislasin acisini hicbizaman yasatmasin cok mutlu olsun bahti guzel olsun
Aminnnnnnnn insALLAHHHHAminnnn:) dilerim sana da rabbim doğru adamdan verir bebiş.
aslında bende ikilemde kaldımYıkılmak yok. Geçici bir dönem. İlaçlara çok yüklenmeni tavsiye etmiyorum (kendi çıkardığım sonuç). Acını dibine kadar yaşa, ileriki yaşlarda depresyonu atlatmak da zorlanabilirmişiz (çok araştırıyorum). Psikiyatristin sadece ilaç yazar, psikoloğa gitme imkanın var mı? Terapi daha iyi geliyor
İnşallah tatlım. O günleride görücez. Hepimiz nasıl bugün zor günümüzü yazıyoruz. Günü geldiğinde mutlu anlarımızı paylaşıcaz burda
allah bağışlasın evladını ömrü uzun olsunTatlım benim de bir minnoşum var:). 2 yaşına girecek:). Korkmayın atlatıcaz:)
En azından ben inanıyorum.
Ne biliyim güzelim, boylu posluyum, kültürlüyüm (en azından kendimi avutuyor olabilirim:)). Bir erkek deil ki bizi hayata bağlayan, biz çok değerliyiz. Evladım var diye deil kendim olduğum için kendimi değerli hissediyorum:). Seviyorum ulen kendimi . Ahh bir de işe girersem silinip gidecek her şey
namaza bende başladım çok şükürahhh canim kardesim ahhhhhhh ben esimdem ayri yasamaya basladigim gunun 8 ci gunu Rabbime bin sukur namaz kilmaya basladim cunku gercekten cok kotuydum yiyordum iciyordum uyuyordum ama ruh gibiydim ne yedigimi biliyordum ne konustugumu nede uyudugumu inan ki nasil yasadigimin bile farkinda degildim bu saydiklarimida mecburiyetten yapiyordum ama kendimi hic bilmiyordum inan ki o 7 gunu hic hatirlamiyorum sadece nefes aliyordum sonra sarildim kurana ve aldim guzel bi boy abdesti sonra dedim ya bismillah namaza durdum o gun bugundur kiliyorum sukurler olsun ve bana terapi gibi geliyor sana tavsiyem o ilaclara kendini alistirma cunku daha kotu olucaksin cunku o ilaclari icinde ne gulebiliceksin nede aglayabileceksin bizim yapmamiz gerek ise acimizi dibine kadar yasayip dik durmak aciyi bastiricaksin sadece o ilaclarla al guzel bi abdest dur namaza Rabbim de Rabbimmm dua bilmesende Allahim de yat kalk inan o bi suru ilactan daha iyi gelicek haaaa aci cekmiyormuyum cekiyorum 5 ay oldu ayri yasamaya baslayali gun geliyor 3 saat durmadan agliyorum gun geliyor hic aglamiyorum o anki psikolojime bagli birsey ama icimden geldigi gibi yasiyorum ilac falan kullanmiyorum sukurler olsun insallahta kullanmam bugun mesela bir ara nefesim kesiliyordu abdest alirken gozyaslarimla aldim abdestimi ozamanda Rabbimmmmm diyorumm baska bisye demiyorum birak ilaclari falan duygularini yasa
Evin içinde eski eşin kopyasının dolaştığını düşünseneaslında bende ikilemde kaldım
psikiyatr mı psikolog mu diye
uyku bozukluğuda olduğu için psikiyatr ağır basıyor şuan için..
allah bağışlasın evladını ömrü uzun olsun
eğer çocuğum olsaydı çok daha zor olurdu
onu bana hep hatırlatacak bir nefes
ama insan nelere alışmıyor ki bunada alışırdım herhalde
belkide güç alıyorsundur yavrundan
inşallah iyi bir iş bulursun
çalışırsan senin için daha iyi olur
mesleğin nedir canım?
namaza bende başladım çok şükür
ama psikolojik destek de şu dönemde çok iyi olur kanısındayım..
en azından moral olur yani
geçecek inşallah bugünler
senin davan açıldı mı?
aslında güç verdiği kadar da yıpratır bu durum benceEvin içinde eski eşin kopyasının dolaştığını düşünseneişte ben onu yaşıyorum. Oğlum babasının kopyala yapıştır aynısı. Ama babasına kızıp hiç ona kinlenemiyorum, sevgim azalmıyor. O olmasa ne yapardım. Ben ağlayınca o benim göz yaşlarımı sildi. Yeni doğmuştu bizim dava açıldığında. İyi ki vardı hergele
İnşallah doğru zamanda doğru insandan sizlere de versin rabbim çocuk:). Evlat güzel bir şey yaaa:)
İlk zamanlar daha karışıklı şimdi çok şükür:)aslında güç verdiği kadar da yıpratır bu durum bence
allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin bebeğine
bide sana benzeseymiş daha iyi olurmuş
konuna yorum yaptım şimdi bende
sende de durumlar epey karışıkmış malesef
davanın açılmasını bekliyorum bu defa dönüşü yok canımDenizciğim durumun aynı mı? umarım boşanmamışsındır...ben de 3,5 yıllık evliliğin boşanma arefesindeyim ve 2 yaşında çocuğum var...inan atlatıyorsun....
boşanmanın üzerinden 1 yıl geçmişse alışman gerekirdi diye düşünüyorumKızlar beni de aranıza alın. Ben de bir yıldır boşandım ama içimde atlatamadığım şeyler ver. Bulunduğum şehri değiştirmek istiyorum ama çok korkuyorum
Ne güzel siz atlatmışsınız bu sıkıntılı süreciAz biraz sabır ve kendine güven, bu süreçte yapmanız gereken tek şey bu. Ben boşanalı tam bir sene oldu ve 1 sene öncesine bakmak için bile dönmüyorum.. Maneviyat da çok önemli bu süreçte, Rabbim hiç bir duayı karşılıksız bırakmıyor Unutmayın.
Yaşadıklarınızı siz dışında kimse bilip anlayamaz, ne olursa olsun aaa bu benim en yakınım, anlatayım da akıl versin diye düşünüp özelinizi paylaşmayın, öyle bir an oluyor ki, suratınıza bir laf çarpılıyor, 1 senede 2 senede geçse siz bir çok şeyin etkisinden çıkamıyorsunuz. Size sizden başka dost yok bu süreçte ..
Bende çok zor günler yaşadım ama dedim ya 1 sene oldu dönüp bakmıyorum bile ... Elimden geldiğince destek olurum, burada bir arkadaş da demiş ya, damdan düşenin halinden,damdan düşen anlar.
Bence biraz gözünü karartman lazımBilmiyorum gitmek istiyorum. Anlayamıyorum ama saçma olup olmadığını da karar veremedim.
İnşallah her şey sizde bitiyor unutmayın. Bende çok zor günler geçirdim elbette, ama zamanla kendimi bir çok konuda telkin ederek atlattım.. 2 sene sürdü evliliğim,çocuğum yok..Ne güzel siz atlatmışsınız bu sıkıntılı süreci
inşallah bizde sizin gibi olacağız ileride belki aklımıza bile gelmeyecek
çocuğunuz var mıydı?
ne kadarlık bir evliliği noktaladınız?
sizin adınıza çok sevindim kiri pası kalmamıştır üzerinizdeİnşallah her şey sizde bitiyor unutmayın. Bende çok zor günler geçirdim elbette, ama zamanla kendimi bir çok konuda telkin ederek atlattım.. 2 sene sürdü evliliğim,çocuğum yok..
Hakkinda hayirlisi olsunbende sizdenim..beni kaynanam ve görümcem ayırdı eşimden..şuan ayrı evlerdeyiz ve onlardan dava bekliyoruz..bende travma geçiriyorum kızlar
Hakkinda hayirlisi olsun
Uzulerek yaziyorum Aramiza hosgeldin
Cocuk var mi?
Ne kadarlik evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?