- 30 Mart 2009
- 14.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.646
- 1.123
- Konu Sahibi ImaginePerest42
-
Aynen çok doğruO yüzden de her defasında çocuğu babayla görüştürmek lazım. Çocuğun o çabayı görmeli ki "annem çok uğraştı ama babam benimle görüşmedi "diyebilsin. Bunlar çık bıçak sırtı konular maalesef.
Aslında böyle babalar çocuğu görmeyi hak etmiyor ama sonucu bu olacaksa bu şekilde davranmak en mantıklısı
Ben cocuklarimin ruh sagligi icin kendim zorla gorusturuyorum. Bende mi bi anormallik var acaba
Bir anne ne yaşarsa yaşasın.Bu kadın/anne için çocukları çok değerlidir.
Bir kadın ne yaşadı da çocuklarını bile aramıyor diye hiç düşündünüz mü?
Yani ne olabilir ki bir anne çocuklarından vazgeçsin?
Eşinizin ailesi berbat, eşiniz mükemmel eş değil.
Siz de o ortamın içinde kafayı yemek üzeresiniz.
Hala eski eşi suçlamak niye?
Sizin asıl kızgınlığınız bu kadın neden çocukları almıyor da bana bıraktı diye
Yoksa bu nasıl anne diye düşünmüyorsunuz.
C Calcifer de bence bunu demek istiyor.
Akıl senden sorulur bebeYimSonunda herkes benim eeennnnn dogruyu yaptigimi anlayacakEnnnn akilli benim
Akilli ama duz kadin vuminim benAkıl senden sorulur bebeYim
Şikayet edecekseniz sizde genç yaşınızda çocuklu adamla evlenmeseydiniz kendi hayatınızı yaşasaydınız mesela. Daha sağlıklı olurdu. Anasında durur diye mi evlendiniz? Hayırsa annesinin bakmamasından size ne? Bile isteye gitmişsiniz.Yoo konu uzerine nitelendirdim dedikodusunu yapmadim. Anneyse annelik yapardı hayatini yasamazdi. Oyle annelik olsa bende butun cocuklarin annesi olurdum. Dogur birak anne ol. Oh ne guzel hayat valla. Hem bundan sizene yani gercek hayati bire bir ben yasiyorum. Kadin halinden sikayetci deil. Gayette ne guzel yasayip gidiyo..
O cocuklari ben buyutuyorum.. bal gibide lafta solerim istedigimide derim ozman anneligine kendisine laf ettirmiycek kadin olmasini biliyosa dogurdugu icinde anne olmasini bilecek. Ben doğurmadigim halde annelik yapiyorum. Ve onlarin anneside benim. O kadin deil
Siz niye çocukların annesi hakkında konuşuyorsunuz ki? size laf düşmüyor.
@kpssanneveoglu nin mi Konusu ...yoksaIste bende bunu diyorum ne hali varsa gorsun cocuklara dokanmasin..
Bazı insanlar her konuda ama istisnasız her konuda fikir sahibi. Bakmış bakmamış orası apayrı konular ama o çocukları o kadın doğurmuş neticede. Ama onda bile fikir sahibiler.Ayıp size sadece ayıp
Bdv nin amacı yorum yapmak değil mi sorunlaraLutfen tanimadiginiz bir kadin hakkinda yorum yapmyin. Rica ediyiorum herkesin hayati kendini ilgilendirir.sizi deil.
Kusura bakmayın tabiki de görecek babasını. Sebep her ne olursa olsun çocuğunuzu bundan mahrum edemezsiniz.Anne büyütsün eğitim versin baba denen şahsiyet ben babayım diyip cocuk görmeye gelsin 3 sene içinde bu ikinci görüşü olcak yarın cocuk görmeye gelecekmiş bence hakketmiyor ama hukuk olunca el kol bağlıyor. Boşanma sürecinde olan var mıkarnıma ağrılar giriyor yarın oğlum gidicek diye birde 11 saat onsuz olucam
Yorum bile yapmayacağımmm gerek yokO cocuklari ben buyutuyorum.. bal gibide lafta solerim istedigimide derim ozman anneligine kendisine laf ettirmiycek kadin olmasini biliyosa dogurdugu icinde anne olmasini bilecek. Ben doğurmadigim halde annelik yapiyorum. Ve onlarin anneside benim. O kadin deil
Bir de diğer taraftan dinlesek kimbilir neler derIste bende bunu diyorum ne hali varsa gorsun cocuklara dokanmasin..
Kadının namusuna kadar ulu orta konuşabilen biri benim gözümde çok tehlikelidir.Bazı insanlar her konuda ama istisnasız her konuda fikir sahibi. Bakmış bakmamış orası apayrı konular ama o çocukları o kadın doğurmuş neticede. Ama onda bile fikir sahibiler.
Ozman yorum yapmayinnnBir de diğer taraftan dinlesek kimbilir neler der
Saolun yorumunuz icin benim esim tamam anlayissiz belkide beni kullanan biri (onlarin dusundugu) gibi olabilir ama iyi bir babadir cocuklarinin iyiligi psiklojisi icin ugrasir hep annelerinin adini agzina bile almaz kendisi kotulemezde. Bende oyle cocuklarin yaninlarinda konu acilmaz acilsada onlari odalarina gondeririz. Her konuya yorum yapabilirm herkes yapabilir sadece kendi hayatima benzet konu oldugu icin yorum yaptim hemen kendimi one surmedim hadi benim konuyu konusalim demedim. Kimse o kadini bana savunmasin.. bilmedikleri halde savunmaya geciyorlar gercektende burda kendimi hakli yada kahraman cikartmaya calismiyorum..Bir anne ne yaşarsa yaşasın.
Madem adam kötüydü,3 çocuk neyineydi ki ?
Aramıyor, sormuyorsa bir kadın/adam evlatlarını, ne yer ne içerler diye dertlenmiyorsa ne annecilik ne de babacılık oynamamalı.
Bir anne madem o evin içinde çok şey yaşadıysa, maddi olarak bakacak gücü yoktuysa en azından çocuklarına manevi olarak destek olmak zorunda.
Babası kötüydü bıraktım gittim, ailesi kötüydü bıraktım gittim demek bir bahane olmamalı.
Madem kötüydü neden 3 çocuk dogurdu bu aileye, bu babaya.
Arada bir görünüp ortadan kaybolan anne babalar için devlet keşke bir yasa getirse.
Yazık o çocuklara.
Benim karşı komşumun torunlarının babası resmen böyle bir adam.
2 yılda bir babacılık oynuyor çocukları ile.
Hatta çocuklarını yemeğe götürdüğü zaman hamburger paralarını çocuklardan istemiş.
Çocuklar isyanda, bizim öyle bir babamız yok diyorlar.
Bunu diyen en küçügü 8 yaşında.
Yazıktır, günahtır.
Mneozgurrr09 evliliğinde ne yaşarsa yaşasın.
O çocuklara bakıyor en nihayetinde.
Anne desen anlattıklarının dogruluguna kanaat getirerek çok sorumsuz bir kadın.
Eşi de kötü birisidir belki bilmiyorum, dediğim gibi anlattıklarından ibaret burada hepimiz gibi.
Üzerine fazla gidildigi kanaatindeyim bazı konularda.
Kendince değer biçtiği bir evliliği var.
Ha iyi bir evlilik midir ? Kendince iyi olduguna dair sebebler oluşturmuş buna inanıyor.
Bu konuda fikir sahibi olması da üvey çocuklarının evin içerisinde yaşadıklarından olabilir.
Yani sen bu konuya yorum mana diyemeyiz.
Hepimiz yorum yapıyorsak, o da yapmalı ama.
Sırf gıcık olundu diye her konuda sen varsın demek bence biraz adaletsizlik geliyor bana.
Hepimiz hemen hemen her konuda varız, iyi kötü yorum yapıyoruz.
Tercih ettiği hayata ben de kızıyorum onun.
Ama bu bütünüyle bazı konularda hiç haksız kılmaz bence onu.
Evet oyle..Bazı insanlar her konuda ama istisnasız her konuda fikir sahibi. Bakmış bakmamış orası apayrı konular ama o çocukları o kadın doğurmuş neticede. Ama onda bile fikir sahibiler.
Yüzde yüz katılıyorum. Beğenmedimleri doldurmuş bana. O çocuklar eski eşin o kadının. Sahiplenmiş başkasının çocuklarını annesine de göstermeyecekmiş. Yok öyle bir dünyaKadının namusuna kadar ulu orta konuşabilen biri benim gözümde çok tehlikelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?