Boşanma sürecinde olanlar cocugun babayla görüşmesi hakkına ne düşünüyorsunuz

Ben cocuklarimin ruh sagligi icin kendim zorla gorusturuyorum. Bende mi bi anormallik var acaba

Sonunda herkes benim eeennnnn dogruyu yaptigimi anlayacak Ennnn akilli benim

Dünyanın en sorumsuz insanıysa bile bu adamdan çocuk yapmayı tercih etmişsiniz vakti zamanında
Sizin tercihinizin sonucu olarak da yine dünyalar kötüsü bu adamın kendi çocuğunu görmeye yasal olarak hakkı doğuyor
Çünkü biyolojik babası
Ne bileyim çok da tahmin edilemeyecek şeyler değilmiş aslında

Bir anne ne yaşarsa yaşasın.
Madem adam kötüydü,3 çocuk neyineydi ki ?
Aramıyor, sormuyorsa bir kadın/adam evlatlarını, ne yer ne içerler diye dertlenmiyorsa ne annecilik ne de babacılık oynamamalı.
Bir anne madem o evin içinde çok şey yaşadıysa, maddi olarak bakacak gücü yoktuysa en azından çocuklarına manevi olarak destek olmak zorunda.
Babası kötüydü bıraktım gittim, ailesi kötüydü bıraktım gittim demek bir bahane olmamalı.
Madem kötüydü neden 3 çocuk dogurdu bu aileye, bu babaya.
Arada bir görünüp ortadan kaybolan anne babalar için devlet keşke bir yasa getirse.
Yazık o çocuklara.
Benim karşı komşumun torunlarının babası resmen böyle bir adam.
2 yılda bir babacılık oynuyor çocukları ile.
Hatta çocuklarını yemeğe götürdüğü zaman hamburger paralarını çocuklardan istemiş.
Çocuklar isyanda, bizim öyle bir babamız yok diyorlar.
Bunu diyen en küçügü 8 yaşında.
Yazıktır, günahtır.
Mneozgurrr09 evliliğinde ne yaşarsa yaşasın.
O çocuklara bakıyor en nihayetinde.
Anne desen anlattıklarının dogruluguna kanaat getirerek çok sorumsuz bir kadın.
Eşi de kötü birisidir belki bilmiyorum, dediğim gibi anlattıklarından ibaret burada hepimiz gibi.
Üzerine fazla gidildigi kanaatindeyim bazı konularda.
Kendince değer biçtiği bir evliliği var.
Ha iyi bir evlilik midir ? Kendince iyi olduguna dair sebebler oluşturmuş buna inanıyor.
Bu konuda fikir sahibi olması da üvey çocuklarının evin içerisinde yaşadıklarından olabilir.
Yani sen bu konuya yorum mana diyemeyiz.
Hepimiz yorum yapıyorsak, o da yapmalı ama.
Sırf gıcık olundu diye her konuda sen varsın demek bence biraz adaletsizlik geliyor bana.
Hepimiz hemen hemen her konuda varız, iyi kötü yorum yapıyoruz.
Tercih ettiği hayata ben de kızıyorum onun.
Ama bu bütünüyle bazı konularda hiç haksız kılmaz bence onu.

Son düzenleme:
Şikayet edecekseniz sizde genç yaşınızda çocuklu adamla evlenmeseydiniz kendi hayatınızı yaşasaydınız mesela. Daha sağlıklı olurdu. Anasında durur diye mi evlendiniz? Hayırsa annesinin bakmamasından size ne? Bile isteye gitmişsiniz.

Baba ile görüşmek çocuğunuza iyi gelecekse görüştürün.
ama travma etkisi yaratacak, çocuğun aklını bulandıracak ve iyi gelmeyecekse
kimse kusura bakmasın ama asla görüşmemesinden yanayım.
çoğu erkek karısından boşanırken çocuklarından da boşanmış oluyor malesef.
babalık vasfına sahip olmayan sözde babaların çocuklarıyla görüşmesine asla sıcak bakmıyorum.

Annelik hissedilir, ama babalık öğrenilir..

öğrenemeyen adamda baba değildir gözümde net.

13 yaşında bir erkek evlada sahibim. tecrübeyle sabittir.

Rabbim bundan sonraki hayatınızda yavrunuzla güzel bir gelecek versin.

Büyütme o zaman ablacım başına silah mı dayadılar? Seni kimse şu evliliğe zorla sokmadı sürekli kadına sayıp sövüyorsun kadın çocuklarını zorla sana vermedi ya?

Siz niye çocukların annesi hakkında konuşuyorsunuz ki? size laf düşmüyor.

Çocuklara bakan o ise ona laf düşer.

Ayrıca duyarlı bireyler olarak bize de laf düşer. Öyle nasılsa doğurabiliyorum diye pırtlatıp pırtlatıp, sonra yeni sevgili /koca bulunca, çocuğu unutacaklar, bi zahmet doğurmasınlar. Bir ömür o çocuğun yanında olup, ona destek olabilecekseniz doğuracaksınız.

Iste bende bunu diyorum ne hali varsa gorsun cocuklara dokanmasin..
@kpssanneveoglu nin mi Konusu ...yoksa Mneozgurrr09 nin mi Konusu

Konu sahibinden çok senin bilindik konun konu sahibinden çok senin yorumların olmuş
Keşke sen konu açsaymışın gerçi açsan ne olucak mnaa burda ben ve bir sürü arkadaş sana gerekenleri dedi ama halen aynısın ve başkalarının konusunun içinde kendi derdini deme zaten biliyoruz biliyorum ne zaman seni görsem çocuklara çok ama çok üzülüyorum gerçekten o çocuklar için çok zor
Senin içinde zor.ama sen bunu seçmişin secinin bu boşan diyoruz bir sürü bahanen var ve çocuk istiyorum diyorsun başka çocuklara bakıp bu çaresizliğin içine birde kendi cocugunu sürüklüyeceksin

Kusura bakmayın tabiki de görecek babasını. Sebep her ne olursa olsun çocuğunuzu bundan mahrum edemezsiniz.

Yorum bile yapmayacağımmm gerek yok

Bazı insanlar her konuda ama istisnasız her konuda fikir sahibi. Bakmış bakmamış orası apayrı konular ama o çocukları o kadın doğurmuş neticede. Ama onda bile fikir sahibiler.
Kadının namusuna kadar ulu orta konuşabilen biri benim gözümde çok tehlikelidir.

Saolun yorumunuz icin benim esim tamam anlayissiz belkide beni kullanan biri (onlarin dusundugu) gibi olabilir ama iyi bir babadir cocuklarinin iyiligi psiklojisi icin ugrasir hep annelerinin adini agzina bile almaz kendisi kotulemezde. Bende oyle cocuklarin yaninlarinda konu acilmaz acilsada onlari odalarina gondeririz. Her konuya yorum yapabilirm herkes yapabilir sadece kendi hayatima benzet konu oldugu icin yorum yaptim hemen kendimi one surmedim hadi benim konuyu konusalim demedim. Kimse o kadini bana savunmasin.. bilmedikleri halde savunmaya geciyorlar gercektende burda kendimi hakli yada kahraman cikartmaya calismiyorum..

Kadının namusuna kadar ulu orta konuşabilen biri benim gözümde çok tehlikelidir.
Yüzde yüz katılıyorum. Beğenmedimleri doldurmuş bana. O çocuklar eski eşin o kadının. Sahiplenmiş başkasının çocuklarını annesine de göstermeyecekmiş. Yok öyle bir dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…