Boşanma sürecinde olanlar cocugun babayla görüşmesi hakkına ne düşünüyorsunuz

Bu ikinizin arasında olan bir şey.velayetini aldıysanız tabi ki ilgileneceksiniz ama bunu bir intikam ya da haketmiyor olayına çevirirseniz çocuğunuz zarar görür..ne olursa olsun çocuğunuzu baba sevgisinden mahrum bırakmaya hakkınız yok 3 senede 2 kere görüştürmüşsünüz kimbilir başkalarının babasına nasıl imrenerek bakıyordur. Çocuğunu düşünen bir anne böyle davranmaz

Yüzde yüz katılıyorum. Beğenmedimleri doldurmuş bana. O çocuklar eski eşin o kadının. Sahiplenmiş başkasının çocuklarını annesine de göstermeyecekmiş. Yok öyle bir dünya
Kadının hakkında yapılan bütün dedikoduları yaptı bir arkadaşın dediği gibi amaç eşi elde tutmak. 3 çocuklu adamla evlenince sonuç bu

Son düzenleme:
Seni anladım mana ben.
Örneklerin de aynı evin içinde ablalık yapmaya çalıştığın çocuklardan bir nevi gozlemlediklerin.

Konu sahibi siz misiniz? Mevzu sizin hayatınız mı? Bunları konu sahibi mi sordu size de anlatıyorsunuz?

Alkış

Fasülye gibi kendini nimetten sayıyor lafına örneksiniz
Mahkeme de size soracaktı zaten izin veriyor musun diye

Konudan alakasız ama bayağıdır forumda göremiyordum seni. Buralarda mıydın yoksa yeni mi geldin? Mutlu oldum görünce

Bu konuda oğlunu düşünen bir anne göremiyorum
Ben büyüttüm benim hakkım diyorsunuz o çocuğun babasını bir defa da olsa görmeye hakkı yok mu ?
11 saat onsuz kalicam diyorsunuz yine sadece kendini düşünen bencil bir kadın
Sizin onsuz kalmanız önemli değil onun sağlıklı bir anne baba iliskisinin olması önemli , yoksa oğlu 40 yaşına gelip de onsuz kalamam diyen Kaynanalara dönersiniz

Haklı olduğunuz noktalar var
Ama eski konularını okuduğumda çok kötü bir eş ailesi ve eş görüyorum.
Bu kadar kötü bir ortamda o kadın neler yaşadı da gitti demektense kendiyle alakalı alakasız her konuya kendini karıştırmasına ve her yorumuna eski eşi sıkıştırıp saydırmasına sinirleniyorum ben
Aynı şeyleri kendi de yaşıyor.
Hayır eşini o kadar melek görüyor ki kıskanç olmasını bile eski eşine bağlıyor
Yani eski eş yüzde 100 tü kaka, eş melek
Bu anlayışa tavım ben
Konu onla alakalı değilken bile herhangi bir konuda onun eski eşe saydırmasına denk gelebiliyoruz

Ben bırakın babayı, büyük görümcemle 2 yıldır konuşmuyorum ama çocuklarımı onunla bile görüştürüyorum. Biz birbirimizi sevmiyor olabiliriz ama çocuklarım halalarını seviyorlar ve halaları da onları seviyor.
Yetişkinlerin arasındaki sorunlar çocukları bağlamaz. Siz canınız kadar seviyor olsanız da annesiniz. Baba, dayı, hala olma şansınız yok. Bence görüşmesi sağlıklı bir birey olması açısından önemli.

Sonuna kadar katılıyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…