- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi ImaginePerest42
-
Kadının hakkında yapılan bütün dedikoduları yaptı bir arkadaşın dediği gibi amaç eşi elde tutmak. 3 çocuklu adamla evlenince sonuç buYüzde yüz katılıyorum. Beğenmedimleri doldurmuş bana. O çocuklar eski eşin o kadının. Sahiplenmiş başkasının çocuklarını annesine de göstermeyecekmiş. Yok öyle bir dünya
Seni anladım mana ben.Saolun yorumunuz icin benim esim tamam anlayissiz belkide beni kullanan biri (onlarin dusundugu) gibi olabilir ama iyi bir babadir cocuklarinin iyiligi psiklojisi icin ugrasir hep annelerinin adini agzina bile almaz kendisi kotulemezde. Bende oyle cocuklarin yaninlarinda konu acilmaz acilsada onlari odalarina gondeririz. Her konuya yorum yapabilirm herkes yapabilir sadece kendi hayatima benzet konu oldugu icin yorum yaptim hemen kendimi one surmedim hadi benim konuyu konusalim demedim. Kimse o kadini bana savunmasin.. bilmedikleri halde savunmaya geciyorlar gercektende burda kendimi hakli yada kahraman cikartmaya calismiyorum..
Siz neyin kafasini yasiyorsunuz ki kadin zaten istemiyo cocuklarini?? bnu kendisi soluyorYüzde yüz katılıyorum. Beğenmedimleri doldurmuş bana. O çocuklar eski eşin o kadının. Sahiplenmiş başkasının çocuklarını annesine de göstermeyecekmiş. Yok öyle bir dünya
Konu sahibi siz misiniz? Mevzu sizin hayatınız mı? Bunları konu sahibi mi sordu size de anlatıyorsunuz?Ne o soyluycek bisey bulamadn mi nesi ayip onun yaptiklari ayip 3 evladini gormezden gelmesi. Ayip 9 yasindaki oglunu sevgilisiyle bulusmaya goturmesi ayip. Onlari banyo yapicam deyip birakip kacmasi ayip cocuklar beni banyonun onunde beklediler be sende gitme oburu gitti die nesi ayıp.. bilmeden konusuyosunuz bos bosss
AlkışBu kadın/anne için çocukları çok değerlidir.
Bir kadın ne yaşadı da çocuklarını bile aramıyor diye hiç düşündünüz mü?
Yani ne olabilir ki bir anne çocuklarından vazgeçsin?
Eşinizin ailesi berbat, eşiniz mükemmel eş değil.
Siz de o ortamın içinde kafayı yemek üzeresiniz.
Hala eski eşi suçlamak niye?
Sizin asıl kızgınlığınız bu kadın neden çocukları almıyor da bana bıraktı diye
Yoksa bu nasıl anne diye düşünmüyorsunuz.
C Calcifer de bence bunu demek istiyor.
Fasülye gibi kendini nimetten sayıyor lafına örneksinizCocuklari almak istede vermem ki. O kim oluyo 10 aylik bebegini birakip gitti emiyoken ne olabilir ya cocuklrini birakacak sahiden eski ese kızdı da mi birakti cocuklarn ne sucu vardi peki gunahi neydi soyledigi tek sey ; cocuklari istemiyorum onlar benim yuvami yıkar demesi. Yuvada yok 1 ay onla 1 ay bununla bakın kendisiyle derdim yok. Ben zaten sectigm hayati yasiyorum. Kimseyle bi derdim yok cocuklarla olmaktan buyuk zevk aliyorum uslular guzeller masumlar ben egitip ben ogretiyorum kadini tanimiyosunuz tanisaniz uvey annede kalsin cocuklar dersiniz o derece ya ben sadece boyle konular geldikce gordukce diyorum ki anne olmak isteyen bi cok kadin var. Ama neden anne olan biri bunu yapar. Ben o istesin duzgn anne olsun vlla arkadas gibi ararim sorarm cocuklarini gotururum getirirm sonucta o dogurdu. Esimden habersz gorustururum gerekirse. Ama oyle biri deil.
Siz de annesiniz değil mi?Ben niye rahatsiz olayim ki zaten sizin akil sagliginiz sebebiylekendinizi bu kadar onemsemeyin lutfen, ben sadece annelerinden ayrilan cocuklara uzuldugumden yaziyorum
Konudan alakasız ama bayağıdır forumda göremiyordum seni. Buralarda mıydın yoksa yeni mi geldin? Mutlu oldum görünceAnlayamadim, neyin sirinligi bu? Ne mahkemesi? Zaten bosandiginda protokol yokmuydu aranizda? Yani berlenmis olmaliydi cocuk kimde ne kadar süre kaldigi. Atiyorum protokolde haftada 1 yada 2 haftada bir yazdiysa, adamin 2 yilda bir gelmesi protokol disi olmus oluyor. Bunun içinde mahkemeye basvurabilirsin "cocugumun düzenini bozuyor" diye.
Yada hiç degilse adam ile bu konulari konusabilirsin. Ilk basta yatili olmasin da, sadece disarda bir kaç saat görüsmesini isteyebilirsin sirf oglun için.
Yok babalığı yüklenmiş o baba gibi hissediyormuşSiz de annesiniz değil mi?
Hem anne hem babaYok babalığı yüklenmiş o baba gibi hissediyormuş
Ben babayımHem anne hem babaWOMAN insan gibi insan kadın gibi kadın Wooooommmmmaaaannn
Bu konuda oğlunu düşünen bir anne göremiyorumAnne büyütsün eğitim versin baba denen şahsiyet ben babayım diyip cocuk görmeye gelsin 3 sene içinde bu ikinci görüşü olcak yarın cocuk görmeye gelecekmiş bence hakketmiyor ama hukuk olunca el kol bağlıyor. Boşanma sürecinde olan var mıkarnıma ağrılar giriyor yarın oğlum gidicek diye birde 11 saat onsuz olucam
Evet, neden? Olmamis miyim?Siz de annesiniz değil mi?
AhahahahahhaHem anne hem babaWOMAN insan gibi insan kadın gibi kadın Wooooommmmmaaaannn
Bir anne ne yaşarsa yaşasın.
Madem adam kötüydü,3 çocuk neyineydi ki ?
Aramıyor, sormuyorsa bir kadın/adam evlatlarını, ne yer ne içerler diye dertlenmiyorsa ne annecilik ne de babacılık oynamamalı.
Bir anne madem o evin içinde çok şey yaşadıysa, maddi olarak bakacak gücü yoktuysa en azından çocuklarına manevi olarak destek olmak zorunda.
Babası kötüydü bıraktım gittim, ailesi kötüydü bıraktım gittim demek bir bahane olmamalı.
Madem kötüydü neden 3 çocuk dogurdu bu aileye, bu babaya.
Arada bir görünüp ortadan kaybolan anne babalar için devlet keşke bir yasa getirse.
Yazık o çocuklara.
Benim karşı komşumun torunlarının babası resmen böyle bir adam.
2 yılda bir babacılık oynuyor çocukları ile.
Hatta çocuklarını yemeğe götürdüğü zaman hamburger paralarını çocuklardan istemiş.
Çocuklar isyanda, bizim öyle bir babamız yok diyorlar.
Bunu diyen en küçügü 8 yaşında.
Yazıktır, günahtır.
Mneozgurrr09 evliliğinde ne yaşarsa yaşasın.
O çocuklara bakıyor en nihayetinde.
Anne desen anlattıklarının dogruluguna kanaat getirerek çok sorumsuz bir kadın.
Eşi de kötü birisidir belki bilmiyorum, dediğim gibi anlattıklarından ibaret burada hepimiz gibi.
Üzerine fazla gidildigi kanaatindeyim bazı konularda.
Kendince değer biçtiği bir evliliği var.
Ha iyi bir evlilik midir ? Kendince iyi olduguna dair sebebler oluşturmuş buna inanıyor.
Bu konuda fikir sahibi olması da üvey çocuklarının evin içerisinde yaşadıklarından olabilir.
Yani sen bu konuya yorum mana diyemeyiz.
Hepimiz yorum yapıyorsak, o da yapmalı ama.
Sırf gıcık olundu diye her konuda sen varsın demek bence biraz adaletsizlik geliyor bana.
Hepimiz hemen hemen her konuda varız, iyi kötü yorum yapıyoruz.
Tercih ettiği hayata ben de kızıyorum onun.
Ama bu bütünüyle bazı konularda hiç haksız kılmaz bence onu.
Estağfirullah. Ne demek aşk olsun. Tam da olması gerektiği gibi bir annesiniz. Kafa yapılarımız uygun olunca bu kadın da annedir kesin diye düşündüm. Art niyetli sormadım. Takdir ettim siziEvet, neden? Olmamis miyim?
Sonuna kadar katılıyorum sizeBen bırakın babayı, büyük görümcemle 2 yıldır konuşmuyorum ama çocuklarımı onunla bile görüştürüyorum. Biz birbirimizi sevmiyor olabiliriz ama çocuklarım halalarını seviyorlar ve halaları da onları seviyor.
Yetişkinlerin arasındaki sorunlar çocukları bağlamaz. Siz canınız kadar seviyor olsanız da annesiniz. Baba, dayı, hala olma şansınız yok. Bence görüşmesi sağlıklı bir birey olması açısından önemli.
Cok tesekkur ederimEstağfirullah. Ne demek aşk olsun. Tam da olması gerektiği gibi bir annesiniz. Kafa yapılarımız uygun olunca bu kadın da annedir kesin diye düşündüm. Art niyetli sormadım. Takdir ettim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?