- 27 Haziran 2021
- 356
- 1.020
- 33
- 35
- Konu Sahibi ImaginePerest42
-
Vermem pazartesiyi 4 gozle bekliyo o cocuklarin velayetini vermek icin istese vermem. Onla bunla gunluk hayat geciren kadina cocuk mu verilir. Cocuklarin psiklojisini bozar. Zaten yaptida biz duzeltlmeye calisiyoruz.. sayesindeAnne cocuklari almak istese devlet verir en basta, siz kim oluyorsunuz? Ustelik cocuklar uzerinde hicbir baglayici hakkiniz yok, vermem ne demek?
Bunlardan hangisi tam olarak sizi ilgilendiriyor? Cidden her konuyu sabote edişiniz benim de dikkatimi çekmeye başladıNe o soyluycek bisey bulamadn mi nesi ayip onun yaptiklari ayip 3 evladini gormezden gelmesi. Ayip 9 yasindaki oglunu sevgilisiyle bulusmaya goturmesi ayip. Onlari banyo yapicam deyip birakip kacmasi ayip cocuklar beni banyonun onunde beklediler be sende gitme oburu gitti die nesi ayıp.. bilmeden konusuyosunuz bos bosss
Tamam ben de ayni seyi soruyorum, devlet ver dedikten sonra siz kim oluyorsunuz?Vermem pazartesiyi 4 gozle bekliyo o cocuklarin velayetini vermek icin istese vermem. Onla bunla gunluk hayat geciren kadina cocuk mu verilir. Cocuklarin psiklojisini bozar. Zaten yaptida biz duzeltlmeye calisiyoruz.. sayesinde
Agız birligi yapmayalim lutfen. Gecenki yorumumdada benzer durumum vardi. Arkadasa yorum yaptm daldılar. Hayr yorum yapiyorum alinti yapiyorlar sizene ki yani konu sahbi misiniz kendime cevirmiyorum konuyu yorum yapiyorum hemen engelliyosunuz yani. Beni ilgilndirmiycek annesini ilgilndirmycek kimi ilgilnediricek pardon? O cocuklara ben sahip cikiyorum o deil.Bunlardan hangisi tam olarak sizi ilgilendiriyor? Cidden her konuyu sabote edişiniz benim de dikkatimi çekmeye başladı
Aslinda pek dagilmadi. Cocuklar biyolojik anneleriyle de babalariyla da gorusmeye devam etmeliYine konu dağıldı pess cidden
Zaten devlet devlet olsa gecenki baba 2 cocugunu oldurdu kadinin sesini duyardi DEVLET.. adaletin olmadigi dunyada yasiyoruz onun bi cabasi yok zaten rahat olun..Tamam ben de ayni seyi soruyorum, devlet ver dedikten sonra siz kim oluyorsunuz?
Bunu o üye anlamayacak ve sayfalar dolusu ona mesaj yazılacak.Konu sahibi üstünden yapılabilir yorumlar.Diğer üye anlamıyor ve insanları geriyor.Aslinda pek dagilmadi. Cocuklar biyolojik anneleriyle de babalariyla da gorusmeye devam etmeli
Hi hi evet, ennnn dusunceli ennnn akilli sizsiniz. Bu kadar insan, devlet yaniliyor tabi. Bence cok tehlikeli bir noktadasiniz, tedavi olun. O cocuklarin iyiligi icin de anneleriyle gorusturunZaten devlet devlet olsa gecenki baba 2 cocugunu oldurdu kadinin sesini duyardi DEVLET.. adaletin olmadigi dunyada yasiyoruz onun bi cabasi yok zaten rahat olun..
Haklisiniz, gec farkettim. Eski vukuatlarini bilmiyordum benBunu o üye anlamayacak ve sayfalar dolusu ona mesaj yazılacak.Konu sahibi üstünden yapılabilir yorumlar.Diğer üye anlamıyor ve insanları geriyor.
Baska bi isteginiz var mi ? Ben anlatiyorum nasil bir insan varlik oldugunu size normal mi geliyo yani ne gorusmesi biz arayinca acmiyo kadin. Nesini anlamdiniz. Tedavi olucak birseyim yok bnim rahat olunHi hi evet, ennnn dusunceli ennnn akilli sizsiniz. Bu kadar insan, devlet yaniliyor tabi. Bence cok tehlikeli bir noktadasiniz, tedavi olun. O cocuklarin iyiligi icin de anneleriyle gorusturun
Ben niye rahatsiz olayim ki zaten sizin akil sagliginiz sebebiyleBaska bi isteginiz var mi ? Ben anlatiyorum nasil bir insan varlik oldugunu size normal mi geliyo yani ne gorusmesi biz arayinca acmiyo kadin. Nesini anlamdiniz. Tedavi olucak birseyim yok bnim rahat olun
Agız birligi yapmayalim lutfen. Gecenki yorumumdada benzer durumum vardi. Arkadasa yorum yaptm daldılar. Hayr yorum yapiyorum alinti yapiyorlar sizene ki yani konu sahbi misiniz kendime cevirmiyorum konuyu yorum yapiyorum hemen engelliyosunuz yani. Beni ilgilndirmiycek annesini ilgilndirmycek kimi ilgilnediricek pardon? O cocuklara ben sahip cikiyorum o deil.
Evet bende uzuldugum icin ustlerine fazla dusuyorum annelerinin yerineBen niye rahatsiz olayim ki zaten sizin akil sagliginiz sebebiylekendinizi bu kadar onemsemeyin lutfen, ben sadece annelerinden ayrilan cocuklara uzuldugumden yaziyorum
Hayir siz kocanizi elinizden kacirmamak icin hic olmadiginiz bir role burunuyorsunuz, olay bu. Siz o cocuklarin annesi degilsiniz, bunu iyice kafaniza sokun. Lutfen beni de alintilamaya devam edip, konuyu sabote etmeyin. Cok derdiniz varsa kendinize konu acin, yardim etmek isteyen insan size ordan eder. Burda konu sahibine yazik, yazdikca yaziyorsunuz hic susmamacasinaEvet bende uzuldugum icin ustlerine fazla dusuyorum annelerinin yerine
Hayir siz kocanizi elinizden kacirmamak icin hic olmadiginiz bir role burunuyorsunuz, olay bu. Siz o cocuklarin annesi degilsiniz, bu iyice kafaniza sokun. Lutfen beni de alintilamaya devam edip, konuyu sabote etmeyin. Cok dersiniz varsa kendinize konu acin, yardim etmek isteyen insan size ordan eder. Burda konu sahibine yazik, yazdikca yaziyorsunuz hic susmamacasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?