Avukatiniz var mimerhaba arkadaslar bosanma surecındeym esım evden gıderken arabayı aldı yedek anahtar ruhsat vs 2 aydır da kacırıyor. cok zor zamanlardan gecerek esımın dukkan acmasını saglayıp tam rahat edıcez derken aksıne adam araba ev gıbı karıyıda degıstırmeye karar verdı sorun aılesıydı buzamana kdar ama parayı bulmus olması da buyuk etken tabı.
aılesının hıc bır yararını gormemısken bız durumu duzeltınce akbaba gıbı cöktuler herneyse sorum su arabayı nasıl alabılırım karakola gıttım ortak mal oldugu ıcın alamıyorum esımden harıc aılesıde kullanıyor delırıyorum bır tek emeklerı yokken buna hakları yok dılekceme yazıcam benımde kullanma hakkım var dıye baska bır fıkrı olan varmı
İlk postu okuyup yazmasaydin keske :) Gerisine de baksaydin bir zahmet..Kadının derdi gezmek değil ki nasıl bir anlama biçimi bu?
Kadın kendisine yapılanı hazmedemiyor, kendi hakkı olanı istiyor haklı olarak.
Ayrıca bitiyorsa evliliği demek ki üzülmeye değer değilmiş gezsin tozsun kafasını dağıtsın daha iyi değil mi?
Karalar bağlayıp yas mı tutsun?
ilk etapta on yargı ıle yaklastınız bende hoslanmamıstım yorumunuzdan ama sonrasında kendımı yasadıklarımı bıraz olsun anlattıgımda sızde benı anladınız :) paranın satın alamayacagı seyler var hayatta (ornek bebek ıstedım 2 yıl tedavı gordum sunya para verdık ama olmadı hersey ypara degıl ALLAH ISTERSE OLUR ama bazı sonradan gorme para delısı ınsanların hakkından bu sekılde gelınıyor bende o yuzden hakkımı alarak onları gece uykularından edıcem :):)) zaten baya bunalımdalar arabayıda alırsam daha cok bunalıma gırerler :)İlk postu okuyup yazmasaydin keske :) Gerisine de baksaydin bir zahmet..
Ayrica ben ne arzu edersem onu dusunmekte ozgurum..
Senin dusuncene de saygi duyuyorum.
Nasil bir anlama(yazilanlarin butunune hakim olmadan) bicimi diye bende sana sorabilirdim ama kendime yakistiramadim.. :)
Farki dusunceleri de kabul etmek lazim gelir elestiriden ziyade,zaten konu sahibi anlamis beni.
E ablacim,simdi uzeri kapali anlatirsaniz anlasilmaz ki o..ilk etapta on yargı ıle yaklastınız bende hoslanmamıstım yorumunuzdan ama sonrasında kendımı yasadıklarımı bıraz olsun anlattıgımda sızde benı anladınız :)
Ne saçma yorum yaEvlilik bitiyor,bu kadar sorun var.
Sen hala arabayla bir tur atayim derdindesin..
Hiç acıma sana insaf etmeyene etmiceksin iyi niyet göstereceksiniz iyi insanlarai
ilk etapta on yargı ıle yaklastınız bende hoslanmamıstım yorumunuzdan ama sonrasında kendımı yasadıklarımı bıraz olsun anlattıgımda sızde benı anladınız :) paranın satın alamayacagı seyler var hayatta (ornek bebek ıstedım 2 yıl tedavı gordum sunya para verdık ama olmadı hersey ypara degıl ALLAH ISTERSE OLUR ama bazı sonradan gorme para delısı ınsanların hakkından bu sekılde gelınıyor bende o yuzden hakkımı alarak onları gece uykularından edıcem :):)) zaten baya bunalımdalar arabayıda alırsam daha cok bunalıma gırerler :)
Çok geçmiş olsun umarım boşanma süreciniz maddi manevi dilediğiniz gibi sonuçlanır.i
ilk etapta on yargı ıle yaklastınız bende hoslanmamıstım yorumunuzdan ama sonrasında kendımı yasadıklarımı bıraz olsun anlattıgımda sızde benı anladınız :) paranın satın alamayacagı seyler var hayatta (ornek bebek ıstedım 2 yıl tedavı gordum sunya para verdık ama olmadı hersey ypara degıl ALLAH ISTERSE OLUR ama bazı sonradan gorme para delısı ınsanların hakkından bu sekılde gelınıyor bende o yuzden hakkımı alarak onları gece uykularından edıcem :):)) zaten baya bunalımdalar arabayıda alırsam daha cok bunalıma gırerler :)
Bana da senin tutumun cok anlamsiz geldi :)Ne saçma yorum ya
Hem hayatını çalmış kadının hem parasını mi versin daha nelerNe yapsın kendini yerden yeremi atsın. Tabiki alacak malını
NedenBana da senin tutumun cok anlamsiz geldi :)
E yazdiklarimin butununu okumamissin ki..
Simdi Araba ortak mal ise sayet,esin babasi kullanirken ihbarin yapilmasi olasi degil sanki.Arabanın nerde olduğunu biliyor musunuz?
Madem kapanın elinde kalıyor, gece bekleyin takın anahtarı sizin evin önüne çekin.
Başka bir fikir de arabayı KP kullanıyorsa o kullanırken şikayet edin arabamı çaldı diyinAvukatınız nerde, neden çalıntı ihbarı yapmıyor?
Hayir canim neden tartışalımE yazdiklarimin butununu okumamissin ki..
Kendince gorev vehmedip kosusturmussun :)
O yorum beni baglar..Begenmiyorsanda begen butonundan yapistirip gec.
Tartisma ciksin nemalanayim cabasi seninkisi.. :)
Bu durumda da boşanma davası açıksa konu sahibinin eşi mal kaçırıyor diye konu sahibine dava açabilir. Tabi araç parasının ancak yarısını talep edebilir diye düşünüyorum.Madem ruhsat sizde, arabayı satın konu sahibesi. Kardeşinize satamaz mısınız? Ondan sonra o da gider çalıntı şikayeti yapar.
Konuya verdiğiniz ilk tepki açık..İlk postu okuyup yazmasaydin keske :) Gerisine de baksaydin bir zahmet..
Ayrica ben ne arzu edersem onu dusunmekte ozgurum..
Senin dusuncene de saygi duyuyorum.
Nasil bir anlama(yazilanlarin butunune hakim olmadan) bicimi diye bende sana sorabilirdim ama kendime yakistiramadim.. :)
Farki dusunceleri de kabul etmek lazim gelir elestiriden ziyade,zaten konu sahibi anlamis beni.
Ben fikirlerimi yazamiyorum.Konuya verdiğiniz ilk tepki açık..
Sonrasında tutumunuzu karşılıklı konuşarak yumuşatmış olabilirsiniz durumu fakat ilk yargınız açık değil mi?
Bazen yazdıklarımızın karşıdaki insana ne şekilde etki edeceğini bilmiyoruz o yüzden kırk kere düşünüp bir kere konuşmak gerekli.
Farklı düşünce değil mevzu bir insanın bu kadar kolay yargılanması.
Allah a havale et bol bol dua et. İnan başka bişey gelmiyor aklıma.uc kusurluk insanalri hayatımıza sokup adam ediyoruz sonra bi tarafları kalkıyor. Aynı şeyleri yaşadım neredeyse. Ailesi destek olmadı ki vardı. Haaa ben de istemedim istemem de zaten ne versin ne lafını etsinler dedim. Ama karaktersiz insan para için beni yıllarca ayakta uyutmus. Karısını dolandırmış ya şaka gibi. Dengini bulup alacaksın yoksa ömür boyu bekar duracaksin.simdi de boşanmaya uğraşıyorum. Boşanmak istiyor ama hiçbir şeyi kabul etmiyor ve nedense dava uzasın diye yirtiniyor.merhaba arkadaslar bosanma surecındeym esım evden gıderken arabayı aldı yedek anahtar ruhsat vs 2 aydır da kacırıyor. cok zor zamanlardan gecerek esımın dukkan acmasını saglayıp tam rahat edıcez derken aksıne adam araba ev gıbı karıyıda degıstırmeye karar verdı sorun aılesıydı buzamana kdar ama parayı bulmus olması da buyuk etken tabı.
aılesının hıc bır yararını gormemısken bız durumu duzeltınce akbaba gıbı cöktuler herneyse sorum su arabayı nasıl alabılırım karakola gıttım ortak mal oldugu ıcın alamıyorum esımden harıc aılesıde kullanıyor delırıyorum bır tek emeklerı yokken buna hakları yok dılekceme yazıcam benımde kullanma hakkım var dıye baska bır fıkrı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?