- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 35
- Konu Sahibi Truelove99
-
30 yasında boşandımHerkese merhaba bayanlar.Ben boşanma sürecindeyim şuan ama etrefımdakilerin dedikodusu herkesin biz demiştik biliyoduk başından beri belliydi boşanacağını böyle olacağını demesi vs...artık o kadar bunaltıllar ki psikolojim bozuldu.ailemin yanındayım şuan gelen bişey diyo giden bişey. Ben evliliğimi ailemin istemediği biriyle evlenerek yaptım çok direttim.insanların kendini ve çocuklarını bu kadar kusursuz görmeleri ve kendilerinden büyük laf etmeleri kendinden emin olmaları beni çok bunalttı.Allahın gücüne gitmesin ama sizde yaşarsınız inşallah demekten kendimi alıkoyamıyorum. Hepimiz insanız ve dünyada herşey insanlar için. Ben iyi niyetinden kandırıldım kullanıldım ama bu herkesin ağzına sakız malzeme olamamı gerektirmez ki. Burda sizlerle paylaşmak istedim içim çok sıkılıyo bu duruma ve yaşımda 29 bir daha evlenip mutlu bi yuva sahibi olurmuyum kafama takılıyo ve sizin tutumunuz nasıldı bu tarz kişilerle karşılasınca neler yaptınız?
Yaaa bende çok sevdim o kitabı banada buradan bir üye tavsiye etti belkide sizmişsinizdir :) aldım hemen okudum altını bol bol çizdim hatta arada rastgele açar okurum sayfaları .ok güzelallah hepimizin yardimcisi olsun
nebi yildizin bir kitabi var hayellerin allaha emanet diye ben bir ara okumstm cok guzeldi sizlerinde okumasini tavsiye ederim
tekrar okucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?