Boşanma Sürecine Giriyoruz

Boşanmayı netleştirirseniz bulunduğunuz şehirde kendinize düzen kurmanız daha mantıklı olu bence.ben olsam baba evine dönmem mesela. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kararanız mutluluk getirsin

5 aylık mı evlisiniz? Konuya çok hakim olamadım ama evliliğin başında gerçekten çok saçma konulardan kavga çıkıp çok fevri davranabiliyor insan. Ben 2,5 yıllık evliyim başlarını hatırlıyorum da ben de eşim de sendelemiştik. Sürekli birbirimizi eleştiriyor sanki o evin içine birbirimizi değiştirmek için girmiştik. Sonra tabi ki herkes kendine ayar çekti ve elhamdulillah çok güzel bir evliliğim var. En iyi siz bilirsiniz evliliğinizi bir evin içinde yaşananları ama evliliğin başında sorun yaşayan tek siz değilsiniz sadece bunu demek istedim. Ayrıca tabi ki karar sizin ama işten maddi durumdan hiç korkmayın. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler

Bence birbirinize sanş verin ve evlilik terapistinden destek alın birde öyle deneyin. Eğer yine hiç birşey değişmez ise herşeyi denedik dersiniz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…