Eğer kesin kararlıysaniz söylemeyin bırakın sürpriz olsun.Selam hanımlar,
Son durumları biliyorsunuz. Arada benden boşanmayı düşünüyorsun değil mi diye sorardı, ben de geçiştirirdim çocukların yanında olay çıkardığı için. Eşime en son beni bir süre rahat bırak, kafamı toplayıp karar vereceğim demiştim.O da biraz ağlayıp, ertesi gün krediden vs bahsetmişti. Hala hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi kredilerden borçlardan falan bahsediyor.
Avukat buldum, birkaç gün içinde görüşüp detayları netleştireceğiz. Bunu eşime söylemeli miyim kızlar? Nasıl bir yol önerirsiniz?
Began ikna edemezsin zaten aksine seni manipüle etmek için elinden geleni yapar, bir yakınım da boşandı boşanma davası açarken avukata verdi ama çoluk çocuğumuz var onların hatırına boşanacağımızı benden duysun dedi amaaan adam başladı tacizlere manipülelere epey bir canından bezdirdi kadını, baktı olmuyor her şeyi avukata pasladı adama da bundan sonra beni arama avukatımla görüş dedi adam o günden sonra sus pus oldu avukatın kendisiyle görüşmeden sıfatı bile yetti, sorunlu insanlar boşanma sürecinde karşı tarafı psikolojik olarak yıpratmak için elinden geleni yapıyor en temizi hiç muhatap olmadan avukatımla görüşmelisin demek.Teşekkür ederim. Açıkçası ona söyleyecek gücü kendimde görmüyorum. Çünkü onu ikna etmekle ya da laflarını çekmekle uğraşmak istemiyorum.
Bu yüzden avukat tutuyorum. O gereğini yapar herhalde.Çekişmeliye dönerse sunduğunuz dilekçe için delil lazım.Avukatlar daha iyi bilir tabi mesela eşlik görevini yerine getiremiyor dediniz diyelim bu bir kusurdur ama kanıt ? Eve geç geliyorsa kanıtı ekonomik olarak kısıtlıyorsa kanıtı lazım. Ne bileyim cinsellik anlamında bile memnun edememe kadın gibi hissettirememe de kusurdur ama kanıtlanması lazım. Çekişmelide çirkinleşebilir işler. Asılsız ithamlarda bulunabilirler size. İşinizi sağlama alıp girin derim.
Söylersem vereceği tepkiyle uğraşmak istemiyorum.Arada 3 tane cocuk var.Arayin ve bosanma davasi actiginizi soyleyin.Inanip inanmamak artik ona kalmis.
Ben olsam söylemezdim. Bende boşanmayı düşünüyorum ve giderken dahi haber vermeden çekip gideceğim. Gitmeden avukata vekalet verip kalan süreci avukatım aracılığıyla halletmeyi düşünüyorum
Avukat arasın ben öyle yapmıştım avukatım aramisti tabi ayrılmıştık işin boşanmaya gideceğini biliyordu
Sanki benim eşimden bahsettin Munem. Kesinlikle böyle davranır, konuşturmaz, beddua eder, çocukları dahil etmeye çalışır. Eminim yapacağı ilk iş bütün kredi kartlarını iptal ettirmek olacak.Began ikna edemezsin zaten aksine seni manipüle etmek için elinden geleni yapar, bir yakınım da boşandı boşanma davası açarken avukata verdi ama çoluk çocuğumuz var onların hatırına boşanacağımızı benden duysun dedi amaaan adam başladı tacizlere manipülelere epey bir canından bezdirdi kadını, baktı olmuyor her şeyi avukata pasladı adama da bundan sonra beni arama avukatımla görüş dedi adam o günden sonra sus pus oldu avukatın kendisiyle görüşmeden sıfatı bile yetti, sorunlu insanlar boşanma sürecinde karşı tarafı psikolojik olarak yıpratmak için elinden geleni yapıyor en temizi hiç muhatap olmadan avukatımla görüşmelisin demek.
Yakınımın eşi de aynı eşin gibiydi o zaman, bahsettiğim kişide çok çirkin iftiralar atma da vardı, aile içinde dedikodu yapması bir yana elin adamlarıyla konuşmuş karısını pis pis iftiralarını anlatmış.Sanki benim eşimden bahsettin Munem. Kesinlikle böyle davranır, konuşturmaz, beddua eder, çocukları dahil etmeye çalışır. Eminim yapacağı ilk iş bütün kredi kartlarını iptal ettirmek olacak.
Selam hanımlar,
Son durumları biliyorsunuz. Arada benden boşanmayı düşünüyorsun değil mi diye sorardı, ben de geçiştirirdim çocukların yanında olay çıkardığı için. Eşime en son beni bir süre rahat bırak, kafamı toplayıp karar vereceğim demiştim.O da biraz ağlayıp, ertesi gün krediden vs bahsetmişti. Hala hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi kredilerden borçlardan falan bahsediyor.
Avukat buldum, birkaç gün içinde görüşüp detayları netleştireceğiz. Bunu eşime söylemeli miyim kızlar? Nasıl bir yol önerirsiniz?
İnanmak istemiyorlar, işler ciddiye binince de cirkinlesiyorlar. Ben, giderken çocuğu bahane edip sorun çıkaracağını bildiğim için sessiz sedasız gitme taraftarıyım. Eşinizi en iyi siz tanırsınız, pislik çıkarıp rahatsız edecekse avukat iletsin. O kadar yapamaz derseniz ben boşanma davası açtım bundan sonra beni rahatsız etme gerekeni avukatım söyleyecek diyip kenara çekilin.Kendisi de arada bana blöf yapardı. Madem beni dinlemeyeceksin boşanalım derdi. Yarım saat sonra normale dönerdi. Şimdi ben ima edince ciddiye almadı gibi.
Ben de avukatımdan aynı şeyi bekliyorum. Bir de doğu kökenli olduğu için anladığı dilden konuşur belki.Yakınımın eşi de aynı eşin gibiydi o zaman, bahsettiğim kişide çok çirkin iftiralar atma da vardı, aile içinde dedikodu yapması bir yana elin adamlarıyla konuşmuş karısını pis pis iftiralarını anlatmış.
Allah yardımcın olsun inşallah kazasız belasız atlatır bir an önce boşanırsın, bizimkinde adam anlaşmalıya yanaşmadı önce çekişmeli olur seni yıllarca süründürürüm diyordu araya avukat girince o tehditkar hallerinden eser kalmadı anlaşmalı ve tek celsede bitti, inşallah senin de öyle olur
Anlaşmaya yanaşmaz. Nafaka ve ev konusunda sorun çıkarır kesin.Tabi nekadar kötü aranız bilmiyorum ama boşanma avukatı olarak tavsiyem anlaşmalı boşanmanız.
Daha hızlı kurtulursunuz.
Tabi anlaşacak durum yoksa o ayrı.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Rahat bırak bir kafa dinleyeyim dedim ama günde 3 5 kez arıyor. Hiç umrunda değil isteklerim.İnanmak istemiyorlar, işler ciddiye binince de cirkinlesiyorlar. Ben, giderken çocuğu bahane edip sorun çıkaracağını bildiğim için sessiz sedasız gitme taraftarıyım. Eşinizi en iyi siz tanırsınız, pislik çıkarıp rahatsız edecekse avukat iletsin. O kadar yapamaz derseniz ben boşanma davası açtım bundan sonra beni rahatsız etme gerekeni avukatım söyleyecek diyip kenara çekilin.
Ben de böyle düşündüm. Süreçte sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum.Bosanma kararinizi duyurmadan evvel once avukatla görüşün.
Anlasmali olursa ne istersiniz, cekismeli olursa ne deliller sunabilirsiniz bunlar uzerine calisin. Geri kalanini avukatiniz iletir eşinize
Ben de böyle düşündüm. Süreçte sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum.
Durumunu açıkça konuşursan avukatın yardımcı olur, bizim hikayedeki adam bir teşhisi olmasa da bence normal biri değildi, bir anda karısının ayaklarına kapanır ağlar aşkından ölüyorum der 2 dakika sonra bir kıskançlık krizine girer karısını yerden yere vurur iftiralar atar, a-aaa bir bakarsın hadi karıcım seni tatile götüreyim der yıllarca böyle dengesiz davranışları olduğundan yakınım bir akşam yine iftira ve aşağılamalar yüzünden sinir krizi geçirmiş kendisini atmak için balkona fırlamış o zamanlar 16 yaşlarındaydı oğlu, oğlu tutmuş bu yüzden anlıyorum seni sen sessizce dava işlemlerini başlat tüm yetkiyi de avukatına ver, zaten yanılmıyorsam başka bir şehire taşınacaktın zor bir dönem olacaktır ama avukattan korkusuna anlaşmalıya yanaşırsa tek celsede biter sonrasında telefon açıp ağlamaları olur vardır bunların böyle rol yapmaları gerekirse bir hat daha al, onu ana hattın yap eşin bilmesin, onun bildiği hattı evde bırakırsın çocuklar için diyaloğa girmek istediğinde kullanırsın.Ben de avukatımdan aynı şeyi bekliyorum. Bir de doğu kökenli olduğu için anladığı dilden konuşur belki.
Edemez diye düşünüyorum. Çünkü benim isteyince ne kadar tehlikeli olacağımı bilir.Öncelikle hayırlısı olsun . Bence avukat konuşsun hatta davaya yakın arasın. Ya gelip sizi ve çocukları rahatsız ederse ? Aklınızda bu şüphe ile yaşamayın. Ben olsam böyle hareket ederdim . İnşallah sorunsuz bir süreç olur sizin için .
Evet bugün yine maaşımı sordu. Yarın e-devlet'te bordron çıkar bakarsın dedi.Siz gidince de devam etti mi bana para gönder olaylarına ? Cirkinlesecegi kesin ,kendini garantiye aldı beni bosayacak diyebilir. Yerinizde olsam üç çocuğun hatrina ve çocuklardan sebep görüşmek zorunda kalacağıniz için arar kararlı oldugumu soylerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?