Valla ben mi paranoyakım bilmiyorum ama çevremde rezilliğiyle şok eden bir koca modeli olduğundan eşin gibi adamlara çok şüpheci yaklaşıyorum, böyle insanlar yıllarca her şeyi kara kutu gibi hafızalarında biriktirip olmadık olayları başka bir olayla bağlayarak çok çirkince iftiralar atabiliyorlar, görümcenin olayını bile kafasına yazmıştır o, kardeşinin aldatmasını görüştüğü adamı bile sana bağlarsa şaşırmam o kadar diyeyim.
Ya mesela benim yakınım çalışan bir kadındı, işi gereği birçok erkekle muhatap olmak zorundaydı, adamlardan biri sözlü tacizde bulunuyor, kadın da adamın ağzının payını veriyor ama aynı sektör çalışanları oldukları ve taciz eden adamla iletişimi olduğu için eşine söylüyor en azından iş ilişkilerini sonlandırır diye bekliyor, ohooo adam oralı bile olmuyor aksine taciz edenle samimiyeti ilerletiyor daha çok iş yapıyor ama boşanma süreci başlayınca utanmadan karısına elin adamlarına cilve yaptığını söylüyor, tehlikeli model erkekler her zaman bir şeyleri bambaşka şeylerle birleştirebiliyor.