- 25 Aralık 2020
- 6.887
- 24.611
- 298
- 42
size öyle geliyorBende arkadaşa katılıyorum
Para için herşeyi yapabilecek biri var diyorsunuz ama ortada para yok ki?
Anladığım kadarıyla paylaşılcak bir ev var. Araba bile yok. Hangi malın kavgasıki? Ev evlilikten sonra alındıysa yarı yarıya bölüşülcek, çocukların velayetini zaten istemiyormuş. Çocuklara 2-3 nafaka bağlancak bitti gitti.
Delil toplamaya uğraşılan konu ne?
Elinde delil olsa bile hakim ev komple senin olsun çocuklarınada nafaka ödeme mi diyecek? Yoo yine değişmeyecek. Bukadar atraksyona gerek yok yani. Anlaşmalı boşanmiyorsada çekişmeli açın. Ortada anlaşcak birşey yok çünkü
sizin için ortada kavgaeidlecek bir par yok -benim için de yok
ama bu adam için ortada çooook büyük bir miktar var. bir kere anadoluda memur maaşı çooook büyük para hala. hele şimdiye kadar tek maaşlı olan birisi için.
mesela nafaka 3 bin değil 2 bin bağlansa 1800 olmaz mı diyecek, öyle düşünün
benim bir amcam var
çocuklarının bütün kayıt, yurt vs işlerini ben köylüyüm cahilim bilmem ayaklarına çocuklarını kazandıkları gittikleri şehirde sağdan soldan tanıdık birilerine gönderdi, onlar da yazık çocuk okulundan olmasın diye verip parasını alışverişini yapıp kaydettirdi vs. 5 kuruş harçlık görmeden de okudu çocuklar.
ne zaman çocuk okulu bitirdi o şehirde bir işe filan girdi, amcam birden şehrin yolunu öğrendi gidip gelmeye başladı. bu insanlar normal düşünen kişiler değiller.