• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Din ve devlet işleri hukuki açıdan nasıl kabul görebilir şok içindeyim suan yani gerçekten dini açıdan mehir mahkemede hukuki olarak geçerli mi oluyor 😱😱😱 Her türlü kadından yanayım da laik bir devlette mehirin mahkemede geçmesi beni ürküttü
Konu hakkında uzman olmasamda alanımla ilgili hukuk kısmı dersi almıştık . Orda geleneksel hukuktan bahsetmişti hocamız . Yani yazılı olmayan hukuk kaynakları da doğal olarak yargılamada önemli bir yer oluşturuyor . Bunun laiklikle çok ilgilisi olduğunu düşünmüyorum . Almanya da boşanma davasında da kuzenim mehrini istedi ve alacak.

bence nafaka artırımını tefe tüfe üzerinden isteyin, burada bi üye vardı, o sayede sıkıntı yaşamamış.

Yine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.

Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
Nasıl yani 3 çocuk için mi 2500. Yani her çocuğa 1000 TL bile değil mi 😲

Avukatı değiştirdim. Şu anki daha cevval biri. Çocuklara sorular sordu. Çocuklar senden yana, velayette inşallah sorun yaşamayız dedi. Eşim olacak pislik hala arkadaşlarıma anlaşmalı boşanacağım diyormuş. Yalancı.
keşke boşansa anlaşmalı

Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim :KK55::KK55::KK55:
Ya bi yürüsün gitsin 😀 kabul etme ihtimaline inancı bile insanı güldürüyor…

Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim :KK55::KK55::KK55:

Artık lütfen bu adamla anlaşmayı düşünmeyin. Allah'ın dan bulsun demeyin. Avukatınız bu adamı surundursun. Maddi manevi tazminat. Yüksek nafaka. Evden de attırin. Kiraya çıksın.

Bu köylü kurnazina bildiği dilden bir yol izleyin.

Artık lütfen bu adamla anlaşmayı düşünmeyin. Allah'ın dan bulsun demeyin. Avukatınız bu adamı surundursun. Maddi manevi tazminat. Yüksek nafaka. Evden de attırin. Kiraya çıksın.

Bu köylü kurnazina bildiği dilden bir yol izleyin.
Ben avukata havale ettim. Ben ne dersem o bundan sonra.

Son teklifi;
Avukatı yok mu? Neden sürekli böyle abuk teklifler yumurtluyor? 🤣

Bugün Began'ın kocası gibi yaratmadığı için Allah'a şükrettin mi? Temalı akla zarar isteklerde bulunuyor bu adam ya tövbeler olsun. Allah'ım sen bu adama az mantık az da vicdan Began'a da sabır ihsan et Yarabbi. Bunlar ne salak salak talepler ya :olamaz:
Amin. Valla çok beddua geliyor da dilime. Çocukların babası diye yutuyorum.

Boşanmaya gönlü yok. Yedi bi b.k, totosu atıyor şimdi nerden döndürsem diye. Pişman olup özür dilemek, yıktıklarını tamir etmek zavallı egosuna dokunuyor, böyle salak salak işlere girişiyor. Aklınca yıldıracak.

Boşanmaya gönlü yok. Yedi bi b.k, totosu atıyor şimdi nerden döndürsem diye. Pişman olup özür dilemek, yıktıklarını tamir etmek zavallı egosuna dokunuyor, böyle salak salak işlere girişiyor. Aklınca yıldıracak.
Yok ya tamamen duygusal(!). Para çıkmasın diye canı çıkacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X