- 30 Eylül 2022
- 2.564
- 3.453
- 63
Şartlar ne oldu şimdiAğladı. Çocukları da ağlattı.
Cocuklar nasil? Ne siklikla görecekler babalarini.Ağladı. Çocukları da ağlattı.
Ben keyifliydim. Çünkü kendim istedim ama çocukları üzmesine gıcık oldum.Duruşma sırasında ne hissettiniz nasılsınız benim de cuma günü ama çok stresliyim o an ağlamak istemiyorum
Evet çıkarken diyor ki: Kesin birini buldun o yüzden beni boşadın.Cocuklar nasil? Ne siklikla görecekler babalarini.
O nafaka vericem ev satilcak diye aglamistir. Hayallerini yikitin Adam araba alacakti senin paranlaona aglamistir.
Sasirdim mi hayirEvet çıkarken diyor ki: Kesin birini buldun o yüzden beni boşadın.
Rezillik resmen hiçmi utanmadı diyecemde oda yok ki bu adamda.Evet çıkarken diyor ki: Kesin birini buldun o yüzden beni boşadın.
Gözün aydın olsun,bitti sonunda kırtuldun bu asalak adamdan.Çok şükür bitti. Kurtuldum.
Dini Milli bayramlarda bir gün, tatillerde 15 gün şeklinde.Sasirdim mi hayir
Görüsme zamanlari nasil cocuklarla
Çok teşekkür ederim. İnşallah öyle olur.Bundan sonraki hayatınızda çocuklarınızla umarım çok mutlu olursunuz
Ya çıkışta markete girdik bir şeyler alalım çocuklara diye. O girmedi para ondan çıkmasın diye. Boşuna heveslenme bir yıl boyunca evlenemezsin diyor bana.Rezillik resmen hiçmi utanmadı diyecemde oda yok ki bu adamda.
Gözün aydın olsun,bitti sonunda kırtuldun bu asalak adamdan.
Hakkınızda hayırlısı olsun, senin adına sevindim. Ama ben bu adamın çocukları 15 gün yatılı alacağını hiç sanmıyorum. Erkekler en başta çocuğu anneden almakla tehdit ediyor -ki versen 3 gün bakamazlar- sonra da almamak için türlü bahaneler üretiyorlar. Umarım çocukları kötü etkileyecek şeyler yapmaz.Dini Milli bayramlarda bir gün, tatillerde 15 gün şeklinde.
Ben de alacağını sanmıyorum. Masraf olmasın diye markete girmeyen adam çocukları alır mı?Hakkınızda hayırlısı olsun, senin adına sevindim. Ama ben bu adamın çocukları 15 gün yatılı alacağını hiç sanmıyorum. Erkekler en başta çocuğu anneden almakla tehdit ediyor -ki versen 3 gün bakamazlar- sonra da almamak için türlü bahaneler üretiyorlar. Umarım çocukları kötü etkileyecek şeyler yapmaz.
Yaaa bunu yazdıktan sonra gördüm, gerçekten yuuhhh! İnsan evladı için bir çikolata parası harcamaz mı ya bu nasıl baba. Baba demek bile istemiyorum.Ben de alacağını sanmıyorum. Masraf olmasın diye markete girmeyen adam çocukları alır mı?
Ondan da Sana der biletlerini sen Al diye, yada gelip sende kalim öyle görüselim diyeDini Milli bayramlarda bir gün, tatillerde 15 gün şeklinde.
Böyle bir adama peşpeşe 3 çocuk yapmışYaaa bunu yazdıktan sonra gördüm, gerçekten yuuhhh! İnsan evladı için bir çikolata parası harcamaz mı ya bu nasıl baba. Baba demek bile istemiyorum.
Bende bir an evvel atanıp boşanmayı düşünüyorum ama benim oğlumun babası asla böyle biri değil. Biz birbirimiz için kötü eşleriz ama ebeveyn olarak çok iyiyiz. İnşallah boşandıktan sonra da bu durum değişmez, burayı okudukça korkuyorum gerçekten.
O konuya hiç girmek istemiyorum bile ya, ne diyebilirim kiBöyle bir adama peşpeşe 3 çocuk yapmış
Tabi para verecek cebinden,tamda kendisinden beklenen bir davranış sergilemiş.Ya çıkışta markete girdik bir şeyler alalım çocuklara diye. O girmedi para ondan çıkmasın diye. Boşuna heveslenme bir yıl boyunca evlenemezsin diyor bana.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok mutluyum.
Ya çıkışta markete girdik bir şeyler alalım çocuklara diye. O girmedi para ondan çıkmasın diye. Boşuna heveslenme bir yıl boyunca evlenemezsin diyor bana.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok mutluyum.
Geçmiş olsun. Bundan sonra huzurun olsun inşallah.Çok şükür bitti. Kurtuldum.
Halt etti, anca dank etti hanzoya. Şimdi oturup düşünsün nasıl bir hayvana dönüştüğünü.Ağladı. Çocukları da ağlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?