Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duruşma sırasında ne hissettiniz nasılsınız benim de cuma günü ama çok stresliyim o an ağlamak istemiyorum

Cocuklar nasil? Ne siklikla görecekler babalarini.

O nafaka vericem ev satilcak diye aglamistir. Hayallerini yikitin Adam araba alacakti senin paranla ona aglamistir.
Evet çıkarken diyor ki: Kesin birini buldun o yüzden beni boşadın.

Rezillik resmen hiçmi utanmadı diyecemde oda yok ki bu adamda.

Gözün aydın olsun,bitti sonunda kırtuldun bu asalak adamdan.
Ya çıkışta markete girdik bir şeyler alalım çocuklara diye. O girmedi para ondan çıkmasın diye. Boşuna heveslenme bir yıl boyunca evlenemezsin diyor bana.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok mutluyum.

Dini Milli bayramlarda bir gün, tatillerde 15 gün şeklinde.
Hakkınızda hayırlısı olsun, senin adına sevindim. Ama ben bu adamın çocukları 15 gün yatılı alacağını hiç sanmıyorum. Erkekler en başta çocuğu anneden almakla tehdit ediyor -ki versen 3 gün bakamazlar- sonra da almamak için türlü bahaneler üretiyorlar. Umarım çocukları kötü etkileyecek şeyler yapmaz.

Ben de alacağını sanmıyorum. Masraf olmasın diye markete girmeyen adam çocukları alır mı?

Ben de alacağını sanmıyorum. Masraf olmasın diye markete girmeyen adam çocukları alır mı?
Yaaa bunu yazdıktan sonra gördüm, gerçekten yuuhhh! İnsan evladı için bir çikolata parası harcamaz mı ya bu nasıl baba. Baba demek bile istemiyorum.

Bende bir an evvel atanıp boşanmayı düşünüyorum ama benim oğlumun babası asla böyle biri değil. Biz birbirimiz için kötü eşleriz ama ebeveyn olarak çok iyiyiz. İnşallah boşandıktan sonra da bu durum değişmez, burayı okudukça korkuyorum gerçekten.

Böyle bir adama peşpeşe 3 çocuk yapmış

Böyle bir adama peşpeşe 3 çocuk yapmış
O konuya hiç girmek istemiyorum bile ya, ne diyebilirim ki bizde mesela çocuğa karşı aşırı mükemmel, yapsak 3 çocuğa da ayrı ayrı çok güzel bakar ilgilenir her şeyiyle ama berbat bir koca hakaret ve küfürlerinden dolayı. Bu adamın ne mal olduğunu ilk çocuktan sonra anlamış olması gerekirdi. Yine de kocaman bir neyseeee diyorum, en azından kurtuldu.

Tabi para verecek cebinden,tamda kendisinden beklenen bir davranış sergilemiş.
Şimdiden başlamış tehdit vari konuşmaya,bir süre sonra kendine birini bulmazsa gör.
Erkoların ödü kopuyor bu yüzden hemen evlenie kadınlar diye.

Rica ederim ne demek,evlatlarınla çok mutlu olmanı isterim her zaman.

İddet süresinden bahsediyorsa bir tahlille bir davaya bakar. Sizin bundan sonraki hayatınız onu hiç alakadar etmez. Gitsin önce çocuklarına doğru düzgün babalık yapsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…