Bedava mezar bulsa hemen ölür galiba bu adamZannetmiyorum sorun çıkaracağını.
Bana diyor ki otele para vermeyeyim senin evinde kalayım :)))
Çok mümkün :)Bedava mezar bulsa hemen ölür galiba bu adam
Haftaya Salı günü duruşma.Boşandınız mı
O zaman kemiklerini kırdırmak şart olur :)
Yaşadığı şehri Batman diye yazdı daha önceKadın gizliliği önemsediği için defalarca böyle soruların sorulması benim de hoşuma gitmedi belki beganin avukatıyım
O zaman kesin otelde kalır yalvarsan da gelmezBen de otelde kalmasının daha doğru olduğunu söyledim.
Ya da evimin bir odasını geceliği 5.000 liradan ona kiralasam mı?
Sen çocuklarla makarna bulgur yersin yeter diyen adam, makarna yemekten sıkılmış. Komşuya malzemeleri vermiş yemek yaptırmış.
Yoo yoo. Ben de sizinle aynı fikirdeyim, daha beter olsun.Ozur dilerim cocuklarinizin babasi sonucta ama ilk icimden gecen cumle 'Beter olsun'. Kendi evladini dusunmeyen adama ben hicbir seyi layik goremiyorum ya.
Bok yesin.Sen çocuklarla makarna bulgur yersin yeter diyen adam, makarna yemekten sıkılmış. Komşuya malzemeleri vermiş yemek yaptırmış.
Afiyetle hem de :)Bok yesin.
Günaydın Hanımlar.
Bugün büyük gün. Çünkü boşanma için duruşma var. Heyecanlıyım biraz
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Çocuklarımın iyiliği için en doğrusu buydu.Her sey gonlunuzce olsun. Umarim bugunden sonra cocuklarinizla cok mutlu ve huzurlu bir hayatiniz olur. Anneler gerektiginde cocuklarini babalarindan bile korumali, kizlariniz size tesekkur edecek ileride.
Hakkında hayırlısı olsun,yeni hayatın sana ve çocuklarına huzur ve mutluluk getirsin.Günaydın Hanımlar.
Bugün büyük gün. Çünkü boşanma için duruşma var. Heyecanlıyım biraz
Ağladı. Çocukları da ağlattı.Nasil tepki Verdi
Hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?