- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
Günaydın. Haftaya Salı gününe duruşma tarihi alınmış görünüyor e-devlette.
Teşekkürler.Hangi sehirde gorulecek durusma? Umarim sorunsuz biter.
Hangi şehirde olduğunun sizin için önemi nedir?Hangi sehirde gorulecek durusma? Umarim sorunsuz biter.
sevindim began :)Bazı yasal olan ve yasal olmayan açıklar diyeyim
senin yaşadığın şehirde dimi beganTeşekkürler.
Amin inşallah Çok teşekkür ederimsevindim began :)
inşallah hayırlısı ile sağ salim feraha çık
Evet çocuklardan dolayı benim yaşadığım şehirde görülecek dava.senin yaşadığın şehirde dimi began
öyle biliyorum ben
Alıcılar var ama henüz istediğimiz fiyatı veren yok. Bekliyoruz.Ev satıldı mı began?
Hangi şehirde olduğunun sizin için önemi nedir?
Evet çocuklardan dolayı benim yaşadığım şehirde görülecek dava.
Kadın gizliliği önemsediği için defalarca böyle soruların sorulması benim de hoşuma gitmedi belki beganin avukatıyımGidicem durusmayaBanane yahu sehirden, ben Turkiye'de bile yasamiyorum, Began'in sehrinde mi esinin sehrinde mi anlaminda sormustum, Began asagida cevaplamis kendi sehrinde oldugunu. Umarim cocuklar uzak kalir bu surecten, Began'in yasadigi sehirde tanidigi yoktu sanirim cocugu birakacak.
Peki sizin benim yorumumu sorgulamadaki motivasyonunuz nedir? Konunun muhatabi bile degilsiniz de.
Hayırlı olsun, inşallah mahkemede sıkıntı çıkarmaz da çabuk kurtulursunGünaydın. Haftaya Salı gününe duruşma tarihi alınmış görünüyor e-devlette.
Zannetmiyorum sorun çıkaracağını.Hayırlı olsun, inşallah mahkemede sıkıntı çıkarmaz da çabuk kurtulursun
Ya sabır. Bunu bile düşünüyor yaaaaa ahhhh ne küfürler geçiyor içimden ama ağzımı bozduğuma bile deymezZannetmiyorum sorun çıkaracağını.
Bana diyor ki otele para vermeyeyim senin evinde kalayım :)))
Ben de otelde kalmasının daha doğru olduğunu söyledim.Ya sabır. Bunu bile düşünüyor yaaaaa ahhhh ne küfürler geçiyor içimden ama ağzımı bozduğuma bile deymez
Yüreğine inerBen de otelde kalmasının daha doğru olduğunu söyledim.
Ya da evimin bir odasını geceliği 5.000 liradan ona kiralasam mı?
Adamın derdi para kaybetmemek, belki koynuna girerim diye de ümitleniyor herhalde haspamBen de otelde kalmasının daha doğru olduğunu söyledim.
Ya da evimin bir odasını geceliği 5.000 liradan ona kiralasam mı?
Ona cesaret edemez.Adamın derdi para kaybetmemek, belki koynuna girerim diye de ümitleniyor herhalde haspam
Ona cesaret edemez.
O zaman kemiklerini kırdırmak şart olur :)Eder kuzum. Eve aldı beni aslında afetti diyebilir. Birlikte olduk diyebilir. İşi yokuşa sürmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?