• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisini yapmışsınız kuzeninize kadar arıyor maaşını çekebilir miyim diye ne hadsizlik ya.Anlaşmıyorsa da anlaşmasın paşa paşa nafakasını ödeyecek evden de çıkmak zorunda kalacak umarım dişlidir avukatınız.
Bankaya kadar gitmiş ya.
Ondan sonra beklemem anlamsızdı.

Began'ın bankacı kuzenine maaşını ben çekebilir miyim bi yolu var mı diye sormuş
Onu okudum, bankaya gitmiş diyor kadın, bence sadece kuzene değil beganın maaş müşterisi olduğu bankaya da gitmiş o, karımın maaşını çekebilir miyim diye. ben öyle anladım. Bu artık iyice azıtmak.

Çok dayanılmaz ama yaaaa, türk filmlerinde erol taş sezerciğe sakız sattırıp parasını alıp üzerine aç bırakıyor ya, adam o kadar kötü adam modunda, çocuk dilendiren manyaklardan farkı yok sanki karakter olarak. Gerçekten tanısam gidip yüzüne tüküreceğim, bu nasıl bir sahiplenme duygusu anlayamıyorum, bu adam baştan beri böyle olsa zaten geçinemezlerdi, nasıl böyle bir canavara dönüşebilmiş olabilir ki, altı üstü arabası yok, şu an bizim de yok. Dünyanın sonu değil ki, böyle iğrençleşmeyi gerektiren bir durum da değil, kumar uyuşturucu bağımlısı gibi çıldırmış bir hal bu, kabullenemiyorum arkadaş, böyle bir evrimleşmeyi kabullenemiyorum.
3 kuruş para görünce kendini bir halt zannetmiş işte kıçı kalkmış. Konu sahibi emekliliğe kadar eşine çalışsa eşi yok demez. Bugün araba, yarın ev,başka zaman bağ evi belki ne olduğu önemli değil amaç eşi millete hava atsın.

3 kuruş para görünce kendini bir halt zannetmiş işte kıçı kalkmış. Konu sahibi emekliliğe kadar eşine çalışsa eşi yok demez. Bugün araba, yarın ev,başka zaman bağ evi belki ne olduğu önemli değil amaç eşi millete hava atsın.
Kesinlikle öyle. Önce araba sonra yazlık sonra hobi bahçesi hayali vardı.

Sizin ve çocuklarınızın hakkında hayırlısı olsun ( ki olacak inşallah ). Küçücük çocuğunuzun " anne babam gelmesin, gelirse parasız kalırız " lafı hâlâ içimi acıtıyor 🥺🥺
Teşekkür ederim İnşallah daha iyi olacak her şey

Cevap yazdı mı? Cevabını görüp engelleseydin, belki hakaret falan ederdi delil olurdu.

Selam hanımlar,

Son durumları biliyorsunuz. Arada benden boşanmayı düşünüyorsun değil mi diye sorardı, ben de geçiştirirdim çocukların yanında olay çıkardığı için. Eşime en son beni bir süre rahat bırak, kafamı toplayıp karar vereceğim demiştim.O da biraz ağlayıp, ertesi gün krediden vs bahsetmişti. Hala hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi kredilerden borçlardan falan bahsediyor.

Avukat buldum, birkaç gün içinde görüşüp detayları netleştireceğiz. Bunu eşime söylemeli miyim kızlar? Nasıl bir yol önerirsiniz?
Maaş olayını çözemedin dimi began. Benim kocam da aynı böyle bir aç köpekti. Boşanıyoruz. sanki eş değil de sağılacak inek almışlar bizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X