Arkadaşlar boşanma nedenim aldatılma. Davam açıldı. Eşyalarımı gidip almak istiyorum. Hem kıyafetlerim hem de çeyizlik eşyalar ve mobilyalarım. Sizler bu konuda nasıl bir yol izlemiştiniz? Akıl verebilirseniz çok sevinirim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Hayır hiç iletişim yok. Eşyaları daha önce vermeyeceğini söylemişti. O yüzden haber vermek istemiyoruz. Zaten bildiğim kadarıyla bazı elektronik eşyalar evde değil.Hala bir iletişiminiz var mı? Bir şekilde iletişim kurabiliyorsanız gideceğiniz günü söyleyin ama saat vermeyin. Yanınızda mutlaka biri olsun, gidip hızlıca toplayıp çıkın evden. Biz arkadaşımın eşyalarını o şekilde almıştık. Boşu boşuna karşılaşıp sinirleri bozulmasın ya da herhangi bir tatsızlık çıkmasın istedik. Kendiniz gidip alırsanız çok daha iyi yani eksik bir şey kalmaması açısından falan. Bir de aklınızda bulunsun zarar görmüş ya da eksik bir şey varsa evde mutlaka yerinden oynatmadan fotoğraflarını çekin. Kendiniz evden çıkarken de fotoğraf ve video çekin, bu şekilde bıraktım diye.
Avukatım eğer alırsan mahkemede mağdur imajımız çizilebilir ama zaten karşı taraf çok kusurlu diyor. Kararı bana bırakıyor. Faturalar hep onun üzerine, çok istiyorsa dava açsın eğer bir problem olursa tazminat miktarından düşeriz diyorAvukatin bilgi vermedimi
Esyalar esinizde kaldi ise avukatınız mahkemeye basvurup polis eşliğinde sadece sahsi eşyalarınızi alacaksınız gerisi mal kacirmaya girer mobilya icinde icra başlatabilirsiniz lakin sanirim fatura evrak vs istiyorlar yanlis bilmiyorsam ama eve baskin yapip gidip almak mal kacirma olur sizi esiniz sikayet edebilir sanirim konutu terk ettiniz
Ee demiş avkt . esyalar sahsiler için karar çıkartın polisle gidin sonra basiniz agrimasin eşyalara icra yoluyla almayi konuşun avtk ileAvukatım eğer alırsan mahkemede mağdur imajımız çizilebilir ama zaten karşı taraf çok kusurlu diyor. Kararı bana bırakıyor. Faturalar hep onun üzerine, çok istiyorsa dava açsın eğer bir problem olursa tazminat miktarından düşeriz diyor
Onların hepsinde ailemin emeği var.. Onlara bırakmak hiç istemiyorum.Benim sahsi fikrim ben esylari mobilyw vs almazdim zaten anisi güzel degildir sonucta bosanma karsi trfla esya parasini talep etseniz ki kesin vermez genelde öyle oluyor icrayi düşünün istiyorsaniz
Ceyizi sahsi esyadan sayiyor sanki ama mobilya icin birsey diyememOnların hepsinde ailemin emeği var.. Onlara bırakmak hiç istemiyorum.
Mobilya dediğiniz yatak odası mı başka koyacak yeriniz var mıArkadaşlar boşanma nedenim aldatılma. Davam açıldı. Eşyalarımı gidip almak istiyorum. Hem kıyafetlerim hem de çeyizlik eşyalar ve mobilyalarım. Sizler bu konuda nasıl bir yol izlemiştiniz? Akıl verebilirseniz çok sevinirim.
Yatak odası beyaz eşyalarım evet, koyacak yerim var bu aradaMobilya dediğiniz yatak odası mı başka koyacak yeriniz var mı
Evet bütün eşyalarım.. Tazminat konusuna daha hükmedilmediMesela neleri almak istiyorsun?
Kamyon dayayıp beyaz eşyaları almak mı niyetin? Zaten tazminat alacaksan bence buna hiç gerek yok.
Yani bence gerek yok. Sonra suçlu çıkma ihtimaliniz var gibi geldi bana. Bilemedim.Evet bütün eşyalarım.. Tazminat konusuna daha hükmedilmedi
Aldatmadan dolayı o baya kusurlu ama ben de bilemiyorum sonuç ne olur ...Yani bence gerek yok. Sonra suçlu çıkma ihtimaliniz var gibi geldi bana. Bilemedim.
Yani aldatmadan kusurludur da, senin de kusurlu olduğun konular olmazsa daha kolay çözülür. Yoksa ama sen de şunu yaptına döner mi olay o kısmı çözemedim. Avukat ne diyor? Alalım veya almayalım demiyor mu?Aldatmadan dolayı o baya kusurlu ama ben de bilemiyorum sonuç ne olur ...
Boşanmalarda mal kapanın elinde kalır sen mağdur çizginden kayabilirsin ayrıca seni kışkırtırlarsa sıkıntı yaratabilir biraz ama eşya parasını isterse tazminattan düşeriz diyor. Boşver dava açsın eşya için asla alamaz diyor.Yani aldatmadan kusurludur da, senin de kusurlu olduğun konular olmazsa daha kolay çözülür. Yoksa ama sen de şunu yaptına döner mi olay o kısmı çözemedim. Avukat ne diyor? Alalım veya almayalım demiyor mu?
Ne kadarlık evlisin ve ne kadar tazminat istedin merak ettim ?Boşanmalarda mal kapanın elinde kalır sen mağdur çizginden kayabilirsin ayrıca seni kışkırtırlarsa sıkıntı yaratabilir biraz ama eşya parasını isterse tazminattan düşeriz diyor. Boşver dava açsın eşya için asla alamaz diyor.
Ben direkt evden kovdum onu. Alabildiğin eşyanı al yoksa çöpe atarım dedim. Bir valiz yaptı sonra gelip alırım dedi. Neyse bilgisayarı, özel kilitli evrak çantası da dahil herşeyini çöpe attımArkadaşlar boşanma nedenim aldatılma. Davam açıldı. Eşyalarımı gidip almak istiyorum. Hem kıyafetlerim hem de çeyizlik eşyalar ve mobilyalarım. Sizler bu konuda nasıl bir yol izlemiştiniz? Akıl verebilirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?