Onu da düşündüm ama o evde kalabilir miyim bilemedim. O konuda kendime güvenemedim. Ondan eşyaları alayım gideyim dedim.Ben direkt evden kovdum onu. Alabildiğin eşyanı al yoksa çöpe atarım dedim. Bir valiz yaptı sonra gelip alırım dedi. Neyse bilgisayarı, özel kilitli evrak çantası da dahil herşeyini çöpe attım
Boşadım 3 gün sonra da evi taşıdım. Kiraydı çünkü.
Tavsiyem eve sen geç o defolsun
Konuyu detaylı bilmiyorum ama çocuk var mı? Kendisi tehlikeli biri mi?Onu da düşündüm ama o evde kalabilir miyim bilemedim. O konuda kendime güvenemedim. Ondan eşyaları alayım gideyim dedim.
Çocuk yok. Kendisi pasif biri ama şu an neyle karşılaşrım inanın bilmiyorum. Ailesi pislik çirkef ve paragöz...Konuyu detaylı bilmiyorum ama çocuk var mı? Kendisi tehlikeli biri mi?
Mesela benim çocuklarım vardı ben bir anda kış günü çıkamazdım. Sonra o bana zarar veremezdi mesleğinden dolayı. Onun rahatlığıyla geçtim eve. Avukata sorsanız ya uzaklaştırma alıp eve ben geçebilir miyim diye.
Valla benimde davam açıldı anlaşmalı bizimki o eşyalarını alıp çıkacaktı, hala bekliyoruz almazsa ben alıp çıkıcam dilekcede su esyalara dokunulmayacak diye yazdırdım ben. Herkes ne yaptıysa onu alacak. O mobilyaları yapmıştı borcu var bana satmaya çalışıyor almadim.Arkadaşlar boşanma nedenim aldatılma. Davam açıldı. Eşyalarımı gidip almak istiyorum. Hem kıyafetlerim hem de çeyizlik eşyalar ve mobilyalarım. Sizler bu konuda nasıl bir yol izlemiştiniz? Akıl verebilirseniz çok sevinirim.
Bu noktada aynı şeyi kendi yapabilir işte..Alma bence ya şimdi fotosunu falan çekecek eve gelip sonra mahkemede evden gitti eşyaları da boşaltmışlar diyecek.
Bence hiç karıştırma.
O hiç bir şeyi vermek istemiyor. O kadar saçma bir insan. Kendisi zinayı yaptı ama hiçbir şey vermem diyor..Valla benimde davam açıldı anlaşmalı bizimki o eşyalarını alıp çıkacaktı, hala bekliyoruz almazsa ben alıp çıkıcam dilekcede su esyalara dokunulmayacak diye yazdırdım ben. Herkes ne yaptıysa onu alacak. O mobilyaları yapmıştı borcu var bana satmaya çalışıyor almadim.
Ben duydum bunlarıO hiç bir şeyi vermek istemiyor. O kadar saçma bir insan. Kendisi zinayı yaptı ama hiçbir şey vermem diyor..
Allah’ından bulsunlar inş. O zaman ben olsam kesinlikle daha çirkef bir aile yakınımla gidip uzaklaştırma kararı çıkartıp evde kalırdım. Senin değil o pisliğin rahatı bozulsunÇocuk yok. Kendisi pasif biri ama şu an neyle karşılaşrım inanın bilmiyorum. Ailesi pislik çirkef ve paragöz...
Amiiiiinnnn en çok dua ettiğim şey... İnanıyorum bulacaklar...Allah’ından bulsunlar inş. O zaman ben olsam kesinlikle daha çirkef bir aile yakınımla gidip uzaklaştırma kararı çıkartıp evde kalırdım. Senin değil o pisliğin rahatı bozulsun
Naptın peki?Ben duydum bunları
Olmaz ya yüzsüz bunlar. Genlerine işlemiş...Bırak tüm eşyaları görüp görüp pişman olsun.
Ben evi terkettim tırıs tırıs geldi. Ben onu boşamak istemişim. Eşyasını alsın hayrını görsün. Gram umrumda olmadı.Naptın peki?
Bende durum öyle olmadı...Ben evi terkettim tırıs tırıs geldi. Ben onu boşamak istemişim. Eşyasını alsın hayrını görsün. Gram umrumda olmadı.
Olur canım olur...Bende durum öyle olmadı...
İnanın aldatması bir yana böyle sessiz kalması bir yana... Hiç hakkımı helal etmiyorum hiç birine. O yüzden eşyalarımı alıp önüme bakmak istiyorumOlur canım olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?