Bosanma tecrubesi yasayanlar

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
1.526
1.310
133
Selam kizlar bosanma davasi acarken nelere dikkat etmek gerekir bunu ogrenmek istiyorum

Bi tanidigimdan duymustum ki bazi durumlar aleyhimize olabiliyomus nelerden sakinmam gerekir

Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim

Neden bosanmak istedigimi sorarsaniz esimin ailesi bize cok mudahale ediyo hic esimle ben aile gibi olamadik esim de onlarin agzina bakarak bana zulmediyo

Şu erkekler evli olduklarını , kendi evi yuvası olduklarını neden bir türlü idrak edemiyorlar , hele hele aileler neden müdahele ederler ki bırakın mutlu olsunlar , bu vebale nasıl giriyorlar .
Hakkında hayırlısı olsun , inşallah her şey yolunda gider .​

Evet onlar anlamiyo lar yapı meselesi canım bazıları çok düşkün ailesine karilarini onlara hizmet etsin diye aliyolar bizimkiler gibi ama bazıları da karısını el üstünde tutuyo anlamiyolar ki eşinden sana fayda var bi ev oluyosun aile oluyosun ah anlasa lar. .

Anlasmali mi cekismeli mi olacak davaniz,

Nafaka,tazminat isteyecek misiniz,

Cocuk varsa velayet konusu gibi pek cok baslik var dikkat edilmesi gereken.

Tam olarak ne sordugunuzu anlamasam da bi avukattan yardim almanizi tavsiye ediyorum.

Bende su an bosanma asamasindayim sana tavsiyem bosanmaya karar verdigin an ve avukata muracatta bulundugun an bir daha sakin konusma ozellikle telefonda mesajlasma cunku seni sinir ediyo ve agzindan o sinirle hersey cikiyo ve senin aleyhine kullaniyo yada sen sunu yaptin bana diyip senden evet cevabini almaya calisiyo neden hakli cikmak icin tabikide allah yardimcimiz olsun

Dava çekişmeli olacaksa bence güvendiğiniz bir avukatla birlikte hareket edin.Velayet,nafaka tazminat talebiniz varsa sonradan hak kaybına uğramamak için avukatla devam etmeniz en doğrusu olur.Anlaşmalı boşanacaksanız kendi başınıza rahatlıkla halledersiniz.
Davayı açarken somut ve ispat edilebilir iddialarda bulunmanız ve bunları ispat etmeniz gerekir.Boşanma davalarının önemli delillerinden biri;aranızdaki geçimsizliği,sorunları bilen daha doğrusu bunlara şahit olan,mahkemede bunları net bir şekilde ifade edebilecek tanıklardır.
Delillerinizi toplayın,yazışmalar ,ziynet eşyalarının iadesi talebiniz varsa düğün video ve fotoları.maddi kaybınız varsa bunlara ilişkin belge dekont vs gibi.
Son olarak; boşanma davasında eşler çok çirkefleşir namusunuza,anne iseniz anneliğinize , karakterinize ilişkin yalan ve iftiralara hazırlıklı olun.

mesaj atmayın, konuşmayın. tüm irtibatınızı kesin dava açıldığı süreden itibaren. çünkü farketmeden ağzınızdan çıkacak bir kelime aleyhinize kullanılabilir.

Teşekkür ederim

Siz su an nasıl hissediyosunuz kendinizi

Anlasmali mi cekismeli mi olacak davaniz,

Nafaka,tazminat isteyecek misiniz,

Cocuk varsa velayet konusu gibi pek cok baslik var dikkat edilmesi gereken.

Tam olarak ne sordugunuzu anlamasam da bi avukattan yardim almanizi tavsiye ediyorum.

Çekişmeli olacak anlaşalım dese bile kabul etmicem çocuk yok zaten yine de dikkat etmem gerekenleri soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…