- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
15 ay sürdü anlaşmalı bosandikSizin bosanmaniz nasil oldu evliliginiz ne kadar surdu
15 ay sürdü anlaşmalı bosandik
Kayinvalide ve şiddet..Özel değilse sebebini sorabilir miyim
Kayinvalide ve şiddet..
Canim ilk basta cok zor oluyor ama inan gectikten sonra yasadigini hissediyorsun.Bende de kayınvalide iki elti şiddet
Nasıl atlattınız o dönemi
Canim ilk basta cok zor oluyor ama inan gectikten sonra yasadigini hissediyorsun.
Biraz sabir sadece...
Yalnız kalma sevdiklerinle ol. Hobiler edin.
Evlendim evlendim :)Tekrar evlendiniz mi bundan sonraki hayatımdan biraz endişe duyuyorum da
Evlendim evlendim :)
Endise duyma lutfen sen anı yasa zamani gelince hersey yoluna giriyor.
Ben bosandigimda ölü gibiydim. Allahima binlerce sukurler olsun. Simdi o gunleri hic yasamamis gibiyim.
Sende evleniceksin anne olucaksin cok guzel gunler goreceksin inşallah.
Yeter ki inanmaktan vazgecme.
Bende boşanma aşamasındayım benim eşimde böyleydi bekar hayatı gibi yaşardı beni hiç takmazdı herşeyi ailesiydi beni saymazdı hiç böyle konuları duydukça evlilikten daha bi nefret etmeye başladım. Benim dikkat ettiğim şeyler olmadı sosyal medyada gelen erkek istek takiplerini felan kabul etmemeye özen gösterdim sadece. Onun dışında bişeye dikkat etmedim.
Hakkında hayırlısı olsun. Bundan sonraki hayatında mutlu olursun inşallah.
Karisik bi gun umutlu bi gun umutsuz bi gun mutlu bi gun mutsuz bi gun gucsuz bi gun guclu :) yani ne siz sorun ne ben anlatayımSiz su an nasıl hissediyosunuz kendinizi
Beni bi aldatmadi diğerleri bizde de mevcut aldatma da olsa hiç dayanamam heralde bilmiyorum hakkınızda hayırlısı olsunAynen bizde öyleydik isterdi ki hergün ailesiyle olalım..
Aldatılmak şiddet ve daha neler neler. Kurtuluyorum şükür.
Aynı durumdayız bende bu yüzden boşanmayı düşünüyorum
Aynen bizde öyleydik isterdi ki hergün ailesiyle olalım..
Aldatılmak şiddet ve daha neler neler. Kurtuluyorum şükür.
Karisik bi gun umutlu bi gun umutsuz bi gun mutlu bi gun mutsuz bi gun gucsuz bi gun guclu :) yani ne siz sorun ne ben anlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?