Haklısın ama duygularıma yeniliyorum.o ise kendini alıştıra alıştıra bitirmiş içten içe.zamana yayarak ve etkilenmesi pek haliyle.O nasıl yaşıyor yapıyorsa sen de yaşayacaksın.Allah aşkına yapma yaa senin de hakkın değil mi değer görmek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama duygularıma yeniliyorum.o ise kendini alıştıra alıştıra bitirmiş içten içe.zamana yayarak ve etkilenmesi pek haliyle.O nasıl yaşıyor yapıyorsa sen de yaşayacaksın.Allah aşkına yapma yaa senin de hakkın değil mi değer görmek?
Sizi istememiş hala ne sevgisi. Lütfen önce kendinizi sevin.Eski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum,o ise cocuk icin kaldigini soyleyen saygisiz birine donusmustu.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..terapide aldim kar etmedi.
Haklısın benimde eksiklerim olmuştur mükemmel degiliz sonuçta.ama onun eksikleri cok cok.buna rağmen akli hep boşanmaya olan oydu.Sizi istememiş hala ne sevgisi. Lütfen önce kendinizi sevin.
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Bizde boşanma aşamasındayız ve en önemli sorunumuz eşimin özgürlük merakı. Kafasına göre istediği ortama istediği saatte girip çıkma derdinden. Ve çok daha fazlası garip huyları nedeniyle. Bu tip insanlar evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyorlar. Gerçekten seviyor olsalar özgürlük adı altında kaçmaya çalışmazlar. Bende elbet çocuğum varken yuvam yıkılıyor diye üzülüyorum ama sizinki çok farklı bir kafa . Kıymet görmediğiniz yerde yine de olmak istiyorsunuz gibi . Bence bu düşünceden çıkın böyle ancak kendimizi mutsuz ederiz. Biz mutsuz olursak çocuğumuza yansıtırız ve bu haksızlığı çocuklara yapmamız ne kadar adil ?Eski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum,o ise cocuk icin kaldigini soyleyen saygisiz birine donusmustu.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..terapide aldim kar etmedi.
Sizinle çok benzer bir süreçYok bence.
Ben inanmıyorum bana da yüzlerce kez ben öyle biri miyim benden Nasıl beklersin dedi evli bit kadındı karşısındaki yalanlar dinlemiş durmuşum ve ben bu adamın 10 yılda ilkkez yalanını beni aldatırken dinledim hiç emin olma artık hiç inanmıyorum aldatmadan böyle sebepsiz uzaklaşansKesinlikle biri yok dedi.
Oylemi acaba?ben kolay kopamiyorum,oda hep haklidir.Esiniz narsist, sizin de bagimli bir kisiliginiz mi var?
Hala fuygusal bagim var.ne yapacam bununla bilemiyorum..Yaşayacağınız sadece bir hayatiniz var onu da bos insanları kafaya takarak değerlendirmeyin lütfen. İleride suan kaybedeceginiz zaman icin pisman olursunuz. Gecmisi tamamen unutup önünüze bakmalisiniz. Kendinizi geliştirin yeni ortamlara girin hayatin size neler getirecegini kim bilir . Belki de sukredeceksiniz ileride bosandiginiz ve mutlulugu bulduğunuz için
Burda çok konu okuyorum dikkatle düşünürüm yazılanları verilen tavsiyeleri... boşanmış kadınlar olarak zaten bize binbir acı yaşatan ( bu aldatma olur şiddet olur ....) insana üzülmüyoruz biz kendimize üzülüyoruz gençliğimizi böyle nankörlerle heba ettiğimize verilen emeklerimize kendimizi kaybedecek derecede yaptığımız fedakarlıklara üzülüyoruz. Bence boşanan her bayanın yapacağı en güzel şey mutlaka ve mutlaka çalışmak her geçen gün daha da iyileşmek daha da güçlü olmak hayattaki güzellikleri farkına vararak yaşamak ve yoluna gerçekten değerli insanlarla yeni bir yön çizmek . Zor evet kabul ediyorum ama imkansız değil sadece biraz zaman alıyor . Suçlu olan tarafa zaten ilahi adalet en güzel cevabı veriyor
. Bakın hep yazıyorum burda bir kere daha yazacam bir kadın bir erkeğe muhtaç değil ama erkekler kadınlara muhtaç onlar hayatlarını devam ettiremiyorlar ev işleri ev düzeni olsun cinsellik olsun yaşlılıkları olsun her konuda . Bir erkeğin yaşlılığı bile sorun eğer eşi yoksa koca bir hiç ! yaşlılığında ne kızının evine sığabilir ne oğlunun evine ama kadın öyle değil kızının evınede gider kalır oğlunun evinede eli titreye titreye kalkar çorbasını yapar çamaşırını yıkar asar karşı komşusuna kahveye gider komşusu gelir ama eğer erkekseniz karşı komşu bile kapınızı tıklatmaz ben bunu bizzat görenlerdenim babam annemden sonra 11 yıl yaşadı annem varken kapının zili durmazdı bütün apartmandaki komşularla akrabalarla gider gelirlerdi kadın oturması komşu gezmesi...ne zaman annem vefat etti babamın kapısını tıklatan olmadı ki babam yaşlıydı 83 yaşındaki adam ne yapabilirdiki ! ama erkek olunca kimse kapısını tıklatmadı
Siz elinizden gelenin en iyisini yaptğınıza inanıyorsanız yaslanın artık arkanıza İyi seyirler deyip ilahi adaleti izleyin
Su an onsuz olamam gibi geliyor ama o bana haksizlik etti.beni uzdu.Yaşayacağınız sadece bir hayatiniz var onu da bos insanları kafaya takarak değerlendirmeyin lütfen. İleride suan kaybedeceginiz zaman icin pisman olursunuz. Gecmisi tamamen unutup önünüze bakmalisiniz. Kendinizi geliştirin yeni ortamlara girin hayatin size neler getirecegini kim bilir . Belki de sukredeceksiniz ileride bosandiginiz ve mutlulugu bulduğunuz için