4Kac kere gittiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4Kac kere gittiniz?
Tesekkurler...Bu adamı sevdiğinizi sanmıyorum. Size bu kadar kötü davranan adamı neden seveceksiniz ki?
Sadece ayrılık acısı çekiyorsunuz ki çok normal.
Madem küçük bebeğiniz var,bebek tüm vaktinizi alıyordur onunla ilgilenirken eski eşi unutmak çok kolay olacaktır bence.
17lik genç kız değilsiniz. Büyük sorumluluklarınız var. Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Bilmiyorum.seviyorum gibi hissim.Eşinizi sevmiyorsunuz. Ona bağlanma stiliniz size böyle hissettiriyor. Bunun üzerine gidin. Terapi alın.
Bende şöyle düşünüyorum bir erkk bosaniyorsa biri vardir birine güvenerek bosaniyordur ama bur kadin boşanıyorsa o evlilik bitmiştir naçizane fikrim budurKesinlikle biri yok dediğine göre kesinlikle biri vardır. Tecrübeyle sabit
Rica ederim.Tesekkurler...
Neden olmadi ki. Tek tarafli oluyor yazmisti biri.Olmadi o is bosandik.
Tutunacak dalı bulmadan evdeki yemek yapan çamaşırını yıkayandan vazgeçeni görmedimBende şöyle düşünüyorum bir erkk bosaniyorsa biri vardir birine güvenerek bosaniyordur ama bur kadin boşanıyorsa o evlilik bitmiştir naçizane fikrim budur
Çocuk ne kadarlikDava gunu gelene kadar ayri kaldik.1.5 ay filan.sonunda bitti.
Ama normal olan o. İnsan sevgilisin ardından bile yas sürecine giriyor. Duygularınızı bastırmayın ki ilerde tekrar tekrar karşınıza çıkmasın.Bir omur gecmezdi evet..ama bir yas surecine girdim..
O istemedi.Neden olmadi ki. Tek tarafli oluyor yazmisti biri.
Terapi öyle 2-3 hafta gidilip aniden sizi iyileştirecek bir sihirli değnek değil ki.terapide aldim kar etmedi.
Bosver defolsun gitsin. Ben de bosandim. Bosanma sonrasi ben çöktüm bi süre. Bunalima girdim. Eski esim bi kac ay gezdi tozdu gununu gun etti. Ben uzuntumu yasayip bitirdim. Ama erkekler genelde sonra ayiliyo bu tur durumlara. Bu sefer o benim pesime dustu. Asla istemedim. Sonra baskalariyla gorustum, iliskilerim oldu. Simdi evliyim. Iyi ki bosanmisim diyorum. Ama o ilk belki 7 8 ay cehennem gibiydi. Ki ben istemistim evi terketmistim. Demem o ki bu sureci oyle boyle yasiycaksin bundqn kaciş yok. Ama biticek. Eger eski esin bi gun donerse neden bosandigini, sana nasil davrandigjni, barisirsan aynen o gunlere geri donecegini unutma.O istemedi.
Orası öyle.İlk zamanlar sıkıntılı.Kötü bir insandan kurtuluyorsanız kötü bir şey değil. Kafanızda boşanmak = kötü diye kodlamışsınız. Halbuki konu sahibinin eşi leş gibi biri. Kendi de biliyor hissettikleri bağımlılık. Sağlıklı değil. Sevgi hiç değil.
Size bunca şeyi yapan adam ne sebeple sevilir? Neyi var sevilecek?Bilmiyorum.seviyorum gibi hissim.
Aliskanliktir oSize bunca şeyi yapan adam ne sebeple sevilir? Neyi var sevilecek?
Aliskanlik ve guzel anilarSize bunca şeyi yapan adam ne sebeple sevilir? Neyi var sevilecek?
Sen kendine zaman tanirsan daha guzelleri gelir.Aliskanlik ve guzel anilar