Bosanma travma

Bu adamı sevdiğinizi sanmıyorum. Size bu kadar kötü davranan adamı neden seveceksiniz ki?

Sadece ayrılık acısı çekiyorsunuz ki çok normal.

Madem küçük bebeğiniz var,bebek tüm vaktinizi alıyordur onunla ilgilenirken eski eşi unutmak çok kolay olacaktır bence.

17lik genç kız değilsiniz. Büyük sorumluluklarınız var. Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Tesekkurler...

Bende şöyle düşünüyorum bir erkk bosaniyorsa biri vardir birine güvenerek bosaniyordur ama bur kadin boşanıyorsa o evlilik bitmiştir naçizane fikrim budur
Tutunacak dalı bulmadan evdeki yemek yapan çamaşırını yıkayandan vazgeçeni görmedim

Bosver defolsun gitsin. Ben de bosandim. Bosanma sonrasi ben çöktüm bi süre. Bunalima girdim. Eski esim bi kac ay gezdi tozdu gununu gun etti. Ben uzuntumu yasayip bitirdim. Ama erkekler genelde sonra ayiliyo bu tur durumlara. Bu sefer o benim pesime dustu. Asla istemedim. Sonra baskalariyla gorustum, iliskilerim oldu. Simdi evliyim. Iyi ki bosanmisim diyorum. Ama o ilk belki 7 8 ay cehennem gibiydi. Ki ben istemistim evi terketmistim. Demem o ki bu sureci oyle boyle yasiycaksin bundqn kaciş yok. Ama biticek. Eger eski esin bi gun donerse neden bosandigini, sana nasil davrandigjni, barisirsan aynen o gunlere geri donecegini unutma.

Back
X