Bosanma travma

Beni cok yipratti biliyorsunuz konulardan.bana son zamanda cok degersiz hissettirdi.belkide beni yildirip benim bosanmami istedi.
Zaten sen boşanmayı kabul etmiyorsun diye bu kadar usteledi sen de kabul et diye.
Seni istemeyen biriyle zaten olmazdı, bak şimdi çocuğuna vereceksin enerjini daha mutlu olacaksın emin ol, o senden vazgeçtiği için bunca zaman takıntı yaptın ama ben senin de sevdiğini düşünmüyorum. Zaten mantıken seni sevmeyen birini sevemezsin

Zaten sen boşanmayı kabul etmiyorsun diye bu kadar usteledi sen de kabul et diye.
Seni istemeyen biriyle zaten olmazdı, bak şimdi çocuğuna vereceksin enerjini daha mutlu olacaksın emin ol, o senden vazgeçtiği için bunca zaman takıntı yaptın ama ben senin de sevdiğini düşünmüyorum. Zaten mantıken seni sevmeyen birini sevemezsin
Konu bensem sevebiliyorum..

Eski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum,o ise cocuk icin kaldigini soyleyen saygisiz birine donusmustu.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..:KK43: terapide aldim kar etmedi.
O nasıl yaşıyor yapıyorsa sen de yaşayacaksın.Allah aşkına yapma yaa senin de hakkın değil mi değer görmek?

Aynen ama o sevmiyorki bosanma oldu.
Gerekceli karara kadar bekle belki pisman olur yine .
olmazda artik yapacak birseyin yok
gerci ayri kalip 1 2 sene sonra yine evlenen var ama evliliğin eski tadi kalmiyor akıllarda da hep araya biri girdimi oluyor kabul edebilmek önemli

Back
X