- 28 Mart 2020
- 21.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.080
- 598
Tamam işte bu bağlanma. Sevgi için güzel şeyler sayamıyorsunuz. Çünkü yok.Aliskanlik ve guzel anilar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte bu bağlanma. Sevgi için güzel şeyler sayamıyorsunuz. Çünkü yok.Aliskanlik ve guzel anilar
Yapacak birsey yok zorla tutamazsınız adami .Benden sogumus.
Zaten sen boşanmayı kabul etmiyorsun diye bu kadar usteledi sen de kabul et diye.Beni cok yipratti biliyorsunuz konulardan.bana son zamanda cok degersiz hissettirdi.belkide beni yildirip benim bosanmami istedi.
Konu bensem sevebiliyorum..Zaten sen boşanmayı kabul etmiyorsun diye bu kadar usteledi sen de kabul et diye.
Seni istemeyen biriyle zaten olmazdı, bak şimdi çocuğuna vereceksin enerjini daha mutlu olacaksın emin ol, o senden vazgeçtiği için bunca zaman takıntı yaptın ama ben senin de sevdiğini düşünmüyorum. Zaten mantıken seni sevmeyen birini sevemezsin
Terapi aldığında bunun altından başka birşey çıkacağına eminim. Lütfen aksatmaKonu bensem sevebiliyorum..
4 kerede gecmez ki ise yaramadi diyesiniz. Lutfen devam edin
Aynen devam edecem maddi olanak buldukca.coo pahali seanslar.4 kerede gecmez ki ise yaramadi diyesiniz. Lutfen devam edin
Eşi görsün diye yazıyor, onlar burayı Facebook gibi kullanıyor. Siz aldırış etmeyin.Yahu niye kötü olsun. Bu nasıl bir cahillik? Neresi kötü?
?Eşi görsün diye yazıyor, onlar burayı Facebook gibi kullanıyor. Siz aldırış etmeyin.
Size demedim efem nurankaya dedim
OkeySize demedim efem nurankaya dedim
Onu cok kıskanıyorum yeni birisinden mesela.Tamam işte bu bağlanma. Sevgi için güzel şeyler sayamıyorsunuz. Çünkü yok.
Saglikli bir durum değil ama böyleOnu cok kıskanıyorum yeni birisinden mesela.
Siz cok seviyosunuz, kiskandiğiniza göreOnu cok kıskanıyorum yeni birisinden mesela.
Aynen ama o sevmiyorki bosanma oldu.Siz cok seviyosunuz, kiskandiğiniza göre
Yeni birinden kiskaniyorum dedinizAynen ama o sevmiyorki bosanma oldu.
O nasıl yaşıyor yapıyorsa sen de yaşayacaksın.Allah aşkına yapma yaa senin de hakkın değil mi değer görmek?Eski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum,o ise cocuk icin kaldigini soyleyen saygisiz birine donusmustu.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..terapide aldim kar etmedi.
Gerekceli karara kadar bekle belki pisman olur yine .Aynen ama o sevmiyorki bosanma oldu.