- Konu Sahibi zeytintanesi
-
İyi akşamlar arkadaşlar; boşanmak için bir kadın avukata başvurdum, yüzyüze görüştük sonra eşim yurtdışından gelince sizi arayacağım dedim, tamam dedi anlaştık. Eşim gelince de detayları konuşmak için avukatı arıyorum, açmıyor ve 1 saat sonra dönüş yapıyor bana, ertesi gün müsaitim, eşimi de çağırın ofisinize görüşelim diyorum tamam diyor sonrasında saat 14:00’de mesaj atıyor davalarım vardı ofise geçince sizi arıyım diyor ama hiç aramıyor;
Sonra bir sonraki gün saat 12:00’de mesaj atıyor, eşinizi arayayım, ihaneti bildiğinizden ve kadından bahsedeyim mi yoksa ofise çağırıp mı görüşeyim nasıl bir yol izleyelim diye mesaj atıyor:) bu avukatı bırakmalı mıyım sizce? nasıl bir avukatla yola devam etmeliyim ve nasıl bir bahane ile bu avukata yol vereyim?
Surekli telefonlara yanit veremez kimse ama guven vermediyse acik acik konusup degistirinİyi akşamlar arkadaşlar; boşanmak için bir kadın avukata başvurdum, yüzyüze görüştük sonra eşim yurtdışından gelince sizi arayacağım dedim, tamam dedi anlaştık. Eşim gelince de detayları konuşmak için avukatı arıyorum, açmıyor ve 1 saat sonra dönüş yapıyor bana, ertesi gün müsaitim, eşimi de çağırın ofisinize görüşelim diyorum tamam diyor sonrasında saat 14:00’de mesaj atıyor davalarım vardı ofise geçince sizi arıyım diyor ama hiç aramıyor;
Sonra bir sonraki gün saat 12:00’de mesaj atıyor, eşinizi arayayım, ihaneti bildiğinizden ve kadından bahsedeyim mi yoksa ofise çağırıp mı görüşeyim nasıl bir yol izleyelim diye mesaj atıyor:) bu avukatı bırakmalı mıyım sizce? nasıl bir avukatla yola devam etmeliyim ve nasıl bir bahane ile bu avukata yol vereyim?
Evet ben de öyle düşünmüştüm/ tşk ederimDaha yolun başında güven vermemiş. Bırakın bence
Ama ben de işinin bir parçasıyım. Sonuç ve yol almak için konuşmak lazım. Ge ç cvp vermek ya da mesajla ilerlemek hoş olmadıSurekli telefonlara yanit veremez kimse ama guven vermediyse acik acik konusup degistirin
Gec degil ki ama 1 saat sonra donmus sizeAma ben de işinin bir parçasıyım. Sonuç ve yol almak için konuşmak lazım. Ge ç cvp vermek ya da mesajla ilerlemek hoş olmadı
Düşünmene bile gerek yok hemen bırak ve boşanma konusunda tecrübeli bir avukat
Öyle de ertesi gün için müsait olduğumu ve görüşmemiz gerektiğini söyledim ama aramadı, mesajla geçiştirdi/Gec degil ki ama 1 saat sonra donmus size
Umarım bulabilirim/ Burda kimseyi tanımıyorumÇok yoğun olabilir her dava farklı süreç.
İçinize sinmiyor sorularınıza ve isteklerinize yeterli gelmiyorsa başka avukatlar araştırın.
Belki o musait degildi? Ya da o da daha oncesinden haberlestigi bir isin saati icin haber bekliyordu, o haber gelince size gec donduÖyle de ertesi gün için müsait olduğumu ve görüşmemiz gerektiğini söyledim ama aramadı, mesajla geçiştirdi/
İşte sorun burda… müsaitlik durumuna göre ayarladık günü ve işi de varsa eğer arayıp söylemesi gerekmez mi! Ertesi güne bırakıp bir de mesajla geçiştirmek nedir ??Belki o musait degildi? Ya da o da daha oncesinden haberlestigi bir isin saati icin haber bekliyordu, o haber gelince size gec dondu
Bence normal ama belli ki sizi rahatsiz etmis, degistirinİşte sorun burda… müsaitlik durumuna göre ayarladık günü ve işi de varsa eğer arayıp söylemesi gerekmez mi! Ertesi güne bırakıp bir de mesajla geçiştirmek nedir ??
Keşke benim müvekkillerim de sizin gibi olsa. Ama ne mümkün, haftasonu demeden saat geç oldu demeden ısrarla sürekli arayan, üstelik ipe sapa gelmez sorular soran kişilerle uğraşıyoruz.Birlikte çalışan 3 avukata vekalet verdim, 2si ilgileniyor davalarımla. Çok çok acil bir durum olmadıkça hep mesaj yoluyla iletişime geçtim. Bazen hemen, bazen bir kaç saat sonra olsa da, her soruma tatminkâr cevap aldım. Onların benden istediklerini eksiksiz yerine getirdim ( cevaba cevap dilekçeleri için deliller belgeler vs). Şükür anlaşıp gidiyoruz.
Duruşmaları olduğu için veya görüşmeleri, her an müsait olamıyorlar. Cevapları tatmin edici ise devam edin, yok acemi bir izlenim bıraktıysa başkasıyla devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?