Boşanma ve eşimin ailesinin beni ve ailemi hiç aramaması.

aman araalar nolacak sanki, boşanıyosun, daha ne araması. e adamda demiş zaten ben dedim aramayın diye. Bunda bu kadar düşünecek bişey göremedim ben.

boşanmayı kesin düşünen bir kişi karşı tarafın aramasını beklemediği gibi aramamalarını ister.. en azından ben öyleydim aradıklarında içim daralıyordu pofff........

ben boşanıyorum diye ayaklandıktan sonra kimse üzerine konuşsun istemem kendi ailem bile konuşsun istemem ki eski eşimin ailesiyle ne konuşucam ya da ailemle ne konuşucaklar boşanmak isteyen eşin galiba sen istemiyosun

önceki konularınızı da okudum.
nişanlılık sürecinden itibaren, kayınvalideniz eşinizi sürekli doldurmuş,
ayrılmanız için elinden geleni yapmış zaten,
şimdiye kadar size hiç destek olmamış ki şimdi beklemek yanlış.
çok üzüldüm durumunuza,Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu ısler boyle oluyor sanırım benım eskı esımın aılesıde sagolsunlar hıc aramamıslardı
1 kılo kına alıp yollayaydık ıyıydı yakarlardı

Peki bir erkek cok guclu buldugu bir kadini alip onu bocek gibi ezmeye, asagilamaya calisiyorsa onun kisiligi nasildir.

Sorunuz aslında kendi içinde çelişiyor. Güçlü bir kadın, bazı korkuları çoktan yerleştirmiş olduğu için herhangi bir sebeple aşağılanmaz. Böcek gibi ezilmez. Elbette tartışmalar olur ama bahsettiğiniz durumlar olmaz. Güçlüyse tabi.

Konuyu bilsem, daha farklı şeyler de yazabilirim.
Ama üstte söylediğim değişmez.

Peki bir erkek cok guclu buldugu bir kadini alip onu bocek gibi ezmeye, asagilamaya calisiyorsa onun kisiligi nasildir.

inan böyle bir adamın kendine olan güveni yoktur karşısındaki kadınında güçlü olmasını hazmedemediği için aklı sıra kadını aşağılayıp, kendi egosunu tatmin etme çabasındandır.

çok kararsız birisin sanırım
bu ne yaaa boşancam diyosun boşanıyosun
önceki konunda da yazmışsın boşanmak istemiyorum diye
bide o kv ne gibi bir medet bekliyorsun ki anlamadım
eşin de iş yok senin zaten anası da zaten istemiyomuş
seni arayıp da "aman boşanmayın" diye yalvarmalarını beklemiyorsun herhalde

anladığım kadarı ile eşin sen ile ailesi arasında kalmış ve ailesini seçmiş doğal olarak nede olsa anne babası atsa atamaz satsa satamaz sorunlar düzelmez miydi düzelirdi bunun için senin de anlayışlı olman ve zamana ihtiyaç vardı diğer konularını okudum seni haklı bulurum ama eşinde kendince haklı o yaşa elmiş insanları eğitemez ki .. hakkında hayırlısı olsun

beni de kimse aramadı:))normalde her pazar oğlunu özlediği için! kahvaltıya gelen ailesi yok oldu birden 2 ay sonra birileri çıktı sadece sinir bozmak amaç.Dul kalacağımı ortada rezil olacağımı,hayatında biri mi var imaları için.Ama nasıl olduysa arabanın devrini vermem için aile seferber oldu.Yani o ki gelseler nolur gelmeseler nolur.Bana arkanı bile sormadılar dediler desinler kararlı olmak önemli olan.

boşanmış.

canım senin taktığn bu mu ki bu kadar olay içinde. zaten boşanmanızın sebebi onlar, neden aramalarını istiyorsun ki? senden uzak Allah'a yakın olsunlar

Boşandık, kararın kesinleştirilmesi için gidip imza atmamız gerekiyor. Henüz gitmedik imza atmaya. Her şey bir tarafa, bize yapılan şeyler varmış öğrendim. Buraya yazamıyorum çünkü o konular yasak diye biliyorum.

seni boşanıyorsun onun ailesinin söyleceklerine niye önem veriyorsun ki.. tamam bir arayıp ne oldu demesini istiyorsun ama bunu dese ne olacak ki siz boşanıyorsunuz. onların söylememe sebebini öğrenmişsin oğlu öyle demiş.. karışmayın diye.. daha niye onların aramamasına takıldın ki..

eğer sen barışmak istiyorsan eşinin ailesiyle aranda bir tartışma vs geçmişse yani onlara kırılmışsan falan hani özür dilerler en azından ortamı yumuşatmak için bir çaba harcarlar diye düşünüyorsan birşey demem..

ancak eşin söylemiş ben aramalarını istemedim demiş. sonuçta oğulları.. sen onun annesini babasını dinleyecek misin..

istiyorsan sen konuş. kızınız değilmiydim neden aramıyorsunuz sormuyorsunuz diye.. ne oldu demiyorsunuz diye son kez kendi tarafından düşüncelerini de konuşabilirsin..

Son düzenleme:
Kadının istediği oldu sonunda. kına yaksın şimdi. çok üzülüyorum.

canım bence kadının istediğiyle alakası yok,sorun senin eşinde bence ve senin böyle düşünmene de onun davranışı sebep olmuştur emin ol buna..eğer eşin sana içtenliği konusunda güven verebilseydi,sen ailesinin neden aramadığını aklına bile takmazdın.malesef çoğu evlilikte oluyor böyle şeyler,herkes benim ailem diyor ve aradaki bağ kopuyor hiç bir zaman biz diye bişey olmuyor...hatanın çoğu eşlerde bence daha nişanlıyken herkes olaya müdahale etmeye başlıyor yani nişanlanıncadan itibaren aslında ilişki diye bişey kalmıyor,ve ne kadın ne erkek buna müsade etmiyoruz diye tavır koymuyor ve artık ilişki çevreyle oluyor malesef (( ben de çok üzüldüm

Bosandigina pisman olmussun belli.Saglikli düsünemiyorsun.Suclu ariyorsun kendince .

Kaynanan ne kadar kötü olursa olsun,esin seni sevseydi senin yaninda olurdu.

Buraya yazamadigin seyler ,esini harika biri yapmaz.Nisanliyken belli etmisler yüzünü ,o zaman ayrilsaydin.O zaman da mi kaynanan buraya yazamadigin seyleri yapmis yani.

Bence bundan sonra gercekten suclu arama ve hayatina odaklan, önünde bir gelecek var ve zaman herseyin ilaci.

Gecmisi birak ve iyi seylere odaklan.

Beni eşimin ailesini geçtim bütün akrabaları aradı.Hemde günlerce..
Haber vermeden gelmeler , telefon açılana kadar ısrarla aramalar..
Yazarken bile sinirleniyorum.

Yani siz kafanızda bitirdiyseniz arasalarda aramasalarda sonuç değişmiyor.
Benim için öyle oldu en azından..

Eski konularınızı bilmiyorum. Neden boşandığınız hakkında da bir fikrim yok.
Barıştırmak için mi aramalarını istiyordunuz yoksa nasıl olduğunuzu sormaları için mi?

zaten yaptıklarını evlenmeden önce de yapmışlardır.

senin iyiligin icin söylüyorum,bu ayrilik sürecinde tek ilac zamandir.Zamanla tüm kirginliklarin,kizginliklarin soguyacak.

Tüm gün yapilan seyleri düsünüp kendini bitirecegine, kendin icin iyi seyler yapip, iyi ortamlarda bulunup ,kendini tamir etmen daha iyi degil mi.
Calisiyorsan kendini isle mesgul et, yoksa bir kursa falan git, ne bileyim el isi yap , bu durumu en az hasarla atlatmaya calis.

cünkü ailesi aramis aramamis, onu yapmis,söyle demis, cok gereksiz artik. Bu sekilde davranan eski esin ve ailesi hayatlarina devam ediyorlar ve keyifleri yerindedir.Sende hayatini onlarsiz kur artik, mutlu olmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…