Merhaba,
Yaklaşık 3 haftadır eşimle boşanma sürecindeydik. Eşimin ailesi ne beni ne de ailemi bir kez bile aramadı. Böyle durumlarda aileler devreye girer, bir şeyler yapıp arayı düzeltmeye çalışırlar benim bildiğim. Ben eşime bunu söylediğimde, ben aileme ararlarsa beni bir daha göremeyeceklerini söyledim dedi. Asla aramayın diye defalarca söyledim o yüzden aramadılar dedi. Ben aramadıkları için boşanmamıza sevindiklerini düşünüyorum. Onlara çok kızgınım. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Her ne olursa olsun, evladının yuvası yıkılıyor insan bir arar, alır karşına konuşur. Nasıl bir anne babalık bu anlayamıyorum...
Peki bir erkek cok guclu buldugu bir kadini alip onu bocek gibi ezmeye, asagilamaya calisiyorsa onun kisiligi nasildir.
Peki bir erkek cok guclu buldugu bir kadini alip onu bocek gibi ezmeye, asagilamaya calisiyorsa onun kisiligi nasildir.
Kadının istediği oldu sonunda. kına yaksın şimdi. çok üzülüyorum.
Kadının istediği oldu sonunda. kına yaksın şimdi. çok üzülüyorum.
Boşandık, kararın kesinleştirilmesi için gidip imza atmamız gerekiyor. Henüz gitmedik imza atmaya. Her şey bir tarafa, bize yapılan şeyler varmış öğrendim. Buraya yazamıyorum çünkü o konular yasak diye biliyorum.
zaten yaptıklarını evlenmeden önce de yapmışlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?