Ya boşanacak ayaklarının ustunde duracak asla bebeğini vermeyeceksin.. Yada bu develeri gudeceksin maalesef..niye kendine karistiriyorsun onları, baştan taviz verip herşeyini haber verdiysen hata sende..
Konuyu biraz acsan dertleri neymiş
Velayetin size verilmesi için çalışıyor olmanız şart değil
Maddi durumunuzun çocuğunuzun babasından daha iyi olması da gerekli değil.
Ev hanımı olan, maddi durumu olmayan, boşandıktan sonra anne babasının evine dönen arkadaşlarıma verildi çocuklarının velayetleri.
O yüzden korkmayın.
Hakimler hep çocuğun yararını gözetmekle yükümlü. Bir çocuğun da sütten kesilmiş olsa bile yeri annesinin yanı. İçiniz rahat olsun.
Himm esin onlara çok duskun evet..ama seninde duskun olmanı bekliyor maalesef..ablası geldiyse kendi çıksın onlara seni her seferinde zorlamaya hakkı yok..yavaş yavaş kendini onlardan soyutla bahaneler bul..yakında bebeğin olacak Allah kolaylık versin onun bakımına da karışırlar sa işin zor..onlara karşı dik durmak tam başka çözüm sadece boşanmak olur.. Esin normalde nasıl sana karşı..Dugun gunumde kayinvalidem ve gorumcem takilarimi almak icin odaya geldi ve atismamiz oldu kayinvalidem aglamaya basladi sonucta benim altinlarim buna onlar karar veremez. O günden beri zaten bana karşı soguk ve tavirlilar. Ben hep mesafeden yanaydim ama esim cok fazla düşkün. Ablasi ve kiz kardesi hergun annesine gelse bizde ustkata cikmak zorundaymisiz gibi gosterildi cikmadigimda bizi sevmiyor iatemiyor dediler. Örn facede babamla forografimi koydum doye gorumcem esimi arayip kavga mi ettiniz nie foto değişti diye soruyor. Resmen attığım her adimda onlara hesap vermek zorundaymisim gibi düşünüyorlar ben buna gelemiyorum ve esimede anlatamıyorum
Himm esin onlara çok duskun evet..ama seninde duskun olmanı bekliyor maalesef..ablası geldiyse kendi çıksın onlara seni her seferinde zorlamaya hakkı yok..yavaş yavaş kendini onlardan soyutla bahaneler bul..yakında bebeğin olacak Allah kolaylık versin onun bakımına da karışırlar sa işin zor..onlara karşı dik durmak tam başka çözüm sadece boşanmak olur.. Esin normalde nasıl sana karşı..
Bendee ilk zamanlar her kavgada boşanmayı ağzıma alirdim..eşim kapı orda çocuğu bırak git derdi..ama iş ciddiye binseydi öle bisey olamazdı bilirdim..esin sinirlemi söylüyor bunlari
Esim bana karsi cok iyi kisiligiyle alakali hicbir sorun yasamadim cok sukur.
Esimde anne karisma abla karisma diyemiyor agzini acamiyor onlara karsi
Bu iki cümle aynı insanı anlatıyor olamaz.
Birini seçin.
Ayni kisi oldugu icin bukadar dayandim ve yiprandim.Bu iki cümle aynı insanı anlatıyor olamaz.
Birini seçin.
Tek problemimiz aile.. evlendiginin evinin ayri oldugunun farkinda degil. Onlar yuzunden birbirimizi yipratiyoruzBu iki cümle aynı insanı anlatıyor olamaz.
Birini seçin.
Tek problemimiz aile.. evlendiginin evinin ayri oldugunun farkinda degil. Onlar yuzunden birbirimizi yipratiyoruz
HaklisinizBurada pek çok kadının yanılgısına siz de düşmüşsünüz.
Tek probleminiz aile değil!
Hatta aile problem bile değil.
Tek problem eşinizin sizi karısı gibi, sizi ailesi gibi görememesi ve anne-baba-kardeş-abi-abla'sına sınır çizememesi.
Siz sanıyor musunuz ki huzurlu evliliklerde adamın ailesi HİÇ karışmıyor? Tabi ki karışmaya teşebbüs ediyorlar ama adam gibi olan adam karıştırtmıyor. Eşinizi savunmayı bırakın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?