Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olucaklardır sana ama ailesinin karışması yüzünden mi bu duruma geldi evlilik. Yani başka büyük sorunlarınız yoksa bence konuşma ile halledilebilir meseleler. Eşinizi seviyor musunuz? Seviyorsanız bazı şeyleri de görmezden gelmek gerek diye düşünüyorum. Ben ortada boşanılacak kadar büyük mesele görmedim. Severek mi evlendiniz, sonuçta baştan konuşmuşsunuzdur aileyle aynı apartmanda oturacağınızı bu tarz sıkıntılar olucağı az çok tahmin edilir.Kizlar merhaba... 7 aylik hamileyim ve zor bi hamilelik süreci geciriyorum. Esimin ailesiyle ayni apartmanda oturuyoruz ve surekli esimle ailesi yuzunden aramiz açılıyor. Ailesine aşırı düşkün onlarsiz adim atmaz. Her gittiigimiz yeri haber veriyor gelince geldik diye haber veriyor. Daha uc aylik hamileyken gorumcem ve kayinvalidem yuzunden evi terk ettim. Ayrilik psikolijisi ve hamilelik psikolojisi cok agir geldi cok zor gunler gecirdim ama bebegim icin evliligimize bir sans daha verdim. Ailem herzaman destekçim. Ailemin yanina geri donmek istiyorum cunku cok yiprandim. Esime mutsuz bir hamilelik geciriyorum ama cocugumuz olunca bu sekilde devam ederse mutsuz bir yerde cocugumuzu buyutmeyecegimisoyledim. Cocugu senden alirim sutten ayrilinca diyor. Esimin aileisnin maddi durumj benim ailemden daha iyi. Bunlari kullanmasindan korkuyorum..avukatla gorustum sutten ayrilinca alma durumu oabilir diyor.Baska yere taşınmiyor ailemi birakmam diyor ama cocugunu ve beni kaybetmeyi goze alıyor. Cikmaz icindeyim ne yapacagimi bilmiyorum ama hergunum mutsuzluk icinde sosyal hayatim diye bisey kalmadi herseye karisiyorlar. Ayrilsam cocugumu alabilirler mi. Boyle bir durum yasayan konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi?
Avukatınızı değiştirin arkadaşım.Kizlar merhaba... 7 aylik hamileyim ve zor bi hamilelik süreci geciriyorum. Esimin ailesiyle ayni apartmanda oturuyoruz ve surekli esimle ailesi yuzunden aramiz açılıyor. Ailesine aşırı düşkün onlarsiz adim atmaz. Her gittiigimiz yeri haber veriyor gelince geldik diye haber veriyor. Daha uc aylik hamileyken gorumcem ve kayinvalidem yuzunden evi terk ettim. Ayrilik psikolijisi ve hamilelik psikolojisi cok agir geldi cok zor gunler gecirdim ama bebegim icin evliligimize bir sans daha verdim. Ailem herzaman destekçim. Ailemin yanina geri donmek istiyorum cunku cok yiprandim. Esime mutsuz bir hamilelik geciriyorum ama cocugumuz olunca bu sekilde devam ederse mutsuz bir yerde cocugumuzu buyutmeyecegimisoyledim. Cocugu senden alirim sutten ayrilinca diyor. Esimin aileisnin maddi durumj benim ailemden daha iyi. Bunlari kullanmasindan korkuyorum..avukatla gorustum sutten ayrilinca alma durumu oabilir diyor.Baska yere taşınmiyor ailemi birakmam diyor ama cocugunu ve beni kaybetmeyi goze alıyor. Cikmaz icindeyim ne yapacagimi bilmiyorum ama hergunum mutsuzluk icinde sosyal hayatim diye bisey kalmadi herseye karisiyorlar. Ayrilsam cocugumu alabilirler mi. Boyle bir durum yasayan konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi?
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olucaklardır sana ama ailesinin karışması yüzünden mi bu duruma geldi evlilik. Yani başka büyük sorunlarınız yoksa bence konuşma ile halledilebilir meseleler. Eşinizi seviyor musunuz? Seviyorsanız bazı şeyleri de görmezden gelmek gerek diye düşünüyorum. Ben ortada boşanılacak kadar büyük mesele görmedim. Severek mi evlendiniz, sonuçta baştan konuşmuşsunuzdur aileyle aynı apartmanda oturacağınızı bu tarz sıkıntılar olucağı az çok tahmin edilir.
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olucaklardır sana ama ailesinin karışması yüzünden mi bu duruma geldi evlilik. Yani başka büyük sorunlarınız yoksa bence konuşma ile halledilebilir meseleler. Eşinizi seviyor musunuz? Seviyorsanız bazı şeyleri de görmezden gelmek gerek diye düşünüyorum. Ben ortada boşanılacak kadar büyük mesele görmedim. Severek mi evlendiniz, sonuçta baştan konuşmuşsunuzdur aileyle aynı apartmanda oturacağınızı bu tarz sıkıntılar olucağı az çok tahmin edilir.Kizlar merhaba... 7 aylik hamileyim ve zor bi hamilelik süreci geciriyorum. Esimin ailesiyle ayni apartmanda oturuyoruz ve surekli esimle ailesi yuzunden aramiz açılıyor. Ailesine aşırı düşkün onlarsiz adim atmaz. Her gittiigimiz yeri haber veriyor gelince geldik diye haber veriyor. Daha uc aylik hamileyken gorumcem ve kayinvalidem yuzunden evi terk ettim. Ayrilik psikolijisi ve hamilelik psikolojisi cok agir geldi cok zor gunler gecirdim ama bebegim icin evliligimize bir sans daha verdim. Ailem herzaman destekçim. Ailemin yanina geri donmek istiyorum cunku cok yiprandim. Esime mutsuz bir hamilelik geciriyorum ama cocugumuz olunca bu sekilde devam ederse mutsuz bir yerde cocugumuzu buyutmeyecegimisoyledim. Cocugu senden alirim sutten ayrilinca diyor. Esimin aileisnin maddi durumj benim ailemden daha iyi. Bunlari kullanmasindan korkuyorum..avukatla gorustum sutten ayrilinca alma durumu oabilir diyor.Baska yere taşınmiyor ailemi birakmam diyor ama cocugunu ve beni kaybetmeyi goze alıyor. Cikmaz icindeyim ne yapacagimi bilmiyorum ama hergunum mutsuzluk icinde sosyal hayatim diye bisey kalmadi herseye karisiyorlar. Ayrilsam cocugumu alabilirler mi. Boyle bir durum yasayan konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi?
Kizlar merhaba... 7 aylik hamileyim ve zor bi hamilelik süreci geciriyorum. Esimin ailesiyle ayni apartmanda oturuyoruz ve surekli esimle ailesi yuzunden aramiz açılıyor. Ailesine aşırı düşkün onlarsiz adim atmaz. Her gittiigimiz yeri haber veriyor gelince geldik diye haber veriyor. Daha uc aylik hamileyken gorumcem ve kayinvalidem yuzunden evi terk ettim. Ayrilik psikolijisi ve hamilelik psikolojisi cok agir geldi cok zor gunler gecirdim ama bebegim icin evliligimize bir sans daha verdim. Ailem herzaman destekçim. Ailemin yanina geri donmek istiyorum cunku cok yiprandim. Esime mutsuz bir hamilelik geciriyorum ama cocugumuz olunca bu sekilde devam ederse mutsuz bir yerde cocugumuzu buyutmeyecegimisoyledim. Cocugu senden alirim sutten ayrilinca diyor. Esimin aileisnin maddi durumj benim ailemden daha iyi. Bunlari kullanmasindan korkuyorum..avukatla gorustum sutten ayrilinca alma durumu oabilir diyor.Baska yere taşınmiyor ailemi birakmam diyor ama cocugunu ve beni kaybetmeyi goze alıyor. Cikmaz icindeyim ne yapacagimi bilmiyorum ama hergunum mutsuzluk icinde sosyal hayatim diye bisey kalmadi herseye karisiyorlar. Ayrilsam cocugumu alabilirler mi. Boyle bir durum yasayan konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi?
Benim abim de tam tersi karısını idare edıyor hatta bızde karısını idare edıyoruz hep . Ne gelinler varEvet sevwrek evlendik dugune yakin bir donemde annesi yuzunden aramiz acilmisti ama ayni apartmanda olacağız ama kapimizi kapatiriz duymayiz zaten bende ordan tasinmak istiyorum vs demisti. Ama icine girmeyince anlasilmiyormus. Annesi ablasi herseyimize karisiyor dediklerini hatirlattigimda ailem onlar laf söyleyemem kirilirlar kuserler diyor. Bir saat disari ciksak haber veriyor gelince geldik diye haber veriyor. Aileme gittigimde kayinpeder babami aramis kizin benden izin almadan gitti bidaha gozum gormesin demis daha uc aylikken ayrilik noktasina gelmistik. Suan yine ayni devam ediyor asiri duskun.diyorum artik senin evin barkin ayri ama anlamiyor
sorunlariniz neler once bi bunu konusalim.biryere giderken haber vermesinde kotu birsey yok ha hep pesinize takilirlar rahat nefes aldirmazlarsa sorun cikar.ailenize ne kadar surede gidiyorsunuz.aileniz rahat gelebiliyormu.hergun kv cikiyormusunuz yada ne kadar surede gorusuyorsunuz..esiniz binlarin disinda size ilgisi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?