Bosanma

elif1310

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.793
1.660
333
Boşanma davası açmak istiyorum ama bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Adliyeye gidip sordum dilekçe vermeniz gerekiyor en iyisi bir avukata sorun diyorlar. Tanıdık bir avukat yok. Şu an avukata verecek param da yok. Barodan talepte bulunsam maaşım var çalışıyorum. Davaya atarlar mi ya da bu işlem uzun sürer mi. Anlaşmalı boşanma yapmak istiyorum. Boşanmış olanlar yardımcı olabilirler mi acaba

Disarda dilekce yazan birine ver 30 40 tl yazsinlar canım.
Dilekce yazıp n.aile mah. Veriyorsun dava açılıyor

Aslında dilekçeyi yazmanız çok da zor değil zaten anlaşmalı olacaksa yani savunma vs yok . Netten anlaşmalı boşanma dilekçelerine bakın. Benzer şekilde yazar adliyeye götürürsünüz. Ben çekişmeli mahkemede ilk dilekçemi kendim yazmıştım.

Anlaşmalı boşanma birkaç gün içinde sonuçlanır.
Karşılıklı mal paylaşımı veya sözleşme yapmaniz lazım belge ile.

Dilekcelere baktım ama anlaşmalı da olsa bazı maddeleri eklemek istiyorum onu nasıl yapacağım. Mesela üzerimde çok fazla borç var. Hepsi bana kalsın istemiyorum. Birlikte odeyecegiz ama kendimi garantiye almak istiyorum

Bir de bugün gidecektik güya ekti beni. Dava açmaya gelmezse yine de tek taraflı olarak anlaşmalı boşanma açabiliyor muyum? Çekişmeli olsun istemiyorum

Bir de bugün gidecektik güya ekti beni. Dava açmaya gelmezse yine de tek taraflı olarak anlaşmalı boşanma açabiliyor muyum? Çekişmeli olsun istemiyorum

Anlaşmalı bosanabilecegine eminmisin? Ben pek guvenemedim sahsen.
Beraber imzalamalisiniz.
Bence sen otur konuş iyice baktin olmuyor çekişmeli aç

Anlaşmalı bosanabilecegine eminmisin? Ben pek guvenemedim sahsen.
Beraber imzalamalisiniz.
Bence sen otur konuş iyice baktin olmuyor çekişmeli aç
Boşanmak istemiyor galiba. Hem pastam dursun hem karnım doysun istiyor. Ben belgeleri hazirlarsam o da imzalar diye düşünüyorum ama yanasmazsa öyle yapıcam artık. Bu iş fazla uzamasın istiyorum o yüzden çekişmeli açmak istemiyorum

Hakkında hayırlısı canım.
Yinede umut varsa duzeltmeye bak

netten dilekçeye bakıp yazabilirsin

anlaşmalı dilekçenize borçların tutarlarını ve kim tarafından ödenmeye devam edileceğini yazacaksınız.

örn: Evlilik süresince oluşmuş aşağıdaki borçlar x tarafından ödenecektir.
Borçlar: x bankasına xx/xx/xx tarihine kadar olan aylık ödemesi ....miktardaki kredi taksitleri Ahmet tarafından ödenecektir.
Şeklinde yazmalısınız.

eşinin inadını kıramadın mı?
yazık olacak.
hakkında hayırlısı olsun sen ve çocukların için inşallah.

eşinin inadını kıramadın mı?
yazık olacak.
hakkında hayırlısı olsun sen ve çocukların için inşallah.
İnşallah sağolasın. Ben en başında hata yaptım Son İki seneye kadar hiç pişman olmamıştım ama keşke annemi dinleseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…