Dilekcelere baktım ama anlaşmalı da olsa bazı maddeleri eklemek istiyorum onu nasıl yapacağım. Mesela üzerimde çok fazla borç var. Hepsi bana kalsın istemiyorum. Birlikte odeyecegiz ama kendimi garantiye almak istiyorumAslında dilekçeyi yazmanız çok da zor değil zaten anlaşmalı olacaksa yani savunma vs yok . Netten anlaşmalı boşanma dilekçelerine bakın. Benzer şekilde yazar adliyeye götürürsünüz. Ben çekişmeli mahkemede ilk dilekçemi kendim yazmıştım.
Işte onu nasıl yapmamız gerek. Sözleşmeyi yaniAnlaşmalı boşanma birkaç gün içinde sonuçlanır.
Karşılıklı mal paylaşımı veya sözleşme yapmaniz lazım belge ile.
+1Disarda dilekce yazan birine ver 30 40 tl yazsinlar canım.
Dilekce yazıp n.aile mah. Veriyorsun dava açılıyor
Işte onu nasıl yapmamız gerek. Sözleşmeyi yani
Nette bunu onermemisler de o yüzden sizlere danışmak istedimDisarda dilekce yazan birine ver 30 40 tl yazsinlar canım.
Dilekce yazıp n.aile mah. Veriyorsun dava açılıyor
Çok teşekkür ederim. Bana çok büyük bir iyilik olurYarin gün icinde yaz cnm ben yazayim sana bilgileri verirsn
Bir de bugün gidecektik güya ekti beni. Dava açmaya gelmezse yine de tek taraflı olarak anlaşmalı boşanma açabiliyor muyum? Çekişmeli olsun istemiyorum
Boşanmak istemiyor galiba. Hem pastam dursun hem karnım doysun istiyor. Ben belgeleri hazirlarsam o da imzalar diye düşünüyorum ama yanasmazsa öyle yapıcam artık. Bu iş fazla uzamasın istiyorum o yüzden çekişmeli açmak istemiyorumAnlaşmalı bosanabilecegine eminmisin? Ben pek guvenemedim sahsen.
Beraber imzalamalisiniz.
Bence sen otur konuş iyice baktin olmuyor çekişmeli aç
Boşanmak istemiyor galiba. Hem pastam dursun hem karnım doysun istiyor. Ben belgeleri hazirlarsam o da imzalar diye düşünüyorum ama yanasmazsa öyle yapıcam artık. Bu iş fazla uzamasın istiyorum o yüzden çekişmeli açmak istemiyorum
Çok uğraştım inan bana Başka yol bırakmadı. Daha fazla katlanamıyorum artık. Inşallah hayırlısı Neyse o olurHakkında hayırlısı canım.
Yinede umut varsa duzeltmeye bak
netten dilekçeye bakıp yazabilirsinBoşanma davası açmak istiyorum ama bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Adliyeye gidip sordum dilekçe vermeniz gerekiyor en iyisi bir avukata sorun diyorlar. Tanıdık bir avukat yok. Şu an avukata verecek param da yok. Barodan talepte bulunsam maaşım var çalışıyorum. Davaya atarlar mi ya da bu işlem uzun sürer mi. Anlaşmalı boşanma yapmak istiyorum. Boşanmış olanlar yardımcı olabilirler mi acaba
Dilekcelere baktım ama anlaşmalı da olsa bazı maddeleri eklemek istiyorum onu nasıl yapacağım. Mesela üzerimde çok fazla borç var. Hepsi bana kalsın istemiyorum. Birlikte odeyecegiz ama kendimi garantiye almak istiyorum
İnşallah sağolasın. Ben en başında hata yaptım Son İki seneye kadar hiç pişman olmamıştım ama keşke annemi dinleseydimeşinin inadını kıramadın mı?
yazık olacak.
hakkında hayırlısı olsun sen ve çocukların için inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?