B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 24.007 55.972 798 11 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi elif1310 #21 elif1310 .!.: İnşallah sağolasın. Ben en başında hata yaptım Son İki seneye kadar hiç pişman olmamıştım ama keşke annemi dinleseydim Genişletmek için tıkla... pişman olma. her insan mutlu olmak için yaşar, çabalar. sen elinden geleni yaptın ve vicdanın rahatsa, hiç üzülme. bundan sonra daha mutlu olursun inşallah.
elif1310 .!.: İnşallah sağolasın. Ben en başında hata yaptım Son İki seneye kadar hiç pişman olmamıştım ama keşke annemi dinleseydim Genişletmek için tıkla... pişman olma. her insan mutlu olmak için yaşar, çabalar. sen elinden geleni yaptın ve vicdanın rahatsa, hiç üzülme. bundan sonra daha mutlu olursun inşallah.
elif1310 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Haziran 2013 2.793 1.660 333 11 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi elif1310 #22 grill .!.: pişman olma. her insan mutlu olmak için yaşar, çabalar. sen elinden geleni yaptın ve vicdanın rahatsa, hiç üzülme. bundan sonra daha mutlu olursun inşallah. Genişletmek için tıkla... Sağol canım Evet elimden geleni fazlasıyla yaptım. Aklımda bir acaba kalmasın diye uğraştım bunca zaman . İnşallah bundan sonrası benim ve çocuklarım için iyi olur
grill .!.: pişman olma. her insan mutlu olmak için yaşar, çabalar. sen elinden geleni yaptın ve vicdanın rahatsa, hiç üzülme. bundan sonra daha mutlu olursun inşallah. Genişletmek için tıkla... Sağol canım Evet elimden geleni fazlasıyla yaptım. Aklımda bir acaba kalmasın diye uğraştım bunca zaman . İnşallah bundan sonrası benim ve çocuklarım için iyi olur